ΝΔ για συνέντευξη Τσίπρα: Συνεχίζει σε συνεννόηση με τον Καμμένο να κοροϊδεύει τους πολίτες

ΝΔ για συνέντευξη Τσίπρα: Συνεχίζει σε συνεννόηση με τον Καμμένο να κοροϊδεύει τους πολίτες

«Ο πρωθυπουργός αποκάλυψε...ότι ο Καμμένος, αφού καταψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών, θα συνεχίσει να τον στηρίζει για να μην χάσουν για λίγους ακόμη μήνες τις καρέκλες τους» επεσήμανε η Πειραιώς 

nd_0
«Τσίπρας και Καμμένος συνεχίζουν να κοροϊδεύουν σε πλήρη συνεννόηση τους πολίτες» επεσήμανε απόψε η ΝΔ σχολιάζοντας τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στον ALPHA. H ΝΔ σημείωσε μάλιστα πως ο «πρωθυπουργός αποκάλυψε...ότι ο Καμμένος, αφού καταψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών, θα συνεχίσει να τον στηρίζει για να μην χάσουν για λίγους ακόμη μήνες τις καρέκλες τους» επεσήμανε η Πειραιώς».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ αναφέρει:
«Επιβεβαιώθηκε πλέον και δια στόματος του κ. Τσίπρα ότι με τον κ. Καμμένο συνεχίζουν να κοροϊδεύουν σε πλήρη συνεννόηση τους πολίτες. Είναι πράγματι εντυπωσιακό ότι ο πρωθυπουργός αποκάλυψε... χαλαρά ότι ο κ. Καμμένος, αφού καταψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών, θα συνεχίσει να τον στηρίζει για να μην χάσουν για λίγους ακόμη μήνες τις καρέκλες τους.

Κατά τα άλλα ουδεμία έκπληξη προκαλεί πια ότι ο κ. Τσίπρας δεν ντρέπεται να λέει τόσα ψέματα δημοσίως. Δεν άκουσε ποτέ τον Παύλο Πολάκη να προαναγγέλλει φυλακίσεις, δεν είδε τον Πάνο Καμμένο να κατηγορεί τον Νίκο Κοτζιά ότι χρηματίζεται από τον Τζωρτζ Σόρρος, ενώ διέψευσε ότι η κ. Αχτσιόγλου έκανε έφεση για να μην δοθούν τα αναδρομικά στους συνταξιούχους.

Προανήγγειλε όμως δεκάδες χιλιάδες προσλήψεις στο Δημόσιο. Δεν έχει νόημα να τις σχολιάσουμε. Οι πολίτες έχουν πια συνειδητοποιήσει πόσο κόστισαν στην χώρα μας τα "go back madame merkel” και τα "θα σκίσω τα μνημόνια με ένα νόμο και ένα άρθρο". Καλό βράδυ κ. Τσίπρα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης