Θεοχαρόπουλος: Οι Καμμένοι των Πρεσπών υπάρχουν, αλλά δεν είναι η ΔΗΜΑΡ

Θεοχαρόπουλος: Οι Καμμένοι των Πρεσπών υπάρχουν, αλλά δεν είναι η ΔΗΜΑΡ

Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος διευκρίνισε ότι παραμένει υπέρ της επίλυσης του θέματος και συνέδεσε τις εξελίξεις με την άμεση προκήρυξη εκλογών μετά την κύρωση της συμφωνίας

theoxaropoulos
Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ ξεκαθάρισε πως οι Καμμένοι των Πρεσπών είναι έξω από την αίθουσα της κεντρικής επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής και κυρίως στον χώρο της Δεξιάς.

Όμως, επιτέθηκε και στη θέση της Εύας Καϊλή για το Σκοπιανό, λέγοντας ότι είναι απαράδεκτη για τον πιθανό υποψήφιο της παράταξης στη Θεσσαλονίκη.

Δε θα κερδίσουμε τις εκλογές με λογικές ΣΥΡΙΖΑ, είπε χαρακτηριστικά. Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ απάντησε και στην κριτική για τη διαπραγμάτευση θέσεων στα ψηφοδέλτια.

Αν θέλαμε θέσεις εξουσίας δε θα φεύγαμε από τη συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, σημείωσε.

Σε ότι αφορά στα ψηφοδέλτια υπογράμμισε πως θα πρέπει να υπηρετούν τον στόχο του πολυκομματικού φορέα. Σε αυτό το σημείο έβαλε στο στόχαστρο και τον Ευάγγελο Βενιζέλο για τη θέση του ότι δεν εμπλέκεται με τις εσωκομματικές διαδικασίες.

«Προχωράμε με ενότητα με θέσεις και πολιτικές» κατέληξε, λέγοντας με νόημα πως «αν συμφωνήσουμε σε αυτά, όλα τα άλλα θα τα βρούμε στην πορεία».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης