Βούτσης για υπόθεση C4I: Εάν υπάρξει ενδιαφέρον για τις καταγγελίες Βασιλάκου θα γίνει εξεταστική

Βούτσης για υπόθεση C4I: Εάν υπάρξει ενδιαφέρον για τις καταγγελίες Βασιλάκου θα γίνει εξεταστική

Μετά την «εκτίμηση» του πρώην γενικού διευθυντή εξοπλισμών ότι ο Γιάννος Παπαντωνίου δωροδοκήθηκε

voutsis-palia-1
Εάν υπάρξει ενδιαφέρον από βουλευτές θα γίνει εξεταστική για τις καταγγελίες Βασιλάκου δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης μιλώντας στη εκπομπή Επόμενη Μέρα στην ΕΡΤ1 με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο για την συνταγματική Αναθεώρηση, υποθέσεις διαφθοράς, εκλογές και εθνικά θέματα.

Η κυβέρνηση δεν στοχοποιεί κανέναν ανέφερε υπογραμμίζοντας πως «όλα στο φως χωρίς συγκαλύψεις και συμψηφισμούς»

Όλοι οι σκελετοί στα ντουλάπια του πολιτικού συστήματος να έρθουν στην επιφάνεια, ανέφερε

Για τη υπόθεση Παπαντωνίου και Novartis η Βουλή ενθαρρύνει την δικαιοσύνη να συνεχίσει την έρευνα να φθάσει στο ξέπλυμα μαύρου χρήματος που δεν παραγράφεται, ανέφερε ο κ.Βούτσης επισημαίνοντας πως η δικαιοσύνη δεν χειραγωγείται . Ατόνησε η δικαιοσύνη σε υποθέσεις διαφθοράς λόγω αδιαφορίας του πολιτικού συστήματος, τόνισε χαρακτηριστικά .

Η κυβέρνηση δεν έχει κάτι να φοβηθεί από τη υπόθεση της ΔΕΠΑ απάντησε ο κ. Βούτσης σε σχετικό ερώτημα ενώ για τις ευρωεκλογές τόνισε πως προοπτική είναι η δημιουργία προοδευτικού μετώπου.

Μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου όλα τα θετικά μέτρα της κυβέρνησης έρχονται στην Βουλή και μέσα στο Γενάρη οι προτάσεις για την συνταγματική αναθεώρηση ανέφερε ο κ. Βούτσης υπογραμμίζοντας πως δεν υπάρχουν σκέψεις για εκλογές τον Μάρτιο, και αυτό το πιστοποιεί η συνταγματική αναθεώρηση .

Κλείσιμο
Μέσα Φεβρουαρίου , ανέφερε, θα έρθει πιθανότητα στη Βουλή η συμφωνία των Πρεσπών, ενώ για την συμφωνία Τσίπρα - Ιερώνυμου ανέφερε πως πρόθεση της κυβέρνησης είναι να γίνει πράξη.

Η κυβέρνηση θα έχει κοινοβευλευτική πλειοψηφία έως το τέλος της θητείας της , τόνισε ενώ για τις δημοσκοπήσεις είπε πως θα διαψευστούν για 5η φορά

Βγαίνοντας από την μνημονιακή εποχή έχουμε όραμα για μια προοδευτική Ελλάδα που θα δίνει ελπίδα στον λαό , ανέφερε ο πρόεδρος της Βουλής, επισημαίνοντας πως η πλειοψηφία του λαού επιθυμεί να προχωρήσει με τις προοδευτικές δυνάμεις του τόπου .

Ο φασισμός πρέπει να ηττηθεί στην Ευρώπη και στην Ελλάδα , τόνισε ο πρόεδρος της Βουλής.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης