Χρυσοβελώνη: H κυβέρνηση πρέπει να ολοκληρώσει το έργο της

Χρυσοβελώνη: H κυβέρνηση πρέπει να ολοκληρώσει το έργο της

Η υφυπουργός Εσωτερικών, ξεκαθάρισε ότι δεν θα παραιτηθεί από την κυβέρνηση σε περίπτωση «διαζυγίου» ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, παρά μόνο αν της το ζητήσει ο πρωθυπουργός

xrisoveloni-marina-tilefonima
Η υφυπουργός Εσωτερικών, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, μιλώντας στον ΑΝΤ1, δεν έδωσε απάντηση για την απουσία της από τη συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ, αρκούμενη να δηλώσει ότι έχει ήδη μιλήσει γι’ αυτό κι επιπλέον δεν είναι μέλος της Κ.Ο.

Έσπευσε όμως να συμπληρώσει ότι είχε ζητήσει συνάντηση με τον κ. Καμμένο, αλλά αυτή δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.

Παράλληλα η κυρία Χρυσοβελώνη, υπογράμμισε ότι μετά τη χθεσινή συνέντευξη Τσίπρα, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Για να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για τη Συμφωνία των Πρεσπών θα πρέπει πρώτα να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες στη γείτονα χώρα, να έρθει το τελικό κείμενο στη χώρα μας και στη συνέχεια όλοι θα πάρουν τις αποφάσεις τους.

Σε ότι αφορά τη Συμφωνία των Πρεσπών, η κυρία Χρυοβελώνη δήλωσε ότι και η ίδια διαφωνεί με την χρήση του όρου «Μακεδονία» στη σύνθετη ονομασία, αλλά δεν μπορεί να παραγνωρίσει ότι υπάρχουν και θετικά σημεία και σίγουρα αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε καλύτερη κατάσταση απ’ ότι στο παρελθόν.

Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κ. Καμμένο γιατί μετά από δική του πρόταση συμπεριλήφθηκε στο κυβερνητικό σχήμα, αλλά έσπευσε να παρατηρήσει ότι την τελική ευθύνη για αυτό την έχει ο Πρωθυπουργός και μόνο. Κατά συνέπεια δεν πρόκειται να παραιτηθεί αν τελικά επέλθει το «διαζύγιο» ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, παρά μόνο αν της το ζητήσει ο κ. Τσίπρας, ενώ τις τελικές της αποφάσεις θα τις λάβει όταν θα έχει πλήρη εικόνα για το τελικό κείμενο των αλλαγών που θα περάσου από τη Βουλή της ΠΓΔΜ.

Τέλος, τόνισε με έμφαση, ότι θεωρεί πως η Κυβέρνηση θα πρέπει να συνεχίσει το έργο της, καθώς βρίσκεται στο πιο δημιουργικό κομμάτι της θητείας της πρέπει να ολοκληρώσει τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης