Στάθης Δρογώσης: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι επίσημα ό,τι πιο γελοίο έχει περάσει από τη χώρα

drogosis708_1

Στην απέναντι όχθη ο τραγουδοποιός που ήταν κάποτε στο πλευρό του ΣΥΡΙΖΑ

Ο τελευταίος ανασχηματισμός που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας φαίνεται πως έχει στενοχωρέσει αρκετούς συντρόφους του και σίγουρα έχει εξαγριώσει εκείνους που στην αρχή είχαν σταθεί στο πλευρό του, στη συνέχεια όμως άλλαξαν πορεία.

Εις εξ αυτών και ο τραγουδοποιός Στάθης Δρογώσης ο οποίος ανοιχτά είχε υποστηρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ πριν γίνει κυβέρνηση, ωστόσο μετά την περιπέτεια του 2015 συνειδητοποίησε ότι οι δρόμοι τους μόνο κοινοί δεν θα μπορούσαν να είναι.

Οι αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα φαίνεται πως όχι μόνο δεν άρεσαν στον Στάθη Δρογώση, αλλά τον έκαναν να πει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ό,τι πιο γελοίο έχει περάσει από τη χώρα. 

Διατυπώνοντας τις απόψεις του δημόσια, όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε, ο τραγουδοποιός αναφέρει στο twitter: «Οι συριζαίοι λοιπόν κάνουν υπουργούς ακροδεξιούς και μετά μας κατηγορούν ότι αν δεν τους στηρίξουμε "θα έρθει ο Κούλης". Ο Συριζα είναι επίσημα ό,τι πιο γελοίο έχει περάσει από τη χώρα. Και όσο κάθεται στην εξουσία τόσο θα ανεβαίνει η ακροδεξιά».

Ο κ. Δρογώσης θέλησε να κάνει ειδική αναφορά στην επιλογή Παπακώστα: «Υφυπουργός προστασίας του πολίτη με ευαίσθητες αρμοδιότητες μια κυρία που έχει χαρακτηρίσει τους μετανάστες και τους πρόσφυγες ως "κατσαρίδες"» αλλά και στην επιλογή Μάρκου Μπόλαρη: «Υφυπουργός ένας άλλος πασόκος που έβγαλε τις οροθετικές χρήστριες στα ΜΜΕ με μοιραία κατάληξη για δυο από αυτές».

ΣΧΟΛΙΑ (74)

Αναστατος

Ρε ο δρογωσης,ω,ρε,π..στη μο..οοο.Αντε ρε κλαινεν..

Άσε μας ρε φίλε

Ακόμα θυμόμαστε τα σχόλια υπερ ΣΥΡΙΖΑ την εποχή του αντιμνημονίου... να ζητήσετε και καμία συγνώμη για τις αηδίες που λέγατε, δεν είναι κακό

JimAris

Πρώτη φορά τον ακούω τον Κύριο. Και τι βγήκε να μας πει; Ότι έκανε λάθος το 2015. Ρε ρεμπεσκέ εσύ και οι όμοιοι σου υπήρχε περίπτωση να γίνουν αυτά που έλεγαν οι απίθανοι; Ίσως όταν βγάλουν τα χταπόδια πούπουλα. Και πάνω στην γελοότητα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ πετάω και ένα Ακροδεξιά και μετανάστες μην ξεχάσω τι αριστερό απαλοιφάδι είμαι... Άντε κοιμήσου βασιλιπούλα μην σε ξυπνήσουμε από το αριστερό όνειρο... Μια ΣΥΓΝΩΜΗ από όλους σας που μας φορώσατε το ΣΥΡΙΖΑΝΕΛΙΚΟ τσίρκο δεν ακούσαμε !!!

Αυτοδύναμη ΑΡΙΣΤΕΡΑ ως τείχος ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ του λαού γιά να μην έρθουν οι Φασίστες!

Το λεγόμενο "Μακεδονικό" από την ΑΡΙΣΤΕΡΑ λύθηκε και τα Σκόπια ΥΠΟΧΡΕΩΘΗΚΑΝ και ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΑ στον ΟΗΕ ότι η Χώρα αυτή, του λοιπού θα ονομάζεται "Σαβέρνα Μασεντόνια". Η υπογραφή αυτή ήταν ΕΠΙΤΥΧΙΑ γιά την Ελλάδα και έφερε ΕΙΡΗΝΗ έκτοτε, ΦΙΛΙΑ και ΑΝΑΠΤΥΞΗ μεταξύ των δύο τούτων Χωρών._______ Και βέβαια είχαν ΚΑΙ τα Σκόπια κάποια ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ αφού ΚΑΙ στα δικά τους εδάφη ήκμασε ο Μακεδονικός Πολιτισμός. Ενδεχομένως κάποιοι εκ των Αρχαίων Μακεδόνων να έμειναν ΕΚΕΙ και να υπάρχουν σήμερα κάποιοι βιολογικοί απόγονοι τους. Μην τα θέλουμε όλα ΔΙΚΑ ΜΑΣ. __ Στον Πανηγυρικό του Λόγον ο Αρχαίος Ρήτωρ Ισοκράτης λέγει: _________ "Τοσούτον δ’ απολέλοιπεν η πόλις ημών περί το φρονείν και λέγειν τους άλλους ανθρώπους, ώσθ’ οι ταύτης μαθηταί των άλλων διδάσκαλοι γεγόνασι και το των Ελλήνων όνομα πεποίηκε μηκέτι του γένους, αλλά της διανοίας δοκείν είναι, και μάλλον Έλληνας καλείσθαι τους της παιδεύσεως της ημετέρας, ή τους της κοινής φύσεως μετέχοντας". __________Στα Αγγλικά! _"So far has Athens left the rest of mankind behind in thought and expression that her pupils have become the teachers of the world, and she has made the name of Hellas distinctive no longer of race but of intellect, and the title of Hellene a badge of education rather than of common descent".____Μετάφραση:_____Τόσο πολύ ξεπέρασε η πόλη μας η Αθήνα τους άλλους ανθρώπους, ώστε οι μαθητές της έγιναν δάσκαλοι των άλλων. Και η Πόλις μας (το Κράτος μας η Αθήνα) κατάφερε ώστε το ΟΝΟΜΑ Έλληνας να δίδει την ΓΝΩΣΗ ότι είναι χαρακτηριστικό ΟΧΙ του Γένους, αλλά της διανοίας. Και πλέον να αποκαλούνται ΕΛΛΗΝΕΣ μάλλον οι μετέχοντες της ημετέρας εκπαιδεύσεως και όχι της κοινής καταγωγής._____Αφού λοιπόν ΕΛΛΗΝΕΣ είναι οι Μετέχοντες της Εμής Παιδείας και όχι οι κατά γένος, ΕΠΕΤΑΙ ότι και ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ είναι οι Μετέχοντες της Παιδείας των Αρχαίων Μακεδόνων, χωρίς όρια συνόρων ή καταγωγής βιολογικής.______ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ. _____Η εις τα ΠΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ Κατισχύουσα και ως ΑΛΗΘΕΙΑ Λάμπουσα!

@Παπάρα

Τι μου θυμίζεις; τι μου θυμίζεις; Πλάκα θα έχει να είσαι το ...Γυριστό Ακέφαλο... Που χάθηκες εσύ ρε; δίνουν και άδειες στη Κουμουνδούρου, ε; Και τώρα σας επιστράτευσαν όλα τα τρόλλια για τον ανασχηματισμό (του κ@λου)... Κάνε λίγο υπομονή ρε, του χρόνου το καλοκαίρι θα είστε άνεργοι έτσι κι αλλιώς...

...

Μοιάζεις παιδί δημοτικού, με μπερδεμένη σκέψη και φλυαρία. Γιατί μεγαλοπιάνεσαι;

Ο μαη γκατ

Λούλη!!!!.... εσύ;;;; Μας έλειψες ρε σαπακι..

!!!!!!!!!!

Αυτοδύναμη κιόλας !!!!!! Ου ου ου ου ρε...ξεφτιλα.

Ούτε

το όνομα σου πλέον Κεφάλα δέν γράφεις ε?χαχα!Έτσι,να ντρέπεσαι μπετόβλακα.Αυτά δε πού γράφεις αμφιβάλλω αν τούς δίνει κανείς σημασία.

Αυτοδύναμη ΑΡΙΣΤΕΡΑ ως τείχος ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ του λαού γιά να μην έρθουν οι Φασίστες!

Ποιός είναι αυτός ΡΕ;_________Πότε τον ...ξανα-ακούσαμε;

Manolakis

Αριστερός ρεμπεσκες,φοιτητοπατερας του μαθηματικού, όλο κατάληψη αριστεριλικι και αφισοκολληση (δηλαδή βιογραφικό Αλέξη Τσίπρα)

123

Θύμωσε που δεν τον έκαναν υπουργό, σύντροφε μην είσαι αχάριστος ο μεγάλος νταουλιερης θα σε κάνει υπουργό στον επόμενο ανασχηματισμό,μην βριζεις άδικα

Ουστ

Το κακό σ'αυτή τη χώρα ότι ήδη από τα χρόνια της Κατοχής (της προηγούμενης γερμανικής, όχι της τρέχουσας) Αριστερά του Βελουχιώτη και Δεξιά του Τσαους Αντων, των γερμανοτσολιάδων και του Γρίβα, εξίσου για τα Τάρταρα! Με τους επιγόνους τα ίδια. Δεν τού ανοίγουν καμιά θεση στην ΕΡΤ να το βουλώσει; Υπάρχουν εκατομ. κορόϊδα που πληρώνουν ΔΕΗ για 2500 κηφήνες. Ένας παραπάνω τι πειράζει; Θάρθει κι ο Κούλης όπου νάναι να φτιάξει λευκό κελλί για τον Κουφοντίνα αλλά και για τον υπόλοιπο ελληνικό λαό.

Midian

Δηλαδή ρε Σταθούλη μου, δεν μπορεί κάποιος να είναι αντιαριστερός και αντιδεξιός ταυτόχρονα ? Πρέπει σαν το πρόβατο να διαλέξει μαντρί ? Και που είδες βρε καλό μου παιδί ο Τσίπρας να είναι αριστερός και ο Κούλης να είναι δεξιός ? Δεν έχεις καταλάβει ακόμα τι γίνετε? Ότι όλοι είναι ιμιτασιόν? Όσο ανόητα ψήφισες, άλλο τόσο ανόητα θα ψηφίσεις και την επόμενη φορά , μην το ζορίζεις το μυαλουδάκι σου.

Τον μόνο γελοίο που βλεπω

Είναι Ο Δρογώσης. Τι επαγγέλλεται αυτός ο κωλοτουμπας; άντε χάσου βλακα Δρογωση.

@

ειπαμε αριστερος τραγουδοποιός,δηλαδη χαρτζιλίκι απ την γιαγιά για μπυρες τσιγάρα κ καφεδες στα εξάρχεια

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Καταγραφη111

Αρχικά μου είπε ότι το θέμα της Συμφωνίας θα έρθει μετά τις εκλογές - Μετά με διαβεβαίωνε ότι θα έρθει τον Μάρτιο είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ σε συνέντευξη του στη Βεργίνα τηλεόραση -  Κάλεσε τον Ζουράρι να σκεφθεί πολύ καλά την απόφαση που θα λέβει- Νέα σφοδρή επίθεση στον Νίκο Κοτζιά

mitsotakis_arthro

«Ποτέ το κοινοβουλευτικό πολίτευμα δεν είχε υποστεί τέτοιο ευτελισμό» σχολίασε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας«Τέσσερις από τους έξι βουλευτές που δήλωσαν δημόσια την πρόθεσή τους να στηρίξουν την κυβέρνηση, δεν μπήκαν καν στον κόπο να ανέβουν στο βήμα και να αιτιολογήσουν την ψήφο τους: οι δύο είναι στην Κίνα και οι άλλοι δύο κάνουν τους Κινέζους»

12
vouli12

«Ζητάμε ψήφο εμπιστοσύνης για να μην επιστρέψουμε στον σκοταδισμό», λέει ο  Γιάννης Δραγασάκης - «Θεατρική παράσταση» με πρωταγωνιστή τον Αλέξη Τσίπρα, συμπρωταγωνιστή τον Πάνο Καμμένο, αναφέρει ο Χρήστος Σταϊκούρας - Κατάντια της πολιτικής οι «μουσικές καρέκλες» βουλευτών, σημειώνει ο Σταύρος Θεοδωράκης