Μαξίμου: Υπάρχει σκάνδαλο πίσω από το οποίο να μην κρύβεται ο Μητσοτάκης; - ΝΔ: Οι χυδαίοι συκοφάντες θα λογοδοτήσουν

flwros0

Πυρά εκατέρωθεν αναφορικά με την υπόθεση Φλώρου 

«Υπάρχει μεγάλο σκάνδαλο σε αυτόν τον τόπο πίσω από το οποίο να μην κρύβεται ο κ. Μητσοτάκης και η οικογένειά του;» διερωτάται το Μαξίμου, αναφορικά με την υπόθεση Φλώρου και καλεί τη ΝΔ και τον αρχηγό της να δώσουν απαντήσεις.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού αναφέρεται: «Ένα ακόμη μεγάλο σκάνδαλο φαίνεται να ακουμπά προσωπικά τον κ. Μητσοτάκη και τη ΝΔ, που καλό θα είναι να σταματήσουν να σιωπούν και να δώσουν πειστικές απαντήσεις.

Μετά τον κ. Φρουζή, ένας ακόμη άριστος, ο Αριστείδης Φλώρος της Energa, υπήρξε προστατευόμενος της οικογένειας, αφού ο ανιψιός και σύμβουλος του κ. Μητσοτάκη, κ. Δημητριάδης, όχι μόνο ήταν δικηγόρος του αλλά, όπως κατέθεσε στον ανακριτή, έστησε ο ίδιος τις offshore μέσω των οποίων καταληστεύθηκε το ελληνικό Δημόσιο.

«Αναρωτιόμαστε αλήθεια» καταλήγει η ανακοίνωση, «υπάρχει μεγάλο σκάνδαλο σε αυτόν τον τόπο πίσω από το οποίο να μην κρύβεται ο κ. Μητσοτάκης και η οικογένειά του;», ενώ ως υστερόγραφο επισημαίνεται:

«ΥΓ. Καλοί οι δικηγόροι του κ. Φλώρου, εξαίρετος μεταξύ αυτών ο κ. Βορίδης, αλλά η πλάκα με τους θεσμούς τελείωσε...».

ΝΔ: «Οι χυδαίοι συκοφάντες θα λογοδοτήσουν»

“Οι χυδαίοι συκοφάντες θα λογοδοτήσουν και ο ηθικός αυτουργός Αλ. Τσίπρας σύντομα θα τιμωρηθεί, όπως του αξίζει, στις κάλπες”

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Από την ημέρα της εκλογής του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας και σχεδόν κάθε Κυριακή, μέσω του εκτοξευτήρα λάσπης του κ. Τσίπρα που λέγεται “Documento”, συστηματικά συκοφαντείται η σύζυγός του και συχνά οι στενοί του συνεργάτες.

Το όργανο προπαγάνδας της κυβέρνησης κυκλοφόρησε χθες στο διαδίκτυο και σήμερα στα περίπτερα με δύο πρωτοσέλιδα.

Το πρώτο διαφήμισε μια συνέντευξη του πρώην επικεφαλής του Eurogroup κ. Ντάισελμπλουμ ο οποίος υποτίθεται ότι θα καταφερόταν εναντίον της συζύγου του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας για τις επιχειρηματικές δραστηριότητές της. Η μόνη αλήθεια είναι ότι καμία σχετική δήλωση Ντάισελμπλουμ δεν έγινε ποτέ.

Αντιθέτως κάτι που απέφυγε “παραδόξως” να διαφημίσει ο κ. Βαξεβάνης είναι ότι ο κ. Ντάισελμπλουμ αναφέρεται εκτενώς στις καταστροφικές επιλογές του κ. Τσίπρα. Λέει επί λέξει ότι “η Ελλάδα θα μπορούσε να έχει βγει από τα προγράμματα το 2014 καθώς η οικονομία ήταν σε ανάκαμψη, η ανεργία σε πτώση και ο κόσμος επανέφερε τα χρήματά του στην Ελλάδα”. Για δε το πρώτο εξάμηνο του 2015, μετά την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να ρίξει την κυβέρνηση Σαμαρά, εργαλειοποιώντας την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο κ. Ντάισελμπλουμ αναφέρει ότι “η εμπιστοσύνη καταβαραθρώθηκε” και ότι “η οικονομία κατέρρευσε” μέχρι να συνειδητοποιήσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ότι τα πειράματα της θα οδηγούσαν τη χώρα στη δραχμή και στην απόλυτη καταστροφή της.

Ακόμη πιο χυδαία ψέματα έχει το δεύτερο πρωτοσέλιδο του “Documento” το οποίο και τελικά εκτυπώθηκε. Σε αυτό, ο ανηψιός του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και συνεργάτης του, κ. Γρηγόρης Δημητριάδης κατηγορείται ως δήθεν συνεργός του κ. Φλώρου της Energa και άμεσα εμπλεκόμενος στο μεγάλο σκάνδαλο. Το απροκάλυπτα συκοφαντικό αυτό δημοσίευμα σκοπίμως αποκρύπτει το γεγονός ότι ο κ. Δημητριάδης υπήρξε μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη του κ. Φλώρου συμβάλλοντας καθοριστικά στην προφυλάκισή του. Αποσιωπάται σκόπιμα επίσης ότι ο Φλώρος διώχθηκε και φυλακίστηκε επί διακυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας και απελευθερώθηκε, προσφάτως, επί Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ λόγω των εγκληματικών νόμων που ψήφισαν οι υπουργοί των κ. Τσίπρα και Καμμένου.

Αυτό δεν ονομάζεται δημοσιογραφία, ούτε καν απόπειρα χειραγώγησης των πολιτών. Είναι μια ωμή πολιτική αλητεία από το όργανο προπαγάνδας της κυβέρνησης με δράστες τη συμμορία Βαξεβάνη και ηθικούς αυτουργούς τους συνεργάτες του κ. Τσίπρα, αλλά και προσωπικά τον ίδιο.

Θεωρούμε βέβαιο, πλέον, ότι όσο η απαξιωμένη Κυβέρνησή του οδηγείται σε εκλογική συντριβή, τόσο οι κατευθυνόμενες επιθέσεις λάσπης θα πληθαίνουν. Προοιωνίζεται δυστυχώς η πιο βρώμικη προεκλογική περίοδος της Μεταπολίτευσης με αποκλειστική ευθύνη της πιο χυδαίας Κυβέρνησης που γνώρισε ποτέ ο τόπος.

Η Νέα Δημοκρατία και ο Πρόεδρός της προσωπικά εμπιστεύονται τη Δικαιοσύνη στην οποία καταφεύγουν οι άμεσα θιγόμενοι καταθέτοντας μηνύσεις και αγωγές κατά του συκοφάντη Κώστα Βαξεβάνη.

Σήμερα, ωστόσο, η Νέα Δημοκρατία απευθύνεται και προσωπικά στον κ. Τσίπρα καθώς είναι προφανές ότι φέρει την κύρια ευθύνη για τον πρωτοφανή εκχυδαϊσμό της πολιτικής αντιπαράθεσης. Το σχέδιο του δεν θα περάσει. Οι χυδαίοι συκοφάντες θα λογοδοτήσουν και ο ηθικός αυτουργός Αλέξης Τσίπρας, είτε το θέλει, είτε όχι, σύντομα θα τιμωρηθεί, όπως του αξίζει, στις κάλπες».


Και ο  ΣΥΡΙΖΑ ανταπαντά στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας: 

«Η αμηχανία και ο πανικός της ΝΔ βγάζουν μάτι» απαντά το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού στην αξιωματική αντιπολίτευση, προσθέτοντας ότι «αντί να απαντήσει επί της ουσίας γράφει εκθέσεις περί ανέμων και υδάτων».

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το Μαξίμου, ως απάντηση στα όσα αναφέρει ανακοίνωση της ΝΔ για το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Documento στο οποίο χαρακτηρίζει τον πρωθυπουργό ως «ηθικό αυτουργό», θέτει το ερώτημα: «Πώς να δικαιολογήσει όμως το γεγονός ότι ο ανιψιός και συνεργάτης του κ. Μητσοτάκη ήταν όχι μόνο δικηγόρος του Αριστείδη Φλώρου που έφτιαχνε τις offshore για να κλέψουν το Δημόσιο, αλλά και συνέταιρος του;».

Συνεχίζοντας τονίζει: «Όσο για τη συνεργασία του κ. Δημητριάδη με τις δικαστικές αρχές, πολλοί είναι αυτοί που στο παρελθόν έτρεξαν να συνεργαστούν για να γλιτώσουν, όταν τους έπιασαν με τη γίδα στην πλάτη.

Οι δικαιολογίες του κ. Μητσοτάκη είναι αστείες.

Το μόνο που δεν είναι αστείο είναι πως οι πολίτες γνωρίζουν πολύ καλά ποιοι ρήμαξαν την Ελλάδα τόσα χρόνια...».

ΣΧΟΛΙΑ (124)

Τεο

Βαλεντίνη. είσαι απερίγραπτος . Παπαγάλος, υβριστης, φτηνος,γραφικός και λαικιστης. Είσαι αντάξιος. του αρχηγού σου !!!!!!!

dimitri

ΠαπαΓλάρος του Ξούριζα, ειςαι εςυ ΤΕΟ - Καλέ μου.

Βαλεντίνη

Σε ποια Βαλεντίνη απευθύνεσαι ρε μάγκα; Επί του θέματος έχεις να πεις τίποτε ; Σε ποια Βαλεντίνη; Εαν ειμαι εγω , τόσο πολύ με φοβάσαι ; Εδώ στο Πρωτο Θεμα μπαίνουν χιλιάδες ανθρωποι και γράφουν , η Βαλεντίνη σ' ενοχλησε ; Είσαι και τελειως αγράμματος πανάθεμά σε. Απευθύνεσαι σε γυναίκα και χρησιμοποιείς αρσενικά κοσμητικά . Τόσο βλάξ εισαι , όπως όλοι οι συριζαίοι φυσικά . Δυο πράγματα μόνο θα σου πω . Πρωτον : Οσα ψέματα κι' αν πει ο απατεωνας Τσίπρας , ακόμη κι' αν τον ξανάπιστέψουν όλοι οι Ελληνες, ένα μονο άτομο δεν θα πεισθεί , η Βαλεντίνη ....Κι' αυτό , γιατί τόσα χρόνια τους έχω μελετήσει καλά τους συριζαιους. Είναι ότι χειρότερο πέρασε απο την πολιτικη ζωη της Ελλάδος , μέχρι σήμερα. Μ' αυτούς όχι σύνταξη , όχι μεροκάματο , όχι άσπρη μέρα δεν πρόκειται να δει ο ελληνικός λαός , παρά μόνο συσσίτια , επιδόματα Ρουμανίας , εξώσεις και διαρκή μνημόνια. Το δεύτερο αφορα τον αρχηγό μου .Είμαι αντάξια ειπες του αρχηγού μου. Λάθος κάνεις!!! Ο Κυριάκος είναι ένας πράος και ευγενής άνθρωπος , ηπιων τονων και αυτο ειναι ισως το πλην του. Προσπαθεί να ενώσει τον ελληνικό λαό και με πειθώ να τον κατευθύνει. Αντίθετα με τον Τσίπρα , που στο τέλος θα μας βάλει να σφαγουμε μεταξύ μας.!!! Εγώ δεν του μοιαζω λοιπόν ,γιατί χρησιμοποιώ άλλη γλώσσα !!! Εγώ αρπάζω τον ψεύτη και τον τσαλαπαταω (λεκτικά εννοείται) Αλλος αντίπαλος ίσως άρμοζε στον Πινόκιο. Ένας μάγκας θρασύς ( με την ευγενική έννοια του όρου )για να του αλλάξει τα πετρέλαια που λέμε !! Αλλά είναι και τυχερός ο Τσιπρακος. Καμια εκλογική αναμέτρηση 4 χρόνια ,ώστε να δείξει ο κόσμος την απέχθειά του. Τι να κάνει ,να πάρει τα παλούκια καί να βγεί στο δρόμο ; Αυτά μόνο οι ΣΑΝΕΛ τα έκαναν. Όσο για τον Κυριακό θα δείξει. Εάν το θελήσει ο ελληνικός λαός, θα κριθεί και δη απο εμενα , πολύ αυστηρά ... Όσο για τα κοσμητικά με τα οποία με περιελουσες , στα επιστρέφω με αγάπη για να λουσθεις και να κοιταξεις το είδωλο σου στον καθρέφτη... Εκεί θα δεις τον αρχηγό σου ,τον Τσίπρα !!!!

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ!

Μητσοτάκη παραιτήσου για το καλό του κόμματος! Δεν πάει πιο κάτω η Νέα Δημοκρατία!

!!!!!!!!!!

Αη στο διάολο παλιομακακα..

σκεπτομενος

Πόλεμος λάσπης όταν δεν έχουμε επιχειρήματα και έργο να παρουσιάζουμε. Ή παραδοσιακή τακτική της λεγόμενης αριστεράς οποίο όνομα και αν έχει, ΠΑΣΟΚ ή ΣΥΡΙΖΑ. Βέβαια θα έπρεπε να έχουν καταλάβει ως τώρα ότι ο πόλεμος λάσπης ποτέ δεν ανέδειξε νικητή τον πολιτικό απατεώνα, αλλά από την άλλη ποτέ δεν ισχυρίστηκε και η λεγομενη αριστερά ότι έχει ικανότητα αντίληψης και κατανόησης της πραγματικότητας. Ένα είναι το σίγουρο, έρχονται εκλογές και η φερόμενη αριστερά βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτου πανικού. Περιμένω τόνους λάσπης τους επόμενους μήνες.

....

ρε σκεπτομενε....κανεις και ομαδικά??? αυτα ρε...πως τα λενε....συσκεψεις.

σκεπτομενος

Φως φανάρι η πολιτική προέλευση και η ικανότητα κρίσης και αντιπαράθεσης ενός οπαδού του ΣΥΡΙΖΑ.

Έλεος

Αν κατάλαβα καλά ο Βορίδης υπερασπίζεται τον φλώρο και μετά μας ζητά να πληρώσουμε και ΕΝΦΙΑ ώστε να κλείσει την τρύπα που δημιουργισε ο φλώρος ,, για πολύ φλώρους δε μας περνάνε Βορίδης και Μητσοτάκης?

Βασίλης π

Χα χα χα αν και δεν είναι για γέλια από ότι κατάλαβα απατεώνες μας κυβερνούν και απατεώνες θα είναι και οι άλλοι που θα έρθουν ...Άντε να δει άσπρη μέρα αυτός ο τόπος .. κατά τα άλλα η Μέρκελ μας φταίει λένε τα φανατικά πρόβατα του κάθε κόμματος

Άτροπος

Έχουμε και λέμε: Τα αδέλφια του Τσίπρα πλαστογράφησαν δημόσια έγγραφα για να βάλουν στο χέρι παράνομα εκατομμύρια ευρώ δημοσίου χρήματος. Ο συγγενής και στενά σχετιζόμενος με τη σύζυγο Τσίπρα Ε. Μαρίνος, διορισμένος σύμβουλος στην ΗΔΙΚΑ, όχι μόνο έδινε με απευθείας αναθέσεις δημόσιους διαγωνισμούς στην εταιρεία του, αλλά, σαν επιβράβευση, είχε προταθεί από το Μαξίμου για διοικητής του ΕΦΚΑ. Κάτι ακούγεται επίσης για απευθείας αναθέσεις από διοικήσεις ΔΕΚΟ σε τεχνικές εταιρείες συγγενών υπουργών, για τραπεζικά σκάνδαλα εν μέσω capital controls και οχι μόνο. Ο Φλώρος αποφυλακίστηκε με γνωμάτευση διορισθέντος από την κυβέρνηση ΣΎΡΙΖΑ (όλοι οι εμπλεκόμενοι στην περίεργη αυτή υπόθεση ελέγχονται απο τους εισαγγελείς διαφθοράς), ενώ σήμερα δημοσιεύτηκε στον τύπο έγγραφο, από το οποίο προκύπτει ότι η ψήφιση του νόμου Παρασκευόπουλου, εξαιτίας του οποίου ένα σωρό εγκληματίες είναι σήμερα εκτός φυλακής και απειλούν τις ζωές μας, αποσκοπούσε στην αποφυλάκιση συγγενή συριζαίας βουλευτή, στενά σχετιζόμενης με το Μαξίμου, που έχει καταδικαστεί για κακούργημα. Η εκλεκτή του Τσίπρα Γεροβασίλη, αν και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, επί 3 χρόνια ήταν μέτοχος σε εταιρεία που είχε σχέσεις και συναλλαγές με το δημόσιο, ενώ και ο σύζυγός της έχει επιλήψιμο "πόθεν έσχες", δηλαδή γράφουν οικογενειακώς το Σύνταγμα και τους νόμους στα ανύπαρκτα "μέζεά" τους (όπως θα έλεγε και ο πυροβολημένος). Κλέφτες, ψεύτες, απατεώνες, προδότες, αρπακτικά και εγκληματίες με τη βούλα!

Α.Β

Ο μπαξμπανυ ειναι ο αρχιαυριανιστης του τσιριζα...

ΕΜΕΤΟΣ

Εχουν γίνει οι πρώτες δημοσκοπήσεις μετά τις διακοπές και ο συριζα έχει 10ο/ο και με αναγωγή μέχρι 15-16ο/ο maximum. Τους έχει πιάσει πανικός, δεν ξέρουν τι να κάνουν και καταφεύγουν στο μόνο όπλο που τους έχει μείνει ,την λασπολογία κατά των πολιτικών αντιπάλων τους. ''Βαράτε'' τους ψηφοφόρους τους όπου τους πετυχαίνετε, αυτοί φταίνε για όλα, μην τους αντιμετωπίζετε με μετριοπάθεια, τα φίδια δεν καταλαβαίνουν από αστικές ευγένειες, πατήστε τα στο κεφάλι.

Να μη πας αμασητο το σανο κατω

Πες τα φιλε , να ερθει η ΝΔ που ειναι νεα και μακρια απο σκανδαλα δυναμη στο πολιτικο στερεωμα μπας και σωθουμε

Βαλεντίνη

Πόσο αλήτες είστε ρε συριζαίοι !!!!!! Επί δική σας διακυβέρνησης αποφυλακίστηκε ο φλώρος , με δικό σας νόμο , το νόμο Παρασκευόπουλου !!!! Επί δικής σας διακυβέρνησης βγήκαν πλαστά έγγραφα , μέσα από ένα τόσο μεγάλο Κρατικό Νοσοκομείο . Ποιοι φταίνε ; ποιοι ; Η ΝΔ , ο Μητσοτάκης , ποιος φταίει ; Πείτε μας . Τι καρναβάλια είστε ρε, τι θα γίνει με σας ; Να φανταστεί ο κόσμος μέχρι τις εκλογές τι έχει να γίνει.... Τι άλλο θα βγαλετε Δεν ντρέπεστε λίγο ; Νομίζετε ότι ο κόσμος θα ξεχάσει τον ΕΝΦΙΑ που θα καταργούσατε και τα μνημόνια που θα σκιζατε ; Είστε βαθιά νυχτωμένοι και γελασμένοι ... Κανένας δεν ξεχνά , ότι είστε απατεώνες και ψεύτες ......

Οφθαλμοφανές

Προσπάθεια απόπροσανατολισμού του συριζα απο τον νόμο έκτρωμα που ψήφισαν για να απόφυλακίζονται οι εγκληματίες. Τους έχουμε καταλάβει. Δεν τσιμπάνε.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

kremastinos

«Δεν έχω πει ότι θα ψηφίσω υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν έχω δει ακόμη το κείμενο της συνταγματικής μεταβολής» είπε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Δημήτρης Κρεμαστινός και υποστήριξε ότι έχουν βελτιωθεί μεν οι συνθήκες για διάλογο ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ

17