Κουμουτσάκος: Πρόχειρη και αποσπασματική η ανακοίνωση για επέκταση των χωρικών υδάτων στο Ιόνιο

koumoutsakos_territorial_waters

Για απολογισμό ανοικτών μετώπων και επιζήμιων χειρισμών στα μεγάλα ζητήματα της εξωτερικής πολιτικής της χώρας, καθώς και κακοδιοίκησης και αυταρχισμού στο Υπουργείο των Εξωτερικών κάνει λόγο ο τομεάρχης της ΝΔ αναφερόμενος στη θητεία Κοτζιά 

«Ανοικτά μέτωπα και επιζήμιους χειριμούς» στα εθνικά θέματα περιλαμβάνει ο απολογισμός της θητείας του Νίκου Κοτζιά στο υπουργείο Εξωτερικών σύμφωνα με τον τομεάρχη της ΝΔ Γιώργο Κουμουτσάκο. 

Πέραν της συμφωνίας των Πρεσπών ο βουλευτής της ΝΔ σημειώνει επίσης ότι μια πολύ σημαντική ανακοίνωση για την εξωτερική πολιτική της χώρας, όπως η επιλεκτική επέκταση των χωρικών της υδάτων, γίνεται πρόχειρα και αποσπασματικά.

Αναλυτικά στην ανακοίνωσή του σημειώνει:
 
«Ο απολογισμός της θητείας Κοτζιά θα μείνει στην ιστορία και τη συνείδηση των Ελλήνων για την εθνικά επιζήμια Συμφωνία των Πρεσπών και την εκχώρηση της "μακεδονικής" εθνότητας και γλώσσας στα Σκόπια.

Είναι, επιπλέον, απολογισμός ανοικτών μετώπων και επιζήμιων χειρισμών στα μεγάλα ζητήματα της εξωτερικής πολιτικής της χώρας, καθώς και κακοδιοίκησης και αυταρχισμού στο Υπουργείο των Εξωτερικών.

Πέραν αυτών και σε επιβεβαίωσή τους, σήμερα, μια πολύ σημαντική ανακοίνωση για την εξωτερική πολιτική της χώρας, όπως η επιλεκτική επέκταση των χωρικών της υδάτων, γίνεται πρόχειρα και αποσπασματικά επ' ευκαιρία της παράδοσης-παραλαβής του Υπουργείου Εξωτερικών. Για ακόμη μία φορά, επιβεβαιώνεται η έλλειψη σοβαρότητας και συναίσθησης ευθύνης. Ως προς την ουσία της ανακοίνωσης, επιφυλασσόμαστε να τοποθετηθούμε, αφού θα υπάρξει πλήρης και επίσημη ενημέρωση για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα και με γνώμονα πάντα τα ευρύτερα συμφέροντα της χώρας».

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Eng

Κρείττον το σιγάν. Σωστα. Θυμησου το. Κι εφαρμοσε το κι εσυ, μεχρι τουλαχιστον να μεγαλωσεις και να καταλαβεις. Κατω απο 14 εισαι ε?

@

Εσείς τι κάνατε, Κουμουτσάκε , επί τόσα χρόνια; άκρα του τάφου σιωπή, ε; που θέλεις να βγεις κα από πάνω τώρα. Σιωπή και μόνον θαυμασμός για τα επιτεύγματα τούτης της κυβέρνησης , και από σας και από το ΠΑΣΟΚ. Δειλοί μια ζωή στα εξωτερικά θέματα που τα αφήνατε να σέρνονται. Κρείττον το σιγάν, Κουμουτσάκε

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

papbros0

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΚΙΝΑΛ εξέφρασε τις επιφυλάξεις του και τάχθηκε υπέρ των χειρισμών της Φώφης Γεννηματά - Έρχεται έτσι σε πλήρη αντίθεση με τον αδερφό του, πρώην πρωθυπουργό, ο οποίος δηλώνει ότι η Συμφωνία είναι θετική

8