Σπίρτζης στον «Θέμα 104,6»: Δεν άκουσα τον Καμμένο στο υπουργικό να λέει για τον Σόρος

Σπίρτζης στον «Θέμα 104,6»: Δεν άκουσα τον Καμμένο στο υπουργικό να λέει για τον Σόρος

Ενώ η «Αυγή» γράφει για «ψεκασμένα σενάρια συνωμοσίας» - Με πιστόλια και... μπιστόλια η «μονομαχία» Καμμένου – Κοτζιά

spirtzis_arthroos1
«Δεν έχω ακούσει εγώ τον Πάνο  Καμμένο να λέει τέτοια πράγματα», είπε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης, απαντώντας στις καταγγελίες του Νίκου Κοτζιά, ότι ο υπουργός Άμυνας κατά την συνεδρίαση του υπουργικού Συμβουλίου της περασμένης Τρίτης, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι πληρώνεται από τον Τζορτζ Σόρος.

Μιλώντας στον «Θέμα 104,6», ο Χρήστος Σπίρτζης, ανέφερε «δεν υπάρχουν αυτά τα πράγματα. Ο Νίκος Κοτζιάς είναι ένας πνευματικός άνθρωπος, τον αγαπάμε. Δεν θα με βάλετε σε αυτή τη διένεξη. Τον αγαπάω, τον σέβομαι. Δεν έχω ακούσει εγώ τον Καμμένο να λέει τέτοια πράγματα. Υπήρχε πολιτική διαφωνία και υπάρχει με τους ΑΝΕΛ σε σχέση με την ΠΓΔΜ. Εμείς είμαστε περήφανοι για τη συμφωνία».


Ακούστε τη συνέντευξη του  Χρήστου Σπίρτζη





Σε συνέντευξή του την Τρίτη ούτε λίγο ούτε πολύ, ο τέως υπουργός Εξωτερικών αποκάλυψε ότι στο υπουργικό, κατά τη διάρκεια του οποίου ήρθε σε σύγκρουση με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, και εν συνεχεία ουσιαστικά εξωθήθηκε σε παραίτηση, ο κ. Καμμένος είπε πως η κυβέρνηση πληρώνεται από τον Τζορτζ Σόρος!

Απόσπασμα δήλωσης κ. Κοτζιά
Κλείσιμο


Την ίδια ώρα επίθεση σε Νέα Δημοκρατία και Κίνημα Αλλαγής κάνει, βάζοντας όμως στο «κάδρο» και τον συγκυβερνήτη του Αλέξη Τσίπρα, Πάνο Καμμένο η εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ, «Αυγή».



augh



Η εφημερίδα στο πρωτοσέλιδό της, με αφορμή τις αντιδράσεις ΝΔ και ΚΙΝΑΛ για τα όσα αποκάλυψε ο Κοτζιάς για τον Σόρος, επί της ουσίας επιτίθεται στον Πάνο Καμμένο, κάνοντας λόγο για «Ψεκασμένα Σενάρια Συνομωσίας»!

Το μήνυμα της εφημερίδας είναι ξεκάθαρο, πως δεν απευθύνεται ούτε στην Νέα Δημοκρατία, ούτε στο ΚΙΝΑΛ αλλά στον κυβερνητικό εταίρο.

Παράλληλα έμμεση  απάντηση στον Νίκο Κοτζιά και στα όσα είπε για την κόντρα του με τον Πάνο Καμμένο στο υπουργικό συμβούλιο, έδωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, κάνοντας retweet το δημοσίευμα ιστοσελίδας που ανήκει στη σφαίρα επιρροής του και απηχεί τις απόψεις του.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ έκανε retweet άρθρο από το olympia.gr, το οποίο αναφέρεται σαφώς στα όσα υποστήριξε την Τρίτη σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο τέως υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς. Μεταξύ άλλων, ο κ. Κοτζιάς υποστήριξε, μιλώντας στο Κρήτη TV, πως ο Πάνος Καμμένος, στο υπουργικό συμβούλιο της Τρίτης 16 Οκτωβρίου, «άρχισε να εξαπολύει έναν οχετό λάσπης, ό,τι οχετό έχει πει μέσω διαρροών. Δεν είπε μόνο για μυστικά κονδύλια. Είπε ότι ο Σόρος χρηματοδοτεί την ελληνική κυβέρνηση για να αγοράζει ξένους».




Κατόπιν αυτού, ο Πάνος Καμμένος -υιοθετώντας ουσιαστικά το άρθρο του olympia.gr- απαντά εμμέσως στις αιτιάσεις Κοτζιά, λέγοντας πως τις διαρροές δεν τις έκανε ο ίδιος, αλλά ο παραιτηθείς ΥΠΕΞ και πως πρόκειται για μυθεύματα και συκοφαντίες.

Το άρθρο που αναδημοσίευσε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ αναφέρει: «Αυτοί που πολιτεύονται με "διαρροές", μην ενοχλούνται μετά από την μπόχα. Ζούμε την εξωφρενική κατάσταση να έχουμε πολιτικούς που συκοφαντούν τους "αντιπάλους" ή μη με νυχτερινές διαρροές σε πιστόλια της διαπλοκής και έπειτα σχολιάζουν τις δικές τους διαρροές "περισπούδαστα και εξοργισμένα"! Και οι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι, παρουσιάζουν τις διαρροές του συνομιλητή τους ως θέσφατα, ενώ γνωρίζουν πολύ καλά την προπαγάνδα την οποία κάνουν. Και στήνουν ολόκληρα σενάρια πάνω σε διαρροές που οι ίδιοι διακίνησαν! Όσο λοιπόν αφορά τον Πάνο Καμμένο, ουδέποτε προέβη σε οποιαδήποτε διαρροή προς οποιοδήποτε πιστόλι της διαπλοκής. Τα πιστόλια της διαπλοκής είναι διαχρονικά απέναντι του. Αν είναι ένας πολιτικός ο οποίος μιλά ευθέως, έξω από τα δόντια και επώνυμα, αυτός είναι ο Καμμένος. Όσοι λοιπόν πάνε να του χρεώσουν μυθεύματα και συκοφαντίες που οι ίδιοι έχουν διακινήσει, έχουν γίνει αρλεκίνοι και όχι μόνον πολιτικοί».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης