Νέα Δημοκρατία: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ απεχθάνεται την αλήθεια

Νέα Δημοκρατία: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ απεχθάνεται την αλήθεια

«Ακόμη και την κριτική του Τύπου την αντιμετωπίζει με απειλές για τη σύλληψη δημοσιογράφων», τονίζεται στην ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης

nea-dimokratia
Ανακοίνωση με την οποία κατηγορεί την κυβέρνηση για προσπάθεια φίμωσης του Τύπου, με αφορμή τις αντιδράσεις για όσα είδαν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με την υπόθεση των μυστικών κονδυλίων που ακούστηκαν στο πρόσφατο υπουργικό συμβούλιο, εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζει ότι η κυβέρνηση «απεχθάνεται την αλήθεια», αντιμετωπίζοντας με «απειλές» την «κριτική του Τύπου».

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Είναι πια γνωστό ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ απεχθάνεται την αλήθεια. Ακόμη και την κριτική του Τύπου την αντιμετωπίζει με απειλές για τη σύλληψη δημοσιογράφων.

Το κωμικοτραγικό με την τελευταία προσπάθεια φίμωσης του iefimerida είναι ότι τις αποκαλύψεις για τα απόρρητα κονδύλια του ΥΠΕΞ τις έκαναν πρώτοι -και με περισσότερες λεπτομέρειες!- οι κ. Κοτζιάς και Καμμένος, παρουσία, μάλιστα, του κ. Τσίπρα σε ρόλο άφωνου θεατή.

Ας καταλάβει, επιτέλους, η αποχωρούσα κυβέρνηση ότι οι απειλές φίμωσης του Τύπου δεν φοβίζουν κανέναν».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης