Στα περίπτερα Άρη, Ηρακλή και ΠΑΟΚ στη ΔΕΘ ο Μητσοτάκης: Του χάρισαν φανέλες με το όνομά του

Στα περίπτερα Άρη, Ηρακλή και ΠΑΟΚ στη ΔΕΘ ο Μητσοτάκης: Του χάρισαν φανέλες με το όνομά του

Ο πρόεδρος του Άρη χάρισε στον πρόεδρο της ΝΔ μία φανέλα με το όνομά του και τον αριθμό 1, ενώ του  Ηρακλή με τον αριθμό 110 όσα και τα χρόνια του «Γηραιού» - Ο Κούδας του ευχήθηκε να εγκαινιάσει το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ

4550466
Τα περίπτερα των ομάδων του Άρη και του Ηρακλή επισκέφθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της περιήγησής του στην 83η ΔΕΘ. 

Αρχικά, πέρασε από το περίπτερο των κιτρινόμαυρων του Βορρά, όπου τον υποδέχθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης, ο οποίος μάλιστα του προσέφερε μια φανέλα της ομάδας με το όνομά του και τον αριθμό 1, σε μια συμβολή κίνηση πιθανότατα ενόψει των εθνικών εκλογών.

Ο πρόεδρος της ΝΔ χαριτολογώντας σχολίασε ότι "με κάνατε τερματοφύλακα», για να εισπράξει την απάντηση από τον παράγοντα του Άρη Γιάννη Σαμολαδά «είσαι ο πρώτος πρόεδρε, η αυτοδυναμία περνάει από εδώ».

Νωρίτερα, ο κ. Μητσοτάκης είχε αναφερθεί στο δυνατό ξεκίνημα του Άρη στο φετινό πρωτάθλημα, τονίζοντας ότι χρειαζόνται καλές και ανταγωνιστικές ομάδες.

Στη συνέχεια, ο νέος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηρακλή, Τομ Παπαδόπουλος, καλωσόρισε τον κ.Μητσοτάκη στο περίπτερο της ομάδας και του χάρισε μια φανέλα με τον αριθμό «110», όσα και τα χρόνια από την ίδρυση της ιστορικότερης ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Τέλος βρέθηκε στο περίπτερο του ΠΑΟΚ και όπως αποκάλυψε με τουιτ στον προσωπικό του λογαρισμό συναντήθηκε και με τον θρύλο των γηπέδων Γιώργο Κούδα, ο οποίος του ευχήθηκε να εγκαινιάσει το νέο γήπεδο της Τούμπας



Δείτε φωτογραφίες

Κλείσιμο
4550465

4550474
4550547
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης