Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Εκφοβίζουν βουλευτές που θέλουν να ψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών

Οι Νέοι της Αριστεράς, κάνουν λόγο για φασιστικές πρακτικές εξαπολύοντας  κατηγορίες προς τη ΝΔ και την ΟΝΝΕΔ 

Τις απειλές και τους εκφοβισμούς που δέχονται οι βουλευτές οι οποίοι αναμένεται να υπερψηφίσουν την Συμφωνία των Πρεσπών, καταδικάζει με ανακοίνωσή της η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ.

Οι Νέοι της Αριστεράς, κάνουν λόγο για φασιστικές πρακτικές κατηγορώντας τη ΝΔ και την ΟΝΝΕΔ πως ενώ έχουν απομακρυνθεί από τις πρακτικές του Καλαμπόκα και του «Tρίκυκλου», με δυσκολία μπορούν να ξεφύγουν από παρόμοιες κινήσεις κάτω από την ιδεολογική καθοδήγηση του Βορίδη και του Άδωνη.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Νεολαίας:

«Καταδικάζουμε τις φασιστικές πρακτικές εκφοβισμού και τις απειλές που δέχονται οι βουλευτές που προτίθενται να ψηφίσουν υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών και να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση της Αριστεράς.

Καλούμε τον κ. Μητσοτάκη και τον κ. Κυρανάκη να μας πουν αν είναι συνταγματική υποχρέωση η αποστολή εικόνων με λιωμένα κεφάλια γυναικών και η επικήρυξη βουλευτών. Πιστεύουμε ότι οι πρακτικές της Νέας Δημοκρατίας και της ΟΝΝΕΔ έχουν πλέον απομακρυνθεί από τις φασιστικές πρακτικές του Καλαμπόκα και του «Tρίκυκλου» και περιμένουμε να το αποδείξουν στην πράξη, αν και οι τελευταίες αποκαλύψεις αποδεικνύουν πως με δυσκολία μπορούν να ξεφύγουν από παρόμοιες πρακτικές κάτω από την ιδεολογική καθοδήγηση του Βορίδη και του Άδωνη.
Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ καλεί κάθε νέο και νέα να γυρίσει την πλάτη σε όποιον επιχειρεί να επαναφέρει φασιστικές λογικές και πρακτικές εκφοβισμού, βγαλμένες από τις πιο μελανές σελίδες της ελληνικής πολιτικής ιστορίας».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr