Ο Τσίπρας πήγε κι έφυγε απ' το Μάτι σε χρόνο ρεκόρ

Ο Τσίπρας πήγε κι έφυγε απ' το Μάτι σε χρόνο ρεκόρ

Επισκέφθηκε τις πληγείσες περιοχές όπου βρήκαν φρικτό θάνατο τουλάχιστον 88 άνθρωποι

hvbew
Τις πληγείσες, από τις πυρκαγιές, περιοχές στο Μάτι Αττικής, επισκέφθηκε το πρωί της Δευτέρας ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Η επίσκεψη του κ. Τσίπρα, με διάρκεια μόλις μία ώρα, δεν είχε ανακοινωθεί προηγουμένως, ούτε καλύφθηκε σε απ' ευθείας μετάδοση από την κρατική τηλεόραση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, o πρωθυπουργός έφτασε στην Αργυρή Ακτή στις 8.20 το πρωί και κατόπιν επισκέφθηκε το συντονιστικό κέντρο της Πυροσβεστικής και του Στρατού

Όπως ανακοινώθηκε εκ των υστέρων από το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, ο Αλέξης Τσίπρας, επισκέφτηκε την περιοχή όπου συντελέστηκε η τραγωδία και συνομίλησε με τα κλιμάκια της Πυροσβεστικής και του Στρατού που βρίσκονται στην περιοχή για την αποκατάσταση των πυρόπληκτων περιοχών. Επίσης, συνομίλησε με τους μηχανικούς και τους εργαζόμενους που παραμένουν στην περιοχή για την ολοκλήρωση της καταγραφής των κτιρίων που έχουν υποστεί ζημιές, αλλά και με πολίτες.

Σε πλάνα που μετέδωσε το μεσημέρι της Δευτέρας η κρατική τηλεόραση, ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίζεται να περπατά στην περιοχή της Αργυρής Ακτής, συνοδευόμενος από την υπεύθυνη του κλιμακίου του υπουργείου Υποδομών, και να κάνει ερωτήσεις σχετικά με την έλλειψη πρόσβασης στο νερό.

Στα επόμενα πλάνα, ο Αλέξης Τσίπρας επισκέπτεται τους πυροσβέστες και συνομιλεί μαζί τους ρωτώντας τους για τις βάρδιές τους, η διάρκεια των οποίων είχε φτάσει και τις 72 ώρες την περασμένη δύσκολη εβδομάδα, ενώ εμφανίζεται και μέσα στο συντονιστικό κέντρο της Πυροσβεστικής και του Στρατού, το οποίο έχει στηθεί στο Λεωφορείο Όλυμπος.

Κλείσιμο
tsipras kamena


Διαβάστε παρακάτω το σχετικό δελτίο από το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού

«Πριν λίγη ώρα ολοκληρώθηκε επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο Μάτι.

Η επίσκεψη διήρκεσε περίπου μία ώρα. Ο Πρωθυπουργός, επισκέφτηκε την Αργυρή Ακτή, το Ρέμα στο Κόκκινο Λιμανάκι, αλλά και το Συντονιστικό Κέντρο της Πυροσβεστικής και του Στρατού στο Λεωφορείο Όλυμπος.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο Πρωθυπουργός συνομίλησε με πολίτες, πυροσβέστες και στρατιώτες, ενώ ενημερώθηκε για την κατάσταση από τον Υπαρχηγό της Πυροσβεστικής, κ. Αναγνωστάκη, αλλά και τους μηχανικούς του Υπουργείου Υποδομών, που βρίσκονται στο πεδίο.»

Η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα στο Twitter

Αρκετή ώρα μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης, ο πρωθυπουργός ανέβασε τέσσερις φωτογραφίες στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, με την εξής λεζάντα: «Επισκέφθηκα σήμερα το τόπο της τραγωδίας. Συνομίλησα με πολίτες, μηχανικούς, στρατιώτες, πυροσβέστες και εθελοντές. Ανείπωτη θλίψη μα και απέραντος σεβασμός σε όσους έδωσαν την άνιση μάχη με τις φλόγες και τώρα δίνουν τη μάχη της αποκατάστασης.»



tsipras1
tsipras2
tsipras3
tsipras4
tsippsd1
tsippsd2
tsippsd3
tsippsd4
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης