«Τρολάρισμα» στη Γιάμαλη που σατίριζε τους αστυνομικούς του Σαμαρά και... κάνει ζωάρα στη ΔΕΘ

«Τρολάρισμα» στη Γιάμαλη που σατίριζε τους αστυνομικούς του Σαμαρά και... κάνει ζωάρα στη ΔΕΘ

giamalis
Τους χρήστες των Social Media… ερέθισε για ακόμη μια φορά η δημοσιογράφος Αναστασία Γιάμαλη με τις αναρτήσεις της στο instagram.

Η δημοσιογράφος περνάει πολύ καλά στη Θεσσαλονίκη όπου βρίσκεται για τη ΔΕΘ και θέλησε να το μοιραστεί και με τους φίλους της στο Instagram. Ετσι μίλησε για «Ζωάρα» ποστάροντας παράλληλα μία φωτογραφία που τη δείχνει στο τρένο προς Θεσσαλονίκη μαζί με τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά.

Η φωτογραφία και ειδικά η λεζάντα με την οποία η Συριζαία δημοσιογράφος θέλησε να κοσμήσει το στιγμιότυπο, φαίνεται πως ερέθισαν τα αντανακλαστικά ορισμένων χρηστών των social media.
anastasia1
anastasia4
anastasia3
anastasia2

Η κυρία Γιάμαλη έσπευσε να απαντήσει σε αυτούς εξηγώντας ότι η μετακίνηση προς Θεσσαλονίκη ήταν δωρεάν από το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής για start uppers και δημοσιογράφους και πως εκείνη μετακινούνταν για τις ανάγκες του ρεπορτάζ.

Κλείσιμο
Ωστόσο αρκετοί ήταν οι χρήστες που θυμήθηκαν παλαιότερα τιτιβίσματα της δημοσιογράφου, η οποία σατίριζε τα αστυνομικά μέτρα κατά την επίσκεψη Σαμαρά στην ΔΕΘ το 2013.

«Τους 4000 μπάτσους που θα έχει ο Σαμαράς στη ΔΕΘ, θα τους πληρώσουμε και αυτούς εμείς; Αφού του αρέσει τόσο ο ιδιωτικός τομέας να πάρει μπράβους», έγραφε.
Οι χρήστες στάθηκαν στο γεγονός ότι σήμερα για να πάει ο Αλέξης Τσίπρας στην ΔΕΘ, βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη, 5500 αστυνομικοί.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης