Στη Βουλή η τροπολογία εκχώρησης έκτασης για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ

paok

Το περιλαμβάνει το κείμενο της τροπολογίας

Στη Βουλή κατατέθηκε η τροπολογία εκχώρησης έκτασης για την ανέγερση του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ.

Η ρύθμιση έχει προστεθεί σε νομοσχέδιο που αναμένεται να ψηφιστεί αύριο και σύμφωνα με την συνοδευτική έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους: «παραχωρείται άνευ ανταλλάγματος κατά χρήση, διοίκηση και διαχείριση για 99 έτη στο ερασιτεχνικό Αθλητικό Σωματείο με την επωνυμία ΠΑΟΚ έκταση συνολικού εμβαδού 29.284 τμ που βρίσκεται στο Δήμο Θεσσαλονίκης και αποτελείται από ακίνητα, τα οποία ανήκουν κατά πλήρη κυριότητα νομή και κατοχή στο Ελληνικό Δημόσιο και στο Ταμείο Εθνικής Αμυνας, ώστε, μαζί με το οριζόμενο όμορο ακίνητο που ανήκει στον να αποτελούν ενιαία έκταση για την εκπλήρωση του καταστατικού σκοπού του και την ανέγερση νέων αθλητικών εγκαταστάσεων του Σωματείου με τις απαραίτητες βοηθητικές εγκαταστάσεις, τις συνοδές χρήσεις και τις συμπληρωματικές τους λειτουργίες».

ΣΧΟΛΙΑ (4)

Θέμις

Μπράβο στον ΠΑΟΚ!

Peter

Ο ΠΑΟΚ με Σαββίδη θέλει να κατασκευάσει γήπεδο οι άλλοι ήταν μόνο λόγια . Απόδειξη αυτού είναι ότι μόλις η αεκ ήθελε πραγματικά να κάνει γήπεδο το κατασκευάζει ενώ ο παο δεν έχει καμιά τέτοια διάθεση .

έτσι είναι όταν είσαι νοικοκύρης

και όχι μεγαλομανής μπατίρης. Βάζελος και κούλα 2014 παρακαλάνε την κάθε δούρου να τους κάνει γήπεδο με κρατικά χρήματα. Ο μέγας Ιβάν Σαββίδης θα ανακατασκευάσει το υπάρχον ιερό γήπεδο της προσφυγιάς και τον αφρόντιστο χώρο της αλάνας της Τούμπας αποκλειστικά με δική του δαπάνη.

Ασε ρε μπουλη

Από το 2004 χαρίζουν χρέη στον Παοκ. Ο Μελισανίδης βάζει 15 εκ για το γήπεδο και ο Παππάς αλλά 4 εκ. Οταν δεν ξέρεις δεν θα γράφεις.

Παοκαρααααααα

Πονανε τα μυαλα μας!!!!

F.

Ιδου η σύγχρονη ταχύρυθμη διαπλοκή. Στην Αθηνα ο ΠΑΟ και η ΑΕΚ παλεύουν χρονια για γήπεδο την ωρα που ο ΠΑΟΚ με Σαββιδη λύνουν το θεμα σε χρόνο dt.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης