Μετά από μήνυση Fund με έδρα την Λιβερία, η δεύτερη δίωξη Λαφαζάνη

Μετά από μήνυση Fund με έδρα την Λιβερία, η δεύτερη δίωξη Λαφαζάνη

Ο επικεφαλής της ΛΑΕ καλείται να απολογηθεί για διατάραξη κοινής ειρήνης και παρεμπόδιση ανταγωνισμού, για κινητοποίηση ενάντια στους πλειστηριασμούς πέρσι τον Σεπτέμβριο

lae-irinodikio
Μετά από μήνυση από fund με έδρα τη Μονρόβια της Λιβερίας εκλήθη για δεύτερη φορά σε απολογία ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και αφορά τη ματαίωση πλειστηριασμών ακινήτων.

Σύμφωνα με πηγές από τη Λαϊκή Ενότητα ο κ.Λαφαζάνης εγκαλείται ότι ηγείτο κατάληψης στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας στις 20 Σεπτεμβρίου του 2017 με αποτέλεσμα να αναβληθούν εκείνη την ημέρα οι πλειστηριασμοί. Ο κ.Λαφαζάνης, μετά τη μήνυση του fund Palace International & Tristar SA καλείται να απολογηθεί για τα αδικήματα της της "διατάραξης κοινής ειρήνης", κάτι το οποίο αποτελεί ιδιώνυμο αδίκημα, σύμφωνα με πρόσφατη νομοθετική ρύθμιση της κυβέρνησης για την προστασία των πλειστηριασμών και για «παρεμπόδιση συναγωνισμού", όπως αναφέρει κύκλοι της ΛΑΕ.

«Θεωρούμε ως στημένη και υποβολιμαία και τη νέα απόπειρα δίωξης του Λαφαζάνη, πολύ περισσότερο όταν προέρχεται από άγρια και ληστρικά κερδοσκοπικά κεφάλαια με έδρα φορολογικούς παραδείσους, τα οποία, δυστυχώς, κατά την κυβέρνηση, είναι οι περίφημοι επενδυτές, που θα σώσουν την χώρα.

Η βιομηχανία διώξεων που έχει στηθεί κατά του Παν. Λαφαζάνη, - η πρώτη δικογραφία για δίωξη του κατασκευάστηκε από το αμαρτωλό "Τμήμα Προστασίας του κράτους και του δημοκρατικού πολιτεύματος" -, δεν αφορά απλώς το πρόσωπο του τόνιζαν οι ίδιοι πολιτικοί κύκλοι και συμπλήρωναν: «Οι διώξεις κατά Λαφαζάνη, που δείχνουν το νέο αυταρχικό - ολοκληρωτικό καθεστώς που έχει εγκαθιδρυθεί στην Ελλάδα, στρέφονται κατά του κινήματος για την προστασία της πρώτης κατοικίας και της λαϊκής περιουσίας και κατά της ΛΑ.Ε, η οποία γνωρίζει μια ραγδαία ανοδική δυναμική και ακόμα περισσότερο αυτές οι διώξεις, θέλουν να φιμώσουν και να εξουθενώσουν κάθε κινηματική φωνή αντίστασης, διαμαρτυρίας και καταγγελίας, γιατί τρέμουν ότι η σπίθα μπορεί ανά πάσα στιγμή να μετατραπεί σε κινηματική "πυρκαγιά" και εξέγερση».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης