Λαφαζάνης: Τσίπρας-Καμμένος θα πάνε μαζί μέχρι τέλους στον πάτο

Λαφαζάνης: Τσίπρας-Καμμένος θα πάνε μαζί μέχρι τέλους στον πάτο

«Αμετροεπής λαγός» με όσα είπε στην Ουάσινγκτον ο Πάνος Καμμένος

la
«Παρωδία για γέλια και για κλάματα» χαρακτήρισε ο γραμματέας του ΠΣ της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, την κριτική που ασκούν στον Πάνο Καμμένο πρώην υπουργοί και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μέσα από τις στήλες της ΕΦ.ΣΥΝ., αλλά και την ίδια την επίθεση της εφημερίδας προς τον υπουργό Άμυνας.

Σε σχετική του δήλωση, ο κ. Λαφαζάνης τόνισε ότι «Τσίπρας - Καμμένος πάνε πακέτο και ως πακέτο θα πάνε μαζί μέχρι τέλους στον πάτο και σε αξιοθρήνητη πολιτική κατάρρευση».

«Ο Πάνος Καμμένος, με τα όσα είπε στην Ουάσιγκτον, υπήρξε απλώς ο αμετροεπής λαγός, που έβγαλε φόρα παρτίδα όσα υπογείως και στην πράξη υλοποιεί εθελόδουλα και πρόθυμα ο πρωθυπουργός, ο Υπουργός Εξωτερικών και τα νέα «αμερικανάκια» που κατοικοεδρεύουν στου Μαξίμου και σε ηγετικά κλιμάκια του ΣΥΡΙΖΑ», είπε.

Παράλληλα, έκανε λόγο για «αμερικανο-γερμανοκρατία στον τόπο», και επέρριψε ευθύνες όχι μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και στη Νέα Δημοκρατία, σχολιάζοντας ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν αντιδρά και δεν αμφισβητεί «το καθεστώς της πιο ακραίας αμερικανοκρατίας και Γερμανοευρωκρατίας που γνώρισε ποτέ η χώρα», αλλά το αποδέχεται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης