Συνάντηση Φώφης Γεννηματά - Νίκου Παπανδρέου για το ευρωψηφοδέλτιο

Συνάντηση Φώφης Γεννηματά - Νίκου Παπανδρέου για το ευρωψηφοδέλτιο

«Καλό κλίμα» μεταδίδουν οι συνεργάτες της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής - Προβληματισμός σε στελέχη για το «αν αντέχουν τα ψηφοδέλτια του νέου φορέα δύο Παπανδρέου»

nikos-papandreou
Με τον γρίφο των ψηφοδελτίων του Κινήματος Αλλαγής να αναζητεί ακόμη τη λύση του η Φώφη Γεννηματά συναντήθηκε με τον Νίκο Παπανδρέου, τον συγγραφέα αδερφό του πρώην πρωθυπουργού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γιος του Ανδρέα Παπανδρέου δεν έκρυψε το ενδαφέρον του για την Ευρωβουλή, θέμα στο οποίο συνάντησε τη θετική αντίδραση της Φώφης Γεννηματά.

Βέβαια, θα πρέπει να γίνει μια συνολική εκτίμηση, καθώς αρκετά στελέχη θέτουν το ερώτημα «αν αντέχουν τα ψηφοδέλτια του νέου φορέα δύο Παπανδρέου». 

Αν ο Γιώργος Παπανδρέου είναι υποψήφιος στην Αχαΐα, θέτει εκτός Βουλής τον Θόδωρο Παπαθεοδώρου, καθώς εκλέγεται χωρίς σταυρό ως πρώην πρωθυπουργός.

Και αν ο αδερφός του μπει στο ευρωψηφοδέλτιο, με το όνομα και μόνο θα φέρει σε δύσκολη θέση τα νεότερα πολιτικά στελέχη. «Η ανανέωση θα πάει περίπατος» αναφέρουν στις συνομιλίες τους όσοι διαφωνούν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης