Καρκατσούλης στον ΘΕΜΑ 104,6: Αδύνατη η απομάκρυνση των κληρικών από το Δημόσιο

Καρκατσούλης στον ΘΕΜΑ 104,6: Αδύνατη η απομάκρυνση των κληρικών από το Δημόσιο

«Δεν μπορεί να υλοποιηθεί η εξαγγελία Τσίπρα - Είναι τουλάχιστον επιπόλαιη - Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι πως θα κάνουν προσλήψεις» είπε μιλώντας στο Magazino με την Ματίνα Ηρειώτου

37290257_214554575775685_2470493823206162432_n
«Ο μόνος τρόπος για να απολυθούν οι δέκα χιλιάδες ιερείς από το δημόσιο είναι να υποπέσουν όλοι μαζί σε κάποιο ποινικό αδίκημα ή να καταργηθούν δέκα χιλιάδες οργανικές θέσεις. Και οι δύο περιπτώσεις είναι αδύνατες» επεσήμανε σήμερα στο ΘΕΜΑ 104,6 το στέλεχος του ΚΙΝΑΛ Παναγιώτης Καρκατσούλης.

Μιλώντας στην εκπομπή της Ματίνας Ηρειώτου, ο Παναγιώτης Καρκατσούλης σημείωσε ότι ο μόνος τρόπος για να υλοποιηθεί η εξαγγελία του πρωθυπουργού είναι να αλλάξει η νομική μορφή της Εκκλησίας και να μετατραπεί σε ΝΠΙΔ, πράγμα όμως που είναι αδιανόητο και δεν πρόκειται να το αποδεχθεί ποτέ η Εκκλησία της Ελλάδας.

Ο κ. Καρκατσούλης χαρακτήρισε τη ρύθμιση που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός «επιπόλαιη», και έκανε λόγο για ένα κυβερνητικό σόου που δεν έχει σχέση με την Εκκλησία αλλά με τις προσλήψεις. «Αυτό θέλουν να κάνουν... Το παλιό καλό μαυρογιαλούρικο παιχνίδι γιατί έρχονται εκλογές» είπε χαρακτηριστικά.

Ακούστε τη συνέντευξη του Παναγιώτη Καρκατσούλη στη Ματίνα Ηρειώτου:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης