Κομισιόν για Ελληνορωσικές σχέσεις : Δεν είναι αποδεκτή η εμπλοκή στα εσωτερικά κράτους μέλους

komision

«H έλλειψη σεβασμού για την κυριαρχία και η παρέμβαση των άλλων χωρών στις εγχώριες υποθέσεις είναι απαράδεκτη» είπε ο εκπρόσωπος της Κομισιόν Κάρλος Μάρτιν 

Δηλώσεις για την εμπλοκή της Ρωσίας στις εγχώριες υποθέσεις της Ελλάδας έκανε σήμερα ο εκπροσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην ιστοσελίδα EURACTIV.com.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Επιτροπής Κάρλος Μάρτιν δήλωσε ότι «η έλλειψη σεβασμού για την κυριαρχία και η παρέμβαση των άλλων χωρών στις εγχώριες υποθέσεις είναι απαράδεκτη».

«Η ΕΕ ήταν πάντα σαφής σχετικά με αυτό και αναγνωρίζει την πρόκληση, όπως αποδεικνύεται και από τις πρόσφατες συζητήσεις στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο», πρόσθεσε ο αξιωματούχος της ΕΕ.

Ο Μάρτιν σημείωσε πάντως ότι η Κομισιόν δεν συνηθίζει να σχολιάζει «διμερή ζητήματα». Ωστόσο, κληθείς να σχολιάσει την επιδείνωση των σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Ρωσίας, σημείωσε  ότι η Επιτροπή παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις.

Ο Κάρλος Μάρτιν, αναφέρθηκε επίσης στην ακύρωση της προγραμματισμένης επίσκεψης Λαβρόφ στην Αθήνα, ενώ σημείωσε ότι σε γενικές γραμμές η Επιτροπή «αναγνωρίζει την πρόκληση των πολύ καλών σχέσεων» μεταξύ των κρατών-μελών της ΕΕ και τρίτων χωρών και είναι διαθέσιμη για την παροχή βοήθειας.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Ρε

ποιος σας ακούει εσάς πια;Τώρα να γίνουμε 53η πολιτεία της Αμερικής και ότι θέλει ο Ντόναλντ!Βασεις,εξορύξεις και ότι γουστάρουν...Ούτε Ρώσοι,ούτε Ευρωπαίοι ούτε τίποτα!Μονο USA!!!Δεν μας βοηθήσατε ποτέ!Ακομα και στη Σμύρνη μόνο Αμερικανικά πλοία βοήθησαν τους Έλληνες!Μετα το ΒΠΠ μόνο οι Αμερικανοί βοήθησαν να ορθοποδήσουμε...Γεια σου ρε Ντόναλντ παιχταρά!!!Ξεπατωσε τους όλους!!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

mitsotakkri

Το Έκτακτο Σχέδιο προβλέπει μεγαλύτερη παρουσία της Αστυνομίας, ειδικά τα Σαββατοκύριακα, μηδενική ανοχή χωρίς χαριστικές ρυθμίσεις, ενίσχυση της αστυνομικής δύναμης με 50 τροχονόμου

53