Στα περίπτερα της ΔΕΘ ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Στις 8 η κεντρική ομιλία του

Στα περίπτερα της ΔΕΘ ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Στις 8 η κεντρική ομιλία του

Επισκέπτεται τον εκθεσιακό χώρο και τα περίπτερα της ΔΕΘ - «Κοιτάζω το ίδιο καλά και αριστερά και δεξιά», αστειεύτηκε με τους φωτορεπόρτερ - Στις 20.00 η κεντρική ομιλία του προέδρου της ΝΔ στο «Βελλίδειο», ενώ αύριο στη 1 το μεσημέρι θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου

4550365
Με το κεντρικό μήνυμα «Μπορούμε» ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, θα αναλύσει το όραμα και το σχέδιό του για την Ελλάδα, στοο πλαίσιο της 83ης ΔΕΘ.

Στις 10.30 έφτασε στα γραφεία της διοίκησης της ΔΕΘ Helexpo, όπου ο πρόεδρος της, Αναστάσιος Τζήκας, τον ενημέρωσε για τα στοιχεία που συνθέτουν τη φετινή διοργάνωση. Παρουσίασε στον κ. Μητσοτάκη το σχέδιο ανάπλασης της ΔΕΘ ύψους 120 εκατ. ευρώ, η οποία προβλέπεται να έχει ολοκληρωθεί το 2026.

Ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε τη συμφωνία του με το σχέδιο ανάπλασης και είπε ότι αυτό θα λειτουργήσει αναπτυξιακά και για τη διεθνή έκθεση και για την πόλη της Θεσσαλονίκης.

Στην αρχή της συνάντησης ο πρόεδρος της ΝΔ παρατήρησε ότι τα τηλεοπτικά συνεργεία είναι περισσότερα σε σχέση με πέρυσι κι όταν οι φωτορεπόρτερ του ζήτησαν να κοιτάξει από την άλλη πλευρά για να τραβήξουν φωτογραφίες ο κ. Μητσοτάκης σχολίασε: «Κοιτάζω το ίδιο καλά και αριστερά και δεξιά».

Ο πρόεδρος της ΝΔ είχε επίσης συνάντηση και με εκπροσώπους του σωματείων των εργαζομένων στη ΔΕΘ.

Αμέσως μετά άρχισε περιοδεία στα περίπτερα, συνοδευόμενος από τον γραμματέα της πολιτικής επιτροπής, Λευτέρη Αυγενάκη, βουλευτές και στελέχη του κόμματος.

Κλείσιμο
Στις 20.00 ο κ. Μητσοτάκης θα μιλήσει στο συνεδριακό κέντρο "Ι. Βελλίδης" και αύριο στον ίδιο χώρο θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 13.00 μετά το μεσημέρι.

Όπως αναφέρουν στην Πειραιώς, οι προτάσεις που θα περιγράψει, είναι άμεσα εφαρμόσιμες, κοστολογημένες και αφορούν το σύνολο των Ελλήνων, ενώ θα κινηθεί σε 6 κεντρικούς άξονες που αφορούν: Την Οικονομία, τους Θεσμούς, την Ασφάλεια, την Παιδεία, τη Διεθνή παρουσία της χώρας, και την Ενεργοποίηση της Κοινωνίας των Πολιτών. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Παρασκευή.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Θεσσαλονίκη - Voria.gr

Ο κ. Μητσοτάκης κατέβηκε από το αυτοκίνητό του στο Πάνθεον και συνοδεία λίγων στελεχών από το επιτελείο του και τον Φάνη Παπά, τον μόνο Θεσσαλονικιό, περπάτησε την Τσιμισκή, χαιρέτισε κόσμο και εργαζόμενους από τα καταστήματα για να καταλήξει στην Αριστοτέλους.

Βόλτα Κ Μήτσότακή

Βόλτα Κυριάκου Μητσοτάκη

Μόλις πλησίασε στον κινηματογράφο Ολύμπιον, πλήθος κόσμου έσπευσε να τον χαιρετίσει και να του πει δύο κουβέντες. Στελέχη και πολιτευτές που είναι συγκεντρωμένοι στο καφέ του Ολύμπιον έδωσαν μάχη για μια φωτογραφία μαζί του.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης συναντήθηκε με τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Θεσσαλονίκης και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας σε κεντρικό καφέ μπαρ της πόλης.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, οι βουλευτές Θεόδωρος Καράογλου, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, Σταύρος Καλαφάτης, Κατερίνα Μάρκου, ο πρόεδρος της Διοικούσας, Αντώνης Γυφτόπουλος και ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, Κωνσταντίνος Ζέρβας.


mitsotakis_thessaloniki_mesa7
mitsotakis_thessaloniki_mesa6
mitsotakis_thessaloniki_mesa3
mitsotakis_thessaloniki_mesa4
mitsotakis_thessaloniki_mesa5
mitsotakis_thessaloniki_mesa
mitsotakis_thessaloniki_mesa2
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης