Βίντεο: Πανηγύρια στα Σκόπια για την... αποχή στο δημοψήφισμα

Βίντεο: Πανηγύρια στα Σκόπια για την... αποχή στο δημοψήφισμα

Διαδηλωτές έχουν στήσει εξέδρα στον κεντρικό δρόμο απέναντι από το κοινοβούλιο της ΠΓΔΜ πανηγυρίζοντας για το μεγάλο ποσοστό αποχής στο δημοψήφισμα

20119583
Πολίτες των Σκοπίων έχουν αρχίσει να συγκεντρώνονται απέναντι από το κοινοβούλιο της ΠΓΔΜ για να γιορτάσουν το μεγάλο ποσοστό αποχής στο δημοψήφισμα για τη Συμφωνία με την Ελλάδα για το ονοματολογικό.

Οι διαδηλωτές έχουν στήσει εξέδρα σε κεντρικό δρόμο της πόλης. Αποτέλεσμα η κυκλοφορία να έχει σταματήσει στο συγκεκριμένο σημείο. Στο βήμα έχουν ανέβει ομιλητές οι οποίοι μεταξύ άλλων φωνάζουν πως η «Μακεδονία ανήκει στους Μακεδόνες» και πως η «χώρα νίκησε ξανά».

Την πλατεία απέναντι από τη Βουλή έχουν κατακλύσει μέσα μαζικής ενημέρωσης της χώρας αλλά και του εξωτερικού που καταγράφουν τους πανηγυρισμούς. 

Πολίτες της ΠΓΔΜ πανηγυρίζουν για το μεγάλο ποσοστο αποχής στο δημοψήφισμα


Πρόεδρος VMRΟ: Ο λαός ψήφισε κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών

Ο πρόεδρος του VMRΟ DPMNE Χρίστιαν Μίτσκοφσκι δήλωσε μετά το δημοψήφισμα πως ο λαός ψήφισε κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών. Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος δεν αποτελεί μόνον ήττα για τη συμφωνία των Πρεσπών αλλά και για την εγκληματική διακυβέρνησης της χώρας , ανέφερε.

Ερωτηθείς αν θα αποδεχθεί τις πρόωρες εκλογές ανέφερε πως ο Ζάεφ αντί για πρόωρες εκλογές να ετοιμάζει την πολιτική συνταξιοδότηση του.

Πηγή: voria.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης