Αρειος Πάγος: Ερευνα για τις καταγγελίες Κοτζιά κατά Καμμένου

kotzias_kammenos_main

Η έρευνα ανατέθηκε από την κ.Ξένη Δημητρίου στην Εισαγγελία Διαφθοράς που αναλαμβάνει «να εισέλθει» στο υπουργικό συμβούλιο και αφορά τη μήνυση που κατέθεσε ο τέως υπουργός Εξωτερικών και  τις κασέτες με τη συνέντευξή του στην Κρήτη που κατέθεσε στην Εισαγγελία η ΝΔ και περιλαμβάνει τα περί χρηματοδότησης της κυβέρνησης από τον Σόρος

Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου διέταξε σήμερα προκαταρκτική έρευνα στην Εισαγγελία Διαφθοράς, τόσο για την μηνυτήρια αναφορά του τέως υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά για συκοφαντική δυσφήμιση και διασπορά ψευδών ειδήσεων, όσο και για τις βιντεοκασέτες με τη συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό TV της Κρήτη, κασέτες που έχει παραδώσει ήδη η ΝΔ στην κυρία Δημητρίου.

Ντόμινο, πολιτικών και εισαγγελικών εξελίξεων επέφερε η πρόσφατη παραίτηση του κ. Κοτζιά με 9σέλιδη επιστολή του στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Ειδικότερα, η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου διέταξε προκαταρκτική εξέταση την οποία ανέθεσε στην Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς προκειμένου να διερευνήσει όσα αναφέρει ο πρώην ΥΠΕΞ στην μηνυτήρια αναφορά του.

Στη δικογραφία συσχετίζεται και το βίντεο με τη συνέντευξη του κ. Κοτζιά στον τηλεοπτικό σταθμό TV της Κρήτης στην οποία, μεταξύ των άλλων αναφέρει ότι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος κατήγγειλε χρηματισμούς υπουργών από τον Τζορτζ Σόρος, την οποία προσκόμισε στη Δικαιοσύνη, η ΝΔ μέσω του αναπληρωτή τομεάρχη Δικαιοσύνης Κώστα Καραγκούνη.

Στην ουσία η Εισαγγελία Διαφθοράς θα προσπαθήσει να ερευνήσει τα όσα ειπώθηκαν στο επίμαχο ταραχώδες υπουργικό Συμβούλιο που οδήγησαν σε παραίτηση τον κ. Κοτζιά, αλλά και τα όσα αναφέρονται σε δημοσιεύματα του Τύπου.

Με την μηνυτήρια αναφορά του ο κ. Κοτζιάς, που κατέθεσε με τον δικηγόρο κ.Κουτσονάτσιο, στρέφεται κατά παντός υπευθύνου, συναυτουργού, συνυπαίτιου ή οποιουδήποτε συμμέτοχου προκύψει από την προανάκριση για τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμισης και διασποράς ψευδών ειδήσεων.

Παράλληλα, στη μηνυτήρια αναφορά επισυνάπτονται 6 πρόσφατα δημοσιεύματα στο διαδίκτυο και 4 σε εβδομαδιαία εφημερίδα, τα οποία ο κ. Κοτζιάς τα αξιολογεί, ως συνέχεια της εκστρατείας των απειλών, ακόμα και σε βάρος της σωματικής ακεραιότητάς του και της οικογένειάς του, σχετικά με τη συμφωνία των Πρεσπών, των δήθεν σχέσεων του με τον κ. Σόρος, κ.λπ.

Κοτζιάς δήλωση κατά υπευθύνων

Τι αναφέρει ο κ. Κοτζιάς στη μήνυσή του


Στην μηνυτήρια αναφορά , ο κ. Κοτζιάς επισημαίνει ότι κατά την τετράχρονη θητεία του στο υπουργείο Εξωτερικών, η Ελλάδα ανέπτυξε μια πολυδιάστατη δημοκρατική και ενεργητική εξωτερική πολιτική, ενώ εγκαταλείφθηκε η πολιτική της αδράνειας που έχει μεγάλο κόστος για τη χώρα, αλλά όχι για όσους προτιμούν να υποχωρεί η Ελλάδα εξαιτίας της αδράνειάς τους.

Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στο ονοματολογικό με την πΓΔΜ, όπου σύμφωνα με τον τέως υπουργό:

1) Έγινε προσπάθεια να κοπούν οι επιρροές της Τουρκίας και του αναπτυσσόμενου ισλαμικού φανατισμού στη γείτονα,

2) Προωθήθηκαν Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) προς όφελος των πολιτών, της κοινωνίας και της οικονομίας των δύο κρατών, αλλά και όλης της νοτιοανατολικής Ευρώπης,

3) Καταβλήθηκε συστηματική προσπάθεια να λυθεί ένα θεμελιακό πρόβλημα, αυτό του ονόματος της γείτονάς και του αλυτρωτισμού της και

4) Όλα αυτά επιτεύχθηκαν με τη συμφωνία των Πρεσπών.


Καταγγέλλει παράνομες πρακτικές


Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές αναφέρει επίσης, ότι παράλληλα με τις αντιδράσεις των δυνάμεων της αδράνειας, που πάντως, επιτρέπονται και αποτελούν στοιχείο της ελευθερίας των Ελλήνων και της ελληνικών δημοκρατίας (εκδηλώσεις, πορείες, ομιλίες, προκηρύξεις, αυτοτελή κείμενα, αρθρογραφία, Κ.Ο.Κ.), εκδηλώθηκαν και ανοικτά παράνομες πρακτικές.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο κ. Κοτζιάς αναφέρει:

«1) Εκδηλώσεις ελληνικού αλυτρωτισμού που υπονόμευαν σταθερά τη διαπραγματευτική γραμμή της χώρας, καθώς και τη διεθνή της θέση. Ενδεικτικές ήταν οι κατάρες ιερωμένων (ευτυχώς των ολίγων και ουσιαστικά αμόρφωτων) σε βάρος του κ. Κοτζιά προσωπικά, και της κυβέρνησης συνολικά. Ακόμα χειρότερα, τα συνθήματα που ακούστηκαν σε σειρά εκδηλώσεων (χωρίς να αντιμετωπιστούν από την δικαιοσύνη), όπως «φέρτε τα όπλα να μπούμε στα Σκόπια».

Πρόκειται για αλυτρωτικά συνθήματα που καμιά σχέση δεν έχουν με την αντιπαράθεση ως προς το ονοματολογικό και συνιστούν κατάφωρη παραβίαση της ενδιάμεσης συμφωνίας του 1995, αλλά και της Συνθήκης του Βουκουρεστίου του 1913 με την οποία αποκτήσαμε τη Μακεδονία μας. 2) Απαράδεκτες ενέργειες, για τις οποίες έχει επέμβει ήδη ο εισαγγελέας, που συνοδεύονταν από -δήθεν- “αποκαλύψεις” οι οποίες αποσκοπούσαν να εμφανίσουν το ελληνικό κράτος ότι δρα παράνομα έναντι τρίτων χωρών. Προς αυτή την κατεύθυνση χρησιμοποιήθηκαν “αποκαλύψεις” ότι η χώρα μας χρηματοδοτεί δράσεις στα Σκόπια και στα Τίρανα. Στόχος ήταν, αφενός, να παρεμποδιστούν με παράνομες μεθόδους σειρά δράσεων του ελληνικού κράτους και, αφετέρου, το κυριότερο, να υπονομευτεί στις γειτονικές χώρες η θέση των δυνάμεων που υποστηρίζουν την φιλία με την Ελλάδα. 3) Ανοικτοί εκβιασμοί και απειλές προσωπικά στον κ. Κοτζιά και στην οικογένειά του. Εκατοντάδες γράμματα, τηλεφωνικά μηνύματα, ηλεκτρονικά μηνύματα, μηνύματα στο τηλέφωνο, στον ίδιον, αλλά και στη γραμματεία του υπουργού. Αποστολή σφαιρών. Οι απειλές συνοδεύτηκαν από αίμα και χώμα όπου "θα θαβόταν η οικογένειά μου"».


«Ήθελαν να μην ολοκληρώσω τη διαπραγμάτευση»


Στόχος των απειλών και των εκβιασμών, αναφέρει, ήταν να τον αναγκάσουν να μην ολοκληρώσει τη διαπραγμάτευση με τα Σκόπια, να τον εκβιάσουν ώστε να μην υλοποιήσει την πολιτική που αποφάσισε η συντριπτική πλειοψηφία της κυβέρνησης και η πλειοψηφία του κοινοβουλίου της Ελληνικής Δημοκρατίας, και, το λιγότερο, να τον αναγκάσουν να σωπάσει.

«Ασφαλώς δεν το πέτυχαν», επισημαίνει, ενώ καταλήγει: «Είμαι πεπεισμένος πατριώτης και το καθήκον απέναντι στην πατρίδα προηγείται κάθε άλλου καθήκοντος».


«Συνεχίστηκαν οι παράνομες μεθοδεύσεις αλλά με διαφορετικούς τρόπους»

Ο κ. Κοτζιάς υποστηρίζει ότι αφότου δεν πέρασαν οι ακραίοι εκβιασμοί, συνεχίστηκαν οι παράνομες μεθοδεύσεις, αλλά με διαφορετικούς τρόπους. Ειδικότερα, οι παρανομούντες εκβιαστές, μέσω διαφόρων ΜΜΕ στα οποία πιθανώς έχουν πρόσβαση, ξεκίνησαν επιχείρηση αμαύρωσης της εξωτερικής πολιτικής που ακολούθησε τα τελευταία χρόνια, και δυσφήμισης του βασικού φορέα της, δηλαδή του προσώπου του.

Έτσι: 1. Διαδίδουν ότι πήρε και διακίνησε 50 εκατομμύρια από τον Σόρος. Ο κ. Κοτζιάς, στη μήνυσή του, φέρεται να αναφέρει ότι ουδέποτε γνωρίστηκε με τον Σόρος, ούτε είχε καμιά σχέση μαζί του, ενώ τονίζει ότι όλο το “σύστημα Σόρος” καταπολέμησε μετά μανίας τον υπουργό Εξωτερικών στα δύο χρόνια (2016-2017) που γινόταν προσπάθεια να λυθεί το Κυπριακό, καθότι είχε προτάξει το ορθό αίτημα - απαίτηση να καταργηθεί το καθεστώς των εγγυήσεων για τη Μεγαλόνησο και να φύγουν τα κατοχικά στρατεύματα από τη μεγαλόνησο προκειμένου να γίνει επιτέλους η Κύπρος ένα κανονικό κράτος. Πρόκειται για μια θεμελιακή θέση που υιοθετήθηκε από τον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ, που αποτελεί μέγιστη τιμή για τον κ. Κοτζιά, όπως ο ίδιος φέρεται να γράφει στη μήνυσή του. 2. Ρίχνουν λάσπη λέγοντας ότι ο κ. Κοτζιάς έκλεψε από τα απόρρητα κονδύλια του υπουργείου Εξωτερικών ποσό μεταξύ 28-35 εκατ. ευρώ. Ο ίδιος φέρεται να διευκρινίζει αφενός ότι δεν υπάρχουν τέτοια ποσά, και αφετέρου ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο στο υπουργείο Εξωτερικών διότι όλα ελέγχονται από τριμελή υπηρεσιακή επιτροπή. Εκείνη προτείνει και διανέμει, ενώ αποφασίζει το Προεδρείο της Ελληνικής Βουλής, με την έγκριση του οποίου μπορεί να γίνει η οποιαδήποτε εκταμίευση από την κάθε φορά αρμόδια διεύθυνση του υπουργείου.


Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στην υπόθεση ανάθεσης, μέσα από διεθνή διαγωνισμό, υπηρεσιών έκδοσης ταξιδιωτικών θεωρήσεων (βίζα) σε ιδιωτική εταιρεία. Ο κ. Κοτζιάς φέρεται να σημειώνει ότι, αντί να σταλεί η όποια, κατά τον ίδιον ανύπαρκτη, υπόνοια περί σκανδάλου στη Δικαιοσύνη, δημοσιοποιούνται συκοφαντικοί ισχυρισμοί εναντίον του, προκειμένου να τον αναγκάσουν να σιωπήσει και να υποχωρήσει από ό,τι πολιτικά θεωρεί ο ίδιος, αλλά και η κυβέρνηση συνολικά και ειδικότερα ο πρωθυπουργός, ως ορθά. Ως ενδεικτικό της προσπάθειας δημιουργίας αρνητικών εντυπώσεων σε βάρος του, αναφέρει ότι θεωρεί δημοσίευμα, το οποίο φτάνει στο σημείο να τον παρουσιάσει ότι έδωσε στην εταιρεία – ανάδοχο του έργου 26 εκατομμύρια ευρώ. Κι’ αυτό, τη στιγμή που στην πραγματικότητα, με την ανάθεση του έργου η εταιρεία δεν παίρνει ούτε σεντς τσακιστό από το ελληνικό κράτος, αλλά αντίθετα αναλαμβάνει τη δέσμευση να δίνει 10% επί του τζίρου καθαρών κερδών του στο ελληνικό δημόσιο. Αντίθετα, ο προηγούμενος ανάδοχος, που έπαιρνε τις δουλειές μέσω απευθείας αναθέσεων, αρνιόταν να δώσει έστω κι ένα σεντς. Ο κ. Κοτζιάς, επίσης, φέρεται να αφήνει αιχμές για την προηγούμενη εταιρεία, αφού, κατά πληροφορίες, σημειώνει ότι συνεργάζεται πιθανά με υπηρεσίες τρίτης χώρας.«Επί υπουργίας μου αποκαλύφθηκαν δεκάδες παράνομες συμπράξεις με ΜΚΟ»

Ο κ. Κοτζιάς, θυμίζει ότι επί υπουργίας του αποκαλύφθηκαν δεκάδες παράνομες συμπράξεις του υπουργείου Εξωτερικών με ΜΚΟ, αναζήτησε και βρήκε 40 εκατομμύρια του ελληνικού δημοσίου παράνομα χρησιμοποιηθέντα, εκ των οποίων ήδη εντοπίστηκαν και επεστράφησαν στο ελληνικό δημόσιο τα 14 εκατομμύρια. Επιπλέον, μετά από επίπονη εργασία, πλείστες υποθέσεις παράνομης παροχής βίζας εντοπίστηκαν και στάλθηκαν στην ελληνική Δικαιοσύνη και στο πειθαρχικό του ΥΠΕΞ, ενώ Έλληνες διπλωμάτες που παραβίασαν τον όρκο τους καταδικάστηκαν σε φυλακίσεις. Τέλος, αναφέρει ότι επί υπουργίας του, και σε αντίθεση με το παρελθόν, ουδείς δημοσιογράφος ελληνικού ΜΜΕ έλαβε έστω και ένα σεντς από τα απόρρητα κονδύλια του υπουργείου.

ΣΧΟΛΙΑ (36)

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕΣ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ..... ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ, ΜΕΡΚΕΛ,ΝΑΤΟ ΚΤΛ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ Η ΣΥΝΦΩΝΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

Υποψιασμένος πολίτης

Έχει πέσει απίστευτη μάσα από την αδιάφθορη αριστερή τσέπη.

Τα περι χρηματισμου....

...βγηκαν στη φορα απο τους Σκοπιανους, τους Αλβανους και μετα εδω απο τον Καμμενο και τον Κοτζια. Στην Αλβανια και στα Σκοπια εγινε μεγαλος ντορος για χρηματισμο απο την ελληνικη κυβερνηση σε Αλβανους και Σκοπιανους ωστε να περασει η συμφωνια. Μετα ξεσπασε η κοντρα Καμμενου - Κοτζια με αλληλοκατηγοριες για το ποιος εχει ποιο βρωμικα χερια και μετα ειχαμε την παραιτηση Κοτζια. Γιατι παραιτηθηκε ο Κοτζιας? Επειδη δεν τον υπερασπιστηκε ο Τσιπρας? Ο Καμμενος τι ειπε τελικα μεσα στο υπουργικο συμβουλιο? Πανε να μας μπερδεψουν! Τελικα οι κατηγοριες του Καμμενου ποιον αφορουν? Κατηγορησε τη κυβερνηση οτι χρηματιστηκε απο τον Σορος για να αγορασει ξενους? η' κατηγορησε προσωπικα τον Κοτζια για σκανδαλο εκατομμυριων με βιζες στο υπουργειο εξωτερικων? Τι ειπωθηκε τελικα μεσα στο υπουργικο συμβουλιο? Πανε να καλυψουν το ενα σκανδαλο και βγαζουν στη φορα αλλα.. Ο Κοτζιας δεν απαντησε στο Καμμενο που τον εβγαλε τρελο και φαινεται οτι ο Κοτζιας κανει πισω για να μη δωσει συνεχεια στα περι χρηματισμου της κυβερνησης απο τον Σορος και απανταει στον Καμμενο μονο στη κατηγορια που αφορα τον ιδιο και ετσι οπως φερεται ο Κοτζιας ειναι σαν να διαψευδει και ο ιδιος τον εαυτο του και να τον βγαζει προβληματικο. Κουλουβαχατα. Ο ελληνικος λαος βλεπει την κυβερνηση να μην τον υπολογιζει καθολου και να επιμενει σε μια συμφωνια που δεν εχει ιστορικη νομικη και λογικη βαση. Ο Κοτζιας ακομα και στη μηνυση που κανει αναφερει τα "καλα" αυτης της ανθελληνικης συμφωνιας! Εχουν παραβλεψει εντελως το γεγονος οτι ο ελληνικος λαος τους λεει προδοτες και αυτοι εκει το βιολι τους επιμενουν να προχωρησει η συμφωνια και εμεις τωρα θα πιστεψουμε οτι ....αυτοι δεν χρηματιζονται....για να δωσουν το ονομα της Μακεδονιας στους Σλαβους και οτι ολα αυτα τα λενε οι κακεντρεχεις Σκοπιανοι και Αλβανοι και οτι ολες αυτες τις κατηγοριες που εκτοξευσαν μεταξυ τους οι υπουργοι θα πουμε οτι ....δεν τα εννοουν...και δεν θα σκεφτουμε ποτε ξανα οτι ο Σορος κρυβετε πισω απο τα ανοιχτα συνορα, απο τη συμφωνια των Πρεσπων, απο το διαχωρισμο Εκκλησιας - κρατους, απο τα περι δικαιωματων σε λαθρομεταναστες, σε εγκληματιες σε τζεισον αντιγονες .....ουτε θα πουμε ποτε οτι ακουσαμε τον Βαρουφακη να λεει οτι απολυθηκε απο τον Τσιπρα μετα απο τηλεφωνημα του Σορος...Ουδεμια σχεση εχει η κυβερνηση με τον Σορος....καντε οτι δεν ακουτε...

Τα παχύσαρκα του κρατισμού

Ένα δίς ξόδευσαν τα παχύδερμα, για να ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο!!! Και τα πήραν κι από το Σόρος για να βαφτίσουν τους Εαμοβουλγάρους Μακεδόνες.✝💀🇲🇰

@

Η είδηση απο τη "μηνυση" του απίθανου πρωην υπεξ είναι η καταγγελία, για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στα χρονικά από έλληνα αξιωματούχο για "ελληνικο αλυτρωτισμό"!!! Και τον είχαμε σε εκτίμηση τον γελοιο υμνητή του ...Χόνεκερ! Στον αγύριστο, κι ακόμη παραπέρα!

φωτης πραμαντα

τελικα αλεξη εισαι μεγαλη κουφαλα , εβαλες τους χοντρους να μαλωσουν κι' εσυ στην απεξω ..εχεις κι' ετοιμο το σχεδιο αποδρασης ,αλλα κανε γρηγορα γιατι η μανταμ αγγελα φευγει οπου ναναι και απο καγκελαριος (δεν θα τελειωσει τη θητεια της),,βιασου να βολευτεις εκει που ζητησες και πηρες το οκ. απο τη γερμανιδα ....οι χοντροι ειναι για μπουζου παρεα με το αλλο πασοκ , το γνησιο το πασοκ που ξεσκισε ολη τη χωρα .

Evan

ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΤΕΡΟΚΛΗΤΟ ΤΟ ΓΥΦΤΑΡΙΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΑΚΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΓΝΩΣΗ ΠΟΣΟ ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο πΣΟΡΡΟΣ. ΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΓΥΦΤΑΡΙΑ-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΣΑΙΤ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ. ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΜΠΑΡΙΖΑ. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΨΗΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΟ ΨΑΡΙ ΠΡΟΠΟΝΗΘΕΙΤΕ. ΟΣΟΙ ΤΟ ΨΗΝΕΤΕ ΚΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΓΕΥΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΘΟ. ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΜΠΕΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΒΓΑΛΕΤΕ.

Ο «εξυπνότερος λαός του κόσμου»

Το Ελληνικό Κράτος πτώχευσε εξαιτίας της διαπλοκής κρατιστών πολιτικών με τους απόλυτα διεφθαρμένους συνδικα-ληστές του Δημοσίου. Παραδείγματα τέτοιων πολιτικών είναι ο Τσοχατζόπουλος και ο Παπαντωνίου. Ο «εξυπνότερος λαός του κόσμου» επέλεξε τους θεωρητικούς του Κρατισμού, τον Σύριζα, που συνωστίζει στις γραμμές του όλους τους διεφθαρμένους κρατιστές του παρελθόντος, για να τον απαλλάξουν από την διαφθορά του Κρατισμού. Ο Πανταχοῦ Παρών και τα Πάντα Πληρῶν βλέπων, έβαλε τα κλάματα!

Vasileios

Κανείς να μη χαίρεται ούτε να ελπίζει. Όλοι δικά τους παιδιά είναι και γίνεται για το θέμα πρέπει να θαφτεί και επιπλέον εκλογές έρχονται, κάτι πρέπει να κάνουν για το θεαθήναι.

Μάνος

Που τον είδε τον ελληνικό αλυτρωτισμό ο κομιτατζής? Απο την αλαζονεία και την έπαρση και μόνο που χειρίστηκε το θέμα θα πρέπει να σαπίσει δια βίου στην φυλακή

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης