Κατρούγκαλος: «Εχθρική» κίνηση εκ μέρους της Τουρκίας η κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών

giorgos-katrougkalos

Μιλώντας στην Βουλή κατηγόρησε την γειτονική χώρα ότι με τη στάση της παραβιάζει τη Σύμβαση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και τον ευρωπαϊκό νομικό πολιτισμό

Ως «εχθρική» κίνηση εκ μέρους της Τουρκίας χαρακτήρισε την κράτηση των δυο Ελλήνων στρατιωτικών ο κ Γιώργος Κατρουγκαλος.

Μιλώντας στην Βουλή κατηγόρησε την γειτονική χώρα ότι με τη στάση της απέναντι στην υπόθεση Μητρετώδη και Κούκλατζη, παραβιάζει τη Σύμβαση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και το νομικό πολιτισμό.

«Η αδικαιολόγητη, παράνομη, πολιτικά απαράδεκτη και εχθρική κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών από την Τουρκία είναι αντίθετη στο άρθρο 6 της Σύμβασης των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου για δίκαιη δίκη και αντίθετη στον ευρωπαϊκό νομικό πολιτισμό», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κατρούγκαλος.

ΣΧΟΛΙΑ (4)

χοτζιας

Καλά εσύ μετά από τόσους μήνες το κατάλαβες;!!!

Εχθρική στάση μόνο από ...Τσιπροκαμμενία....!

Πιό εχθρικά(!) δείχνουν οι Τσιπροκαμμένοι απέναντι στους Έλληνες στρατιωτικούς μας....απ'ότι ηΤουρκία! Δώστε τους οκτώ Τούρκους ...για να ελθουν οι Έληνες πίσω....ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ...!

Σωτήρης

Μόνο εχθρικές οι κινήσεις της Τουρκίας προς την Ελλάδα ακόμη και στις διαμάχες μας με τρίτους που δεν την αφορούν

Efstathios Efstathios

Τι διαπίστωση έχεις κάνει ρε παιδί μου μετά απο σχεδόν μισό χρόνο κράτησης Ελλήνων Αξιωματικών!!! Μένει να κάνει και καμιά δήλωση ο Καζινάκιας και Φορμουλάκιας Πάνος για να γελάσουμε!!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

adonis-new1

«Για να πάρει δάνειο ως ελεύθερος επαγγελματίας, όπως λέει, έχει αποκρύψει την ιδιότητά του ως πολιτικό πρόσωπο και αυτό έχει ποινικές ευθύνες γιατί υπέγραψε υπεύθυνη δήλωση» εξήγησε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ

pavlos-polakis-novartis

«Εμένα για πέντε χιλιάρικα οι τράπεζες δεν σταματούν να με ενοχλούν!» έλεγε το 2015 στο Mega ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - Δείτε το βίντεο για να διαπιστώσετε πώς αλλάζουν οι καιροί - Πριν από τέσσερα χρόνια οι τράπεζες τον κυνηγούσαν για τα χρέη του και τώρα κατάφερε να πάρει προσωπικό-καταναλωτικό δάνειο με το αστρονομικό ποσό των 100.000 ευρώ

4