Η ΝΔ καταγγέλλει παραδικαστικό κυκλωμα του Μαξίμου

Η ΝΔ καταγγέλλει παραδικαστικό κυκλωμα του Μαξίμου

Η Νέα Δημοκρατία καλεί την κυβέρνηση να απαντήσει στα περί θεσμικής εκτροπής που καταγγέλλει η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων - Κάνει λόγο για παραδικαστικό κύκλωμα Μαξίμου

ND_GRAFEIA
Στο «κόκκινο» βρίσκεται η κόντρα κυβέρνησης και ΝΔ, που έχουν προβεί σε πόλεμο ανακοινώσεων με φόντο την υπόθεση του Νίκου Μανιαδάκη, με την Πειραιώς να καταγγέλλει παραδικαστικό κυκλωμα του Μαξίμου. 

Απαντώντας στην ανακοίνωση του Μαξίμου, που καταλογίζει «πολύ άγχος, πολλά νεύρα και πολλή ένταση» στον κ. Μητσοτάκη, το γραφείο Τύπου της ΝΔ τονίζει ότι η καταγγελία της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων περί θεσμικής εκτροπής «δεν έχει προηγούμενο στη Μεταπολίτευση».

Μάλιστα, η Νέα Δημοκρατία διερωτάται αν επί της ανακοίνωσης «έχει κάτι να πει ο κ. Τσίπρας ή έχει αναθέσει την κυβέρνηση στον Παύλο Πολάκη;».




Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΝΔ αναφέρει:

«Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, την οποία δεν ελέγχει το παραδικαστικό κύκλωμα του Μαξίμου, καταγγέλλει σήμερα δημοσίως την κυβέρνηση για θεσμική εκτροπή.

Καθώς αυτό δεν έχει προηγούμενο στην Μεταπολίτευση, έχει κάτι να πει ο κ. Τσίπρας ή έχει αναθέσει την διακυβέρνηση στον Παύλο Πολάκη;».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης