Λοβέρδος στο ΘΕΜΑ 104,6 για το πόρισμα ΣΥΡΙΖΑ στην εξεταστική για την υγεία: Τους έχω για πρωινό

Λοβέρδος στο ΘΕΜΑ 104,6 για το πόρισμα ΣΥΡΙΖΑ στην εξεταστική για την υγεία: Τους έχω για πρωινό

«Η στοχοποίηση μου έχει να κάνει και με την κεντροαριστερά γιατί τους ενδιαφέρουν και οι ψήφοι της κεντροαριστεράς»

loverdos-kinal1
«Τους έχω για πρωινό». Το μήνυμα αυτό έστειλε μέσω του ΘΕΜΑ 104,6 ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής Ανδρέας Λοβέρδος με αφορμή τις πληροφορίες για το τελικό πόρισμα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στην εξεταστική για την υγεία που θα επιρρίπτει ευθύνες σε πρώην υπουργούς.



«Είμαι από τους πιο στοχοποιημένους γιατί ως υπουργος ήμουν αντίθετος τους και στη Βουλή είμαι ο πιο επιθετικός, σκληρός αλλά δίκαιος. Η στοχοποίηση μου έχει να κάνει και με την κεντροαριστερά γιατί τους ενδιαφέρουν και οι ψήφοι της κεντροαριστεράς» είπε ο κ. Λοβέρδος και πρόσθεσε:

«Αυτά είναι τίτλοι τιμής και υπερηφάνειας και με αυτά θα πάω στις εκλογές. Δεν λέω ότι δεν θυμώνω αλλά σε πολιτικό επίπεδο η τελευταία μου λέξη είναι ότι τους έχω για πρωινό».

Όσον αφορά τη συνταγματική αναθέωρηση χαρακτήρισε «υποκρισία να μιλά ο πρωθυπουργός για αναθεώρηση που αφορά μεταξύ άλλων το κράτος δικαίου, και να είναι αυτός που δεν πήγε να επισκεφθει τον Παπαδήμο μετά τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του, που έκανε δημοψήφισμα το 2015 με παράνομο ερώτημα και δεν ακολούθησε την απόφασή του λαού αλλά την άλλαξε».

Κλείσιμο
«Αυτό είναι ένα πολιτικό φαινόμενο που διέπει το ΣΥΡΙΖΑ. Εμείς θα πάμε στη διαδικασία στη Βουλή και θα τους τα πούμε. Σου προτείνει να αλλάξει το Σύνταγμα σε μια τη θετική κατευθυνση ένας που το παραβιάζει κάθε ημέρα» κατέληξε ο Ανδρέας Λοβέρδος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης