ΔΕΘ 2018: Η αμήχανη στάση του Τσίπρα στην ερώτηση για τη φωτιά στο Μάτι

ΔΕΘ 2018: Η αμήχανη στάση του Τσίπρα στην ερώτηση για τη φωτιά στο Μάτι

Κομπιάζοντας αρκετές φορές δεν έδωσε σαφή απάντηση για τη στάση του όταν έρθει η στιγμή της ψηφοφορίας για άρση ασυλίας υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ μετά την αποστολή δικογραφίας στη Βουλή

tsipras_gia_mati_arthro
Εξαιρετικά αμήχανο ήταν το ύφος του Αλέξη Τσίπρα στην πρώτη ερώτηση που δέχθηκε για τη φωτιά στο Μάτι και τη στάση που που θα κρατήσει και τι θα ψηφίσει όταν έρθει η στιγμή της ψηφοφορίας άρσης ασυλίας των υπουργών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ μετά την αποστολή στη Βουλή της δικογραφίας για τη φωτιά στο Μάτι.

Εμφανώς αμήχανος και κομπιάζοντας αρκετές φορές ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε «η όποια περαιτέρω προσπάθεια πολιτικής υπεραξίας μέσα από μια εθνική τραγωδία θα είναι κατακριτέα από τον ελληνικό λαό και κανείς δεν θα πρέπει να επιτρέψει να συμβεί αυτό».

«Γνωρίζετε ότι διεξάγεται έρευνα από την ελληνική δικαιοσύνη, η εισαγγελία διεξάγει έρευνα εξονυχιστική. Είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι θα φτάσει σε συμπεράσματα για τα αίτα της τραγωδίας αυτής. Εγώ έσπευσα να καλέσω έναν διακεκριμένο εμπειρογνώμονα για τις υποκείμενες αιτίες της καταστροφής αυτής» είπε για τις δικές του κινήσεις και κατέληξε για το θέμα αυτό:

«Θα σας απαντούσα στο ερώτημά σας ότι συνιστώ στην αξιωματική αντιπολίτευση να σταματήσει να παίζει το παιχνίδι της τυμβωρυχίας πάνω σε μια εθνική τραγωδία».

Δείτε το βίντεο: 


Τσίπρας απάντηση για τραγωδία στο Μάτι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης