Μανιάτης για Πετσίτη: Το μεγαλύτερο σκάνδαλο του τελευταίου διαστήματος

Μανιάτης για Πετσίτη: Το μεγαλύτερο σκάνδαλο του τελευταίου διαστήματος

Καλεί τον πρωθυπουργό να δώσει απαντήσεις για το «μείζον θέμα ηθικής τάξης»

maniati
Ως το «μεγαλύτερο σκάνδαλο του τελευταίου διαστήματος» χαρακτήρισε την υπόθεση Πετσίτη ο κ. Γιάννης Μανιάτης καλώντας τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να δώσει απαντήσεις για το «μείζον θέμα ηθικής τάξης».

Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στο πλαίσιο της συζήτησης για τον κρατικό προϋπολογισμό 2019 στην Ολομέλεια της Βουλής ανέφερε: «ο κ. Τσίπρας πρέπει να απαντήσει τι γνώριζε για το πιο μεγάλο σκάνδαλο του τελευταίου διαστήματος» για να προσθέσει σε άλλο σημείο «Μετά την αμήχανη και εκκωφαντική σιωπή του Μαξίμου αποκαλύπτεται ότι ο Πετσίτης ήταν συμμαθητής και κολλητός του κ.Παππά. Δεν ήταν απλώς φίλος Παππά αλλά εγκαταβιούσε στα υπόγεια του Μαξίμου, άρα το Μαξίμου οφείλει να απαντήσει αν οι καταγγελίες του κομματικού στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην διευθύνοντα της ΔΕΠΑ, κ. Κιτσάκου, ότι δηλαδή έπαιρνε εντολές από τον Πετσίτη και του έφερνε οδηγίες, αληθεύουν ή όχι. Και η δικαιοσύνη οφείλει να εμπλουτίσει τις δικογραφίες με τα νεότερα».

«Η κυβέρνηση ρυθμίζει επιχειρηματικά συμφέροντα αλλά με την πολιτική της εχει οδηγήσει την κοινωνία σε κατάθλιψη», ανέφερε ο κ. Μανιάτης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης