Γεννηματά: Ο ΣΥΡΙΖΑ συγκυβερνά με ένα ακροδεξιό μόρφωμα

Γεννηματά: Ο ΣΥΡΙΖΑ συγκυβερνά με ένα ακροδεξιό μόρφωμα

Στις προκλήσεις χρειάζεται ψυχραιμία και αποφασιστικότητα, δήλωσε η Φώφη Γεννηματά αναφερόμενη στο ενδεχόμενο θερμού επεισοδίου σε Αιγαίο και Κύπρο

Καταγραφη1111
Την εκλογική ενίσχυση του ΚΙΝΑΛ, ώστε να μπορέσει να καταστεί καταλύτης εξελίξεων ζήτησε σήμερα με συνέντευξη της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1 η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά.

Διχασμός και πόλωση μπορούν να οδηγήσουν σε αδιέξοδα, δήλωσε η κ. Γεννηματά και επανέλαβε ότι το ΚΙΝΑΛ είναι ο πραγματικός προοδευτικός πόλος απέναντι στη συντήρηση.

Η Φώφη Γεννηματά εξαπέλυσε σκληρή επίθεση σε βάρος της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ για τον οποίο είπε ότι συγκυβερνά με ένα ακροδεξιό μόρφωμα. Επετέθη επίσης προσωπικά κατά του Αλέξη Τσίπρα με αφορμή χθεσινές αναφορές του στη Βουλή, ότι τη δεκαετία του 80 ακραία στελέχη της ΝΔ χαρακτήριζαν τον Ανδρέα Παπανδρέου αρχηγό της 17Ν.

Κληθείσα να σχολιάσει τις σημερινές δηλώσεις του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Ευάγγελου Αποστολάκη, ότι εάν οι Τούρκοι ανέβουν σε βραχονησίδα θα την ισοπεδώσουμε, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, τόνισε ότι προτεραιότητα για τη χώρα είναι οι σχέσεις καλής γειτονίας και για την κυβέρνηση θα πρέπει να είναι διπλωματία. Στις προκλήσεις χρειάζεται ψυχραιμία και αποφασιστικότητα, δήλωσε η κ. Γεννηματά απαντώντας σε ερώτηση αν φοβάται θερμό επεισόδιο σε Αιγαίο και Κύπρο.

Τα εθνικά θέματα δεν προσφέρονται για αντιπολίτευση, υπογράμμισε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, πρόσθεσε ωστόσο ότι ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να ισχυρίζεται ότι η χώρα γίνεται ηγέτιδα δύναμη την ώρα που-όπως ανέφερε- αντιμετωπίζουμε προβλήματα με την Τουρκία, την ΠΓΔΜ και την Αλβανία με τις περιουσίες των ομογενών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης