Σκληρή δήλωση Σαμαρά: Ως εδώ η χυδαιότητα του ΣΥΡΙΖΑ - «Δολοφονούν» ένα παιδί για να χτυπήσουν εμένα

4462858

Προχωρά σε εξώδικα για επαναφορά στο προσκήνιο της υπόθεσης με τη μονογραφή του γραπτού και την απομάκρυνηση καθηγήτριας -Κάνει λόγο για αθλιότητα σε μια υπόθεση για την οποία έχει  αποφασίσει η Δικαιοσύνη

Την αντίδραση του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά προκάλεσαν δηλώσεις του προέδρου της ΟΙΕΛΕ, σχετικά με τον γιο του.

Ο κ.Σαμαράς κάνει λόγο για «αλητεία» και προσπάθεια διασυρμού του ανήλικου τότε παιδιού του, για ένα παράπτωμα που «ποτέ δεν είχε διαπράξει». Παράλληλα,  παραθέτει την απόφαση που δικαίωνε τον γιο του και ότι η απομάκρυνση της καθηγήτριας ουδεμία σχέση είχε με τις εν λόγω κατηγορίες, ενώ προχωρά σε εξώδικα για επαναφορά στο προσκήνιο της υπόθεσης τις τελευταίες ημέρες. 

Αναλυτικά η δήλωση του Αντώνη Σαμαρά:

Από το 2013, ο Πρόεδρος της ΟΙΕΛΕ συνδικαλιστής Κουρουτός διασύρει τον ανήλικο, τότε, γιό μου, συνδέοντας την απομάκρυνση μιας καθηγήτριας του σχολείου του με τη δήθεν «σύλληψή» του να αντιγράφει. Ενώ στη συνέχεια, συριζαϊκά ΜΜΕ αναλαμβάνουν να εξοντώσουν ηθικά ένα νέο παιδί για παράπτωμα που ποτέ δεν είχε διαπράξει.

Πράγματι η Ελληνική Δικαιοσύνη με την απόφαση 1790/2015, που μάλιστα εκδόθηκε επί ΣΥΡΙΖΑ, πιστοποίησε ότι οι κατηγορίες κατά του γιού μου ήταν αναληθείς και ότι η απομάκρυνση της καθηγήτριας δεν είχε καμία σχέση με τις συκοφαντίες αυτές.

Γι΄ αυτόν τον λόγο και η εφημερίδα Ελεύθερη Ώρα, κατόπιν εξωδίκου μου, υποχρεώθηκε το 2017 να ζητήσει συγγνώμη και να ανασκευάσει τις ίδιες αυτές αθλιότητες που με πηχυαίους τίτλους είχε δημοσιεύσει στην πρώτη της σελίδα.

Σήμερα αποστέλλω εξώδικο προς τον συνδικαλιστή Κουρουτό, καθώς και προς τον εκδότη του ΣΥΡΙΖΑ Βαξεβάνη, προκειμένου να ανασκευάσουν άμεσα, δημοσιεύσεις και αναρτήσεις των τελευταίων ημερών που οργανωμένα επαναλαμβάνουν τις ίδιες αθλιότητες. Αν δεν το πράξουν θα μιλήσει και πάλι η Δικαιοσύνη. Το ότι η εν λόγω καθηγήτρια δεν βρίσκεται εν ζωή, δεν τους δίνει κανένα δικαίωμα να επανέρχονται σε αυτά τα αποκρουστικά ψεύδη για τα οποία έχει ήδη αποφασίσει η Δικαιοσύνη.

Ο Πρόεδρος της ΟΙΕΛΕ που είναι και εκπαιδευτικός, θα όφειλε να προστατεύσει από άδικες επιθέσεις ένα νέο παιδί που το μόνο του «αμάρτημα» είναι ότι ο πατέρας του τυχαίνει να λέγεται Αντώνης Σαμαράς. Αλλά δεν το κάνει.  Αντίθετα, μαζί με τον κομματικό εκδότη, ασκούν bullying και σχεδιάζουν τη δολοφονία χαρακτήρος του παιδιού ενός πολιτικού τους αντιπάλου.

Αρμόζει πράγματι στον ΣΥΡΙΖΑ να προσφεύγει σε τέτοιες μεθόδους για να χτυπήσει τους πολιτικούς του αντιπάλους. Όμως και σε μένα επιβάλλεται να μην επιτρέψω ποτέ και σε κανέναν να χρησιμοποιήσει την οικογένειά μου προκειμένου να χτυπήσει εμένα.


Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ: Φωνάζει ο κλέφτης...

«Με αφορμή ανοιχτή επιστολή του προέδρου της ΟΙΕΛΕ, Μιχάλη Κουρουτού, η οποία δημοσιεύτηκε σε δεκάδες μέσα ενημέρωσης, ο κ. Σαμαράς εκτοξεύει ύβρεις και απειλές εναντίον του κ. Κουρουτού, και των ΜΜΕ που τη δημοσίευσαν, κοινοποιεί εξώδικο στον αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δ. Παπαδημούλη, και εγκαλεί για "πολιτική αλητεία" τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η έξαλλη στάση, και η φρασεολογία υποκόσμου του πρώην πρωθυπουργού, δεν εκπλήσσει πλέον κανένα. Ο κ. Σαμαράς ακολουθεί κατά γράμμα, αν δεν την έχει χαράξει ο ίδιος, την τακτική με την οποία η ΝΔ αντιμετωπίζει όλα τα σκάνδαλα -ΚΕΕΛΠΝΟ, Novartis, κλπ- στα οποία εμπλέκονται στελέχη της: Φωνάζει ο κλέφτης, για να φοβηθεί ο νοικοκύρης.

Θα επιστρέφαμε στο δημιουργό του τον χαρακτηρισμό της πολιτικής αλητείας, αν δεν του αναγνωρίζαμε το ελαφρυντικό της νευρικότητας, που του προκαλούν προφανώς οι αποκαλύψεις του προέδρου της ΟΙΕΛΕ».-


ΣΧΟΛΙΑ (284)

κι όμως

Αντωνάκη, το περιστατικό είναι απολύτως αληθινό, απλά σου ξίνισε που μαθεύτηκε! Συνήθως εξασφαλίζετε και την σιωπή...................κάτι σαν ομερτά

ΒΑΓ

Θα μπορούσαμε να μάθουμε την αλήθεια μόνο αν κάποιος μαθητής που ήταν παρών στο περιστατικό, μιλούσε και μας έλεγε τι έγινε! Αλλιώς ο Κουρουτος για κομματικούς λόγους χτυπάει τον Σαμαρα και αυτός επίσης υπερασπίζεται το παιδί του!

ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ Η ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΗ

ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ,ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΑΝΑ ΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ,ΤΩΡΑ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΦΡΑΠΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ,ΑΛΛΑ! ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΣΠΑΝΙΟ ΠΛΕΟΝ ΕΙΔΟΣ ΕΛΛΗΝΑ!,ΔΥΣΤΗΧΩΣ.

Νιόνιος

Αθωώθηκε ο κανακάρης? Μα πως να μην αθωώνετο εφόσων το σχολείο ήταν με το μέρος του, ιδού και η άκρον άκρον μετάθεση της καθηγήτριας. Αλλά θα μου πείτε, ξέρετε εσείς κανένα σχολείο ή κανένα πανεπιστήμιο που να μην υποκλίθηκε στους ευεργέτες του (sponsors)? Τι να έκανε λοιπόν και η κακομοίρα η Δικαιοσύνη? Να τα βάλει με τους δυνατούς σαν την συγχωρεμένη τη καθηγήτρια που ήταν τόσο ρομαντική και πίστευε ότι στον υπηρεσιακό της βίο ήταν καθήκον της να υπηρετεί το σωστό και το δίκαιο? Καλά έκανε λοιπόν και η Δικαιοσύνη και αθώωσε τον μελλοντικό πρωθυπουργό!

Antigempels

Αγαπητέ Νιόνιο.. η υπέροχη ρομαντική καθηγήτρια που περιγράφεις είχε δικηγόρο τον αγαπημένο σου Κατρούγκαλο, στην δίκη αποδείχτηκε ότι δεν είχε αντιγράψει και η ίδια παραδέχτηκε ότι είπε απλά κάτι με τον διπλανό του, δεν του αφαίρεσε την κόλα, δεν τον μηδένισε...δεν...δεν.. Το σχολείο είχε ξεκινήσει την απομάκρυνση της 6 μήνες πριν την "καταγγελία" της. Μήπως δεν ήτανε τόσο υπέρμαχος του σωστού και δίκαιου και "χρησιμοποίησε" το παιδί ενός πολιτικού προσώπου για να ενισχύσει την θέση της? Όπως είναι ηθικό να "πολεμάς" έναν πολιτικό μέσω του ανήλικου τέκνου του, όταν αυτό έχει δικαιωθεί αμετάκλητα? Πόσο γκεμπελιστής μπορεί να είναι κάποιος για να δημιουργήσει με documenta...αντανακλαστικά σαν τα δικά σου που σκέφτεται, έλα μωρέ τον προορίζουν για μελλοντικό πρωθυπουργό, πατέρας σπόνσορας κλπ, άρα δίκαιο έχει ο γκεμπελιστής..ένοχος, σταυρώστε τον. Μην σου τύχει...

Dies Irae

Ρε νεκρόφιλα καθάρματα συριζαίοι, πόσους ανθρώπους έχουν απολύσει άδικα, σαδιστικά και εκδικητικά οι δικοί σας, πόσα νοσοκομεία έχετε γεμίσει, πόσα παιδιά έχετε καταδικάσει σε ανέχεια και πόσα σπίτια έχετε κλείσει;

Στελιος

Άσε μας ρε Αντώνη , μιλάς κιόλας ..όποτε ανέλαβες κυβερνητικά πόστα διέλυσες τη χώρα

Ψάξτε το κίνητρο

Γιατί αφήσανε την Μαρέβα και πιάσανε το παιδί του Σαμαρά; Αφού κουμάντο κάνει ο Μητσοτάκης. Τι κίνητρο έχουν; Συμπέρασμα: στοιχεία για να σταθεί η σκευωρία Novartis δεν υπάρχουν, o χρόνος τελειώνει, οι μηνύσεις Σαμαρά τρέχουν... Και τώρα μπαίνουμε σε φάση πανικού, που ο Σαμαράς πρέπει να φανεί άκαρδος και διώκτης "καλών" ανθρώπων που θα χάσουν το σπίτια τους άδικα, όπως και η μακαρίτισσα που έχασε τη δουλειά της....

Πόπη

Σαμαρά, να βάλεις και κανένα ένσημο, η δουλειά δεν είναι ντροπή.

Σιγά τα ένσημα

Άμα δεν έχεις μπορείς να φτιάξεις και μόνος σου...

λμ

Χάθηκα!!! Ποιος είναι ο κλέφτης ποιος ο νοικοκύρης;;;

ΣΑΜΑΡΑΣ!

ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΙΧΝΕ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΣΛΑΒΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ,ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΘΑ ΕΙΧΕ ΜΕΣΑ ΤΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΣΛΑΒΟ,ΣΥΝ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΣΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΟ ΜΑΝΙΑ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

gewrgiadis

Τα ζητήματα που απασχολούν τους εξαγωγείς καθώς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, απασχόλησαν τη συνάντηση του υπουργού Ανάπτυξης με την Πρόεδρο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εξαγωγέων

mitsotakkri

Το Έκτακτο Σχέδιο προβλέπει μεγαλύτερη παρουσία της Αστυνομίας, ειδικά τα Σαββατοκύριακα, μηδενική ανοχή χωρίς χαριστικές ρυθμίσεις, ενίσχυση της αστυνομικής δύναμης με 50 τροχονόμου

51