Καμμένος: O Κόκκαλης έφυγε στην Κίνα... η Κουντουρά άφησε το τηλέφωνο στον αστυνομικό  

Καμμένος: O Κόκκαλης έφυγε στην Κίνα... η Κουντουρά άφησε το τηλέφωνο στον αστυνομικό  

«Δεν θα περιμένουμε να μάθουμε τα νέα από την Κίνα για το Σινικό Τείχος. Εάν κάποιοι ανταλλάξουν την κυβερνητική θέση με την ψήφο, θα διαγραφούν από τους ΑΝΕΛ», σχολίασε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων 

kokkaliss
Υπό διάλυση βρίσκεται η κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, με τους Θανάση Παπαχριστόπουλο, Έλενα Κουντουρά και Βασίλη Κόκκαλη, να βρίσκονται στην ουσία, εκτός κόμματος.

«Ο κ. Κόκκαλης αποφάσισε να πάρει το αεροπλάνο και να πάει στην Κίνα. Δεν θα περιμένουμε να μάθουμε τα νέα από την Κίνα για το Σινικό Τείχος. Εάν κάποιοι ανταλλάξουν την κυβερνητική θέση με την ψήφο, θα διαγραφούν από τους ΑΝΕΛ», ανέφερε κατά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα ο Πάνος Καμένος.

Όπως είπε «κατά την τελευταία συνεδρίαση ρώτησα στην Κ.Ο εάν υπάρχει διαφωνία για την συμφωνία των Πρεσπών. Η συντριπτική πλειοψηφία των ΑΝΕΛ είναι κατά της συμφωνίας συμπεριλαμβανομένου και του Κόκκαλη αλλά προτίμησε να πάει στην Κίνα…»

«Εγώ πρότεινα για υπουργό τον κ. Κόκκαλη, αλλά τώρα είναι στην Κίνα. Ελπίζω να ξέρει ότι το πιο σημαντικό είναι να μένεις πιστός στις αρχές σου», σχολίασε ο κ. Καμμένος. Σε άλλο σημείο ανέφερε: Προχθές στην ΚΟ μου είπε ότι θα ήθελα να ακούσει και τη γνώμη της κυρίας Κουντουρά. Δεν ξέρω αν τη βρήκε στο τηλέφωνο αλλά προτίμησε να πάει στην Κίνα να τη βρει… Θα δούμε τι θα γίνει με αυτόν…».

«Η κ. Κουντουρά με είχε ενημερώσει ότι θα λείπει σε αποστολή, αλλά ξέχασε το τηλέφωνό της στον αστυνομικό της» σχολίασε δηκτικά ο Πάνος Καμμένος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης