Μαυραγάνης στον «Θέμα 104,6»: Έχω δώσει την παραίτησή μου από την κυβέρνηση στον Καμμένο

mayraganis-800x450

«Η Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ θα ενισχυθεί από τη δεξαμενή των Ανεξάρτητων βουλευτών» - «Δεν μπορεί η Συμφωνία των Πρεσπών να ψηφιστεί με λιγότερους από 180 βουλευτές», τόνισε

Την θέση του σχετικά με τη στάση που θα κρατήσει μετά την αποχώρηση των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση, ξεκαθάρισε μιλώντας στον «Θέμα 104,6», ο Νίκος Μαυραγάνης.

«Εγώ προσωπικά έχω παραδώσει στον πρόεδρο του κινήματος μια δήλωση - εξουσιοδότηση να καταθέσει την αποχώρηση μου», ανέφερε.

Όπως είπε «εμείς θα προσπαθούσαμε να βάλουμε την πλάτη, αν μας ακολουθήσουν και άλλα κοινοβουλευτικά κόμματα μπορούμε να βάλουμε φραγή στη συμφωνία» και εξήγησε ότι «έχουμε ετοιμάσει ένα νομικό κείμενο προάσπισης, ότι είναι αντισυνταγματική αυτή η συμφωνία και δεν μπορεί να ψηφιστεί κάτω από 180 βουλευτές».

Ο Νίκος Μαυραγάνης, αποκάλυψε ότι υπάρχει συμφωνία με ανεξάρτητους βουλευτές να ενταχθούν στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ. «Να γνωρίζεται ότι εμείς πρόβλημα αριθμών και στελέχωσης της ΚΟ δεν θα έχουμε. Θα δείτε ότι θα υπάρχουν κινήσεις υπέρ των Ανεξάρτητων Ελλήνων».

ΣΧΟΛΙΑ (1)

ΟΧΙ στη Συμφωνία των Πρεσπών

Πρόκειται για μία Συμφωνία, η οποία παραχωρεί το όνομα, την ιστορία και την πολιτιστική κληρονομιά της Ελληνικής Μακεδονίας σε ένα λαό πολυεθνικής συνθέσεως, ο οποίος έμαθε να διεκδικεί τη μακεδονική ταυτότητα υπό την πίεση της κομμουνιστικής προπαγάνδας του καθεστώτος Τίτο

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης