Χριστοφιλοπούλου: Γεροβασίλη και Παπακώστα καλύπτουν απολύτως την ασυδοσία των μπαχαλάκηδων

Χριστοφιλοπούλου: Γεροβασίλη και Παπακώστα καλύπτουν απολύτως την ασυδοσία των μπαχαλάκηδων

«Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Δεν μπορούμε να περιμένουμε τίποτα από αυτή την ανίκανη και ιδεοληπτική κυβέρνηση», αναφέρει μεταξύ άλλων η υπεύθυνη Εσωτερικών & Προστασίας του Πολίτη της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

xristofulopoulou
Με αφορμή τα σοβαρά επεισόδια με έναν αστυνομικό τραυματία, τα οποία εκτυλίχθηκαν λίγο μετά τη μία το μεσημέρι της Δευτέρας, σε αίθουσα δικαστηρίων στο Πρωτοδικείο, επί της οδού Δέγλερη, η υπεύθυνη Εσωτερικών & Προστασίας του Πολίτη της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Εύη Χριστοφιλοπούλου, σχολίασε πως «οι κ.κ. Γεροβασίλη και Παπακώστα συνεχίζουν την πρακτική Τόσκα, καλύπτοντας απολύτως την ασυδοσία των μπαχαλάκηδων».

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η κυρία Χριστοφιλοπούλου ανέφερε: «Έχουμε φτάσει στο πρωτόγνωρο σημείο να μην μπορεί να προστατευθεί η διαδικασία απονομής της Δικαιοσύνης. Σε ποια χώρα της Ε.Ε. διακόπτονται δίκες λόγω εισβολής αναρχικών με καδρόνια!

Την ίδια ώρα καταληστεύεται καθηγητής μέσα στο Πανεπιστήμιο!

Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Δεν μπορούμε να περιμένουμε τίποτα από αυτή την ανίκανη και ιδεοληπτική κυβέρνηση.

Κλείσιμο
Οι κυρίες Υπουργοί απλώς "παρίστανται και χαιρετίζουν".

Δεν μπορούν ούτε καν να εφαρμόσουν τους νόμους»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης