Μαξίμου σε Θεοδωράκη: Ωραίο το χιούμορ... αλλά δεν μας απαντάς τι θα κάνεις με τη Συμφωνία των Πρεσπών

Μαξίμου σε Θεοδωράκη: Ωραίο το χιούμορ... αλλά δεν μας απαντάς τι θα κάνεις με τη Συμφωνία των Πρεσπών

Χαρακτηρίζει δε «αστείες δικαιολογίες» τα περί εγέρσεως ζητήματος σλαβομακεδονικής μειονότητας

maxxim
Στα δημοσιεύματα κυριακάτικων εφημερίδων για πιθανή αλλαγής στάσης του Σταύρου Θεοδωράκη στη Συμφωνία των Πρεσπών αναφέρεται με ανακοίνωσή του το Μαξίμου και καλεί τον πρόεδρο του Ποταμιού να απαντήσει ευθέως τι πρόκειται να παράξει.

Χαρακτηρίζει δε «αστείες δικαιολογίες» τα περί εγέρσεως ζητήματος σλαβομακεδονικής μειονότητας. 

«Με ενδιαφέρον παρατηρούμε ότι δυο Κυριακάτικες εφημερίδες αφιερώνουν σήμερα τα πρωτοσέλιδά τους στον κ. Σταύρο Θεοδωράκη και στο ενδεχόμενο να αλλάξει τη στάση του για το Μακεδονικό» αναφέρει σε σχόλιό του το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού και συνεχίζει: «Ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον μας προξενεί ότι ο ίδιος επιλέγει να σχολιάσει, με χιούμορ είναι η αλήθεια, μόνο ό,τι αφορά το ενδεχόμενο να έχει λάβει ανταλλάγματα προκειμένου να αλλάξει στάση και όχι την ουσία. Ωραίο το χιούμορ, κι εμείς γελάσαμε».

Ωστόσο, όπως επισημαίνει, περιμένει και μια απάντηση επί της ουσίας στο ερώτημα: Έχει αλλάξει στάση για τη Συμφωνία των Πρεσπών;

«Γιατί αν η αφορμή για τη μεταστροφή είναι τα περί εγέρσεως ζητήματος Σλαβομακεδονικής μειονότητας, τότε οι δικαιολογίες θα είναι ακόμη πιο αστείες, ιδίως για όποιον έχει διαβάσει τη Συμφωνία των Πρεσπών και γνωρίζει ότι αυτή είναι που τελειώνει οριστικά οποιαδήποτε συζήτηση περί μειονότητας» καταλήγει το Μαξίμου.

Σημειώνεται ότι ο κ, Θεοδωράκης σχολίασε με ειρωνικό τρόπο δημοσίευμα, που τον ήθελε να «παζαρεύει» με τη Ν.Δ. την ψήφο του στη Συμφωνία των Πρεσπών.

Κλείσιμο
Νωρίτερα ο Σταύρος Θεοδωράκης είχε γράψει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης