Γεννηματά: Εκλογές για προοδευτική ανατροπή - Όσο πιο γρήγορα τόσο καλύτερα

Gennimata-01_2

«Ο τρόπος που κυβερνά, προσβάλλει τη Δημοκρατία», δηλώνει η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ

Σκληρή κριτική, ασκεί η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, στην κυβέρνηση, για την οποία λέει ότι «ο τρόπος που κυβερνά, προσβάλλει τη Δημοκρατία».

«Είναι φανερό πως το μόνο που απασχολεί τον κ. Τσίπρα είναι το πότε και πώς θα δραπετεύσει από τα αδιέξοδα που ο ίδιος δημιούργησε», δήλωσε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά.

«Όσο παραμένει όμως στην εξουσία τα αδιέξοδα για τη χώρα πολλαπλασιάζονται. Οι κίνδυνοι για τα εθνικά θέματα μεγαλώνουν. Η έξοδος από την κρίση απομακρύνεται. Και ο τρόπος που κυβερνά προσβάλλει τη Δημοκρατία. Έγκαιρα ζήτησα εκλογές για προοδευτική Ανατροπή. ‘Οσο πιο γρήγορα τόσο το καλύτερο», καταλήγει στη δήλωσή της.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

mitsotakis_main2

Δριμύ κατηγορώ στον Τσίπρα - «Δίχασε τον ελληνικό λαό - Ναι, αντάλλαξε τις συντάξεις με μια μείζονα εθνική υποχώρηση - Χρέος μας να τελειώσει η παρακμή - Απεχθάνονται τη μεσαία τάξη - Ο νόμος για το άσυλο δεν τροποποιείται, καταργείται» - Δεσμεύθηκε για κατάργηση του υποκατώτατου μισθού και αύξηση του κατώτατου σταδιακά στα 703 ευρώ - Βοήθεια 2.000 ευρώ στις νέες οικογένειες για κάθε νέο παιδί που θα γεννιέται

76