Τοσουνίδης (ΑΝΕΛ) στον ΘΕΜΑ 104,6: Δεν παραβίασε ο Καμμένος τη συμφωνία να έρθουν οι Πρέσπες στη Βουλή τον Μάρτιο

Τοσουνίδης (ΑΝΕΛ) στον ΘΕΜΑ 104,6: Δεν παραβίασε ο Καμμένος τη συμφωνία να έρθουν οι Πρέσπες στη Βουλή τον Μάρτιο

Ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ δεν έκρυψε την ενόχλησή του για το γεγονός ότι ο Αλέξης Τσίπρας αποκάλυψε ότι σχεδιάζει να φέρει τη Συμφωνία των Πρεσπών προς κύρωση στη Βουλή εντός του Ιανουαρίου

tos_kammenos
«Το χρονοδιάγραμμα του Μαρτίου δεν το παραβίασε ο Πάνος Καμμένος και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Θεόδωρος Τοσουνίδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6 και στους δημοσιογράφους Αντώνη Λιάρο και Τίνα Μεσσαροπούλου.

Ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ άφησε έτσι να διαφανεί η ενόχληση του κόμματός του και του κ. Καμμένου για το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που περιέγραψε χθες, κατά τη συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open, σχεδιάζει να φέρει τη Συμφωνία των Πρεσπών προς κύρωση στη Βουλή εντός του Ιανουαρίου.

Και αυτό, καθώς η συμφωνία των δύο κυβερνητικών εταίρων ήταν, εφόσον εγκριθεί η συνταγματική αναθεώρηση στην ΠΓΔΜ, η Συμφωνία των Πρεσπών να έρθει στο ελληνικό Κοινοβούλιο τον Μάρτιο. Η τοποθέτηση, ωστόσο, του Αλέξη Τσίπρα, ανατρέπει τα δεδομένα και, όπως προανήγγειλε ο κ. Τοσουνίδης, ο πρωθυπουργός θα λάβει την απάντησή του την Παρασκευή, στη συνάντηση με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης