Αποκάλυψη: Πήγαν ΣΥΡΙΖΑίους στη Σαμοθράκη με πλοίο του Λιμενικού για να χειροκροτήσουν τον Τσίπρα

Αποκάλυψη: Πήγαν ΣΥΡΙΖΑίους στη Σαμοθράκη με πλοίο του Λιμενικού για να χειροκροτήσουν τον Τσίπρα

Διαβάστε τι έγινε στα Θεοφάνεια - Προεκλογική κινητοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ Αλεξανδρούπολης με δημόσιο χρήμα και κρατικά μέσα - Ο πρωθυπουργός πήγε στη χιονισμένη Σαμοθράκη με Chinook και για τους χειροκροτητές του ΣΥΡΙΖΑ επιστρατεύθηκε η ναυαρχίδα του Λιμενικού Σώματος

tsipras-xioni_main01
Μπορεί να ακούγεται απίστευτο, όμως είναι πραγματικότητα! Η αγωνία του ΣΥΡΙΖΑ, να δείξει ότι έχει ακόμα στο πλάι του τον κόσμο είναι μεγάλη και αποδεικνύεται σε κάθε δημόσια εμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα και στις κακοστημένες φιέστες με επιστράτευση χειροκροτητών.

Την περασμένη Κυριακή, ωστόσο όπως φαίνεται τα κομματικά στελέχη που οργανώνουν τις εμφανίσεις του πρωθυπουργού, ξεπέρασαν κάθε όριο, στέλνοντας ΣΥΡΙΖΑίους στη Σαμοθράκη, όπου βρισκόταν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για τα Θεοφάνεια με πλοίο του Λιμενικού και προφανώς με έξοδα του ελληνικού δημοσίου για να τον χειροκροτήσουν!



tsias

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «evros-news» ο συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Έβρου, Μενέλαος Μαλτέζος, ενημέρωσε τα μέλη του κόμματος στο νομό, πως έχει δρομολογηθεί το «Γαύδος» για την μεταφορά το πρωί της Κυριακής και επιστροφή στη συνέχεια, όσων επιθυμούν να βρεθούν στο νησί για να χειροκροτήσουν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
evrosn
Κλείσιμο


O Αλέξης Τσίπρας πήγε στη Σαμοθράκη για τον εορτασμό των Θεοφανείων με ελικόπτερο Chinook της Αεροπορίας Στρατού συνοδευόμενος από τον αναπληρωτή υπουργό Άμυνας Παναγιώτη Ρήγα, τον υφυπουργό Ναυτιλίας Νεκτάριο Σαντορινιό και τον αρχηγό ΓΕΑ αντιπτέραρχο Χρήστο Χριστοδούλου (φωτο).

cinosu




Διαβάστε ολόκληρο το ρεπορτάζ του «www.evros-news.gr»

Δείτε βίντεο: Πήγαν ΣΥΡΙΖΑίους στη Σαμοθράκη με πλοίο του Λιμενικού για να χειροκροτήσουν τον Τσίπρα
Πήγαν ΣΥΡΙΖΑίους στη Σαμοθράκη με πλοίο του Λιμενικού για να χειροκροτήσουν τον Τσίπρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης