Στη Δικαιοσύνη το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής για την Υγεία

Στη Δικαιοσύνη το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής για την Υγεία

Ο πρόεδρος του κοινοβουλίου Νίκος Βούτσης διαβίβασε το πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής για την Υγεία, λέγοντας ότι το περιεχόμενό του «κάνει εδραία την αίσθηση της κοινής γνώμης» 

vouts54
Στην Δικαιοσύνη διαβίβασε το πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής για την Υγεία ο πρόεδρος του κοινοβουλίου Νίκος Βούτσης υποστηρίζοντας ότι το περιεχόμενό του «κάνει εδραία την αίσθηση της κοινής γνώμης» για την προβληματική λειτουργία του τομέα της υγείας και για τις αιτίες που οδήγησαν την χώρα στην χρεοκοπία.

Ειδικότερα, ο κ. Βούτσης παρέλαβε σήμερα το επίμαχο πόρισμα από το προεδρείο της επιτροπής δηλώνοντας «Πάρα πολλά θέματα τα οποία έρχονται στην επιφάνεια, τεκμηριώνονται και εμπλουτίζονται με στοιχεία στα επιμέρους κεφάλαια αυτού του πορίσματος, κάνουν εδραία την αίσθηση της κοινής γνώμης, που υπήρχε εξαρχής, ότι σε αρκετούς χώρους στον πολύ κρίσιμο κοινωνικά τομέα της Υγείας υπήρξαν πολύ σοβαρά προβλήματα και ήταν μία από τις αιτίες που οδήγησαν τη χώρα σε χρεοκοπία».

Αμέσως μετά την παράδοση του κειμένου ο κ. Βούτσης το διαβίβασε στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου εφαρμόζοντας τη σχετική απόφαση της εξεταστικής επιτροπής.

Να σημειωθεί ότι το πόρισμα δεν έχει συζητηθεί στην Ολομέλεια του κοινοβουλίου καθώς απαιτείται σχετικό αίτημα από τουλάχιστον 60 βουλευτές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης