Ο δήμαρχος Μυκόνου διεκδικεί την είσοδό του στα ψηφοδέλτια της ΝΔ

Ο δήμαρχος Μυκόνου διεκδικεί την είσοδό του στα ψηφοδέλτια της ΝΔ

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Κουκάς μετέβη τις προηγούμενες ημέρες στα γραφεία του κόμματος προκειμένου να διαπραγματευτεί την κάθοδό του στις προσεχείς εθνικές εκλογές 

koukas
Διέξοδο από τον Δήμο Μυκόνου μέσω των ψηφοδελτίων της Νέας Δημοκρατίας για τις εθνικές εκλογές αναζητεί ο νυν δήμαρχος του νησιού Κωνσταντίνος Κουκάς καθώς διαπιστώνει ότι ο συνδυασμός του φυλλοροεί και η επανεκλογή του στην αυτοδιοίκηση καθίσταται εξαιρετικά αμφίβολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Κουκάς μετέβη τις προηγούμενες ημέρες στα γραφεία του κόμματος προκειμένου να διαπραγματευτεί την κάθοδό του στις προσεχείς εθνικές εκλογές. Οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν ότι τα αρμόδια όργανα της ΝΔ ενημέρωσαν τον νυν δήμαρχο πως δεν «χωράει» στο «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο των Κυκλάδων καθώς υπάρχει ήδη η υποψηφιότητα της κυρίας Κατερίνας Μονογυιού που έχει έδρα την Μύκονο.

Να σημειωθεί ότι αρκετά στελέχη του κ. Κουκά, έχουν αποχωρήσει από τον συνδυασμό του και ορισμένα εξ αυτών συμπαρατάσσονται με τον κ. Χρήστο Βερώνη που αποφάσισε να διεκδικήσει ξανά τον Δήμο Μυκόνου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης