Μητσοτάκης: Αυτό είναι το τελευταίο καλοκαίρι Τσίπρα - Καμμένου στην εξουσία 

Σε εκλογική ετοιμότητα η Νέα Δημοκρατία -  «Η κυβέρνηση φοβάται την ψήφο των νέων που ζουν στο εξωτερικό» , επεσήμανε ο πρόεδρος της ΝΔ


Σε εκλογική ετοιμότητα έθεσε τη Νέα Δημοκρατία ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος έστειλε μήνυμα στο Μέγαρο Μαξίμου ότι η αξιωματική αντιπολίτευση είναι έτοιμη για τις εκλογές, όποτε αυτές γίνουν, ενώ ανέφερε ότι δεν υπάρχει θερινή ραστώνη για τα γαλάζια στελέχη. Προανήγγειλε συνέδριο στις 14 και 15 Δεκεμβρίου που το χαρακτήρισε συνέδριο νίκης και ελπίδας, την προεδρία του οποίου αναλαμβάνει ένας άνθρωπος που υπηρέτησε την ΝΔ, όπως είπε, ο Βαγγελης Μεϊμαράκης.

Επιτέθηκε στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό λέγοντας ότι “ο Τσίπρας ας ετοιμάσει όσες φιέστες θελει οι πολίτες δεν τον πιστεύουν τα ψέματα τελείωσαν”, ενώ προέβλεψε πως τελευταίο καλοκαίρι του διδύμου Τσίπρα - Καμμένου στην εξουσία. Χαρακτήρισε κρίσιμους τους επόμενους μήνες και υποσχέθηκε ότι θα είναι κοντά στους πολίτες. Συμβούλεψε τον Αλέξη Τσίπρα να προκηρύξει εκλογές πριν τη ΔΕΘ τονίζοντας μήπως έτσι βρει άλλοθι για να γλιτώσει την επίσκεψή του στη βόρεια Ελλάδα.

Ανέφερε ότι θα είμαστε κοντά στους πολίτες είπε ότι όσο περισσότερο μένει ο ΣΥΡΙΖΑ στη εξουσία τόσο χειρότερο για την Ελλάδα και τόνισε ότι “όποτε και να γίνουν εμείς είμαστε έτοιμοι” και εξήγησε ότι “είμαστε κοντά στους πολιτες μεταφέρουμε το προγραμματικό μας λόγο”. “Θυμάστε καλά περσι το καλοκαίρι σχεδίαζε τη μεγαλύτερη του “αντεπίθεση”, μήπως μπορέσει να αλλάξει τους συσχετισμούς και τελικά απέτυχε. Τώρα υποχωρει άτακτα”, είπε ο κ. Μητσοτάκης.

Στον πανικό τους, είπε, ελπίζουν στην κυβέρνηση ότι οι ψηφοφοροι τάχα μπερδευτούν με τις τριπλές εκλογές τον Μάιο, αλλά θα συντριβούν σε όλες τις αναμετρήσεις. Ανέφερε ότι θα υπάρξει τοξικότητα, γιατί η κυβέρνηση θα κατασκευάσει ενόχους και θα επινοήσει σκάνδαλα. Εμείς δεν πρόκειται να βουλιάξουμε στη λάσπη τους, προειδοποίησε.

Υπογράμμισε ότι όσο θα κυβερνούν την Ελλάδα τόσο η χώρα θα θεωρείται αξιόπιστη και πρόσθεσε ότι φοβάμαι μήπως για κάποια φιλικά χτυπήματα στην πλάτη η Ελλάδα έχει μπει σε περιπέτειες . “Οι πολίτες σκέφτονται πως θα πάνε διακοπές και πως θα πληρώσουν τους φόρους και ο Τσίπρας βάζει γραβάτα και ετοιμάζει να πάει στο Καστελόριζο”, ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης.

Μιλώντας στην Πολιτική Επιτροπή του Κόμματος, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επεσήμανε ότι «η ανεπάρκεια της κυβέρνησης οδηγεί τη χώρα σε αδιέξοδο». Κατηγόρησε επίσης την κυβέρνηση ότι «παίζει τη χώρα στα ζάρια» και εμφανίστηκε βέβαιος πως όποτε και αν γίνουν οι εκλογές, η Ν.Δ. θα επικρατήσει.

Επαναλαμβάνοντας τις δεσμεύσεις της Ν.Δ., αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30% σε δύο χρόνια, μείωση της φορολογίας σε επιχειρήσεις και επιστροφή του ΦΠΑ στην εστίαση στο 13%. Όπως τόνισε, βάση του κοστολογημένου σχεδίου της Ν.Δ. είναι λιγότεροι φόροι, χαμηλότερες εισφορές, περισσότερες επενδύσεις για νέες δουλειές και ασφάλεια για όλους. Ανέφερε επιπλέον ότι στη ΔΕΘ «θα εξειδικεύσουμε το δικό μας ρεαλιστικό σχέδιο για μια φωτεινή Ελλάδα». Παράλληλα, δεσμεύθηκε προσωπικά πως κάθε παιδί θα έχει θέση σε παιδικό σταθμό.

Σε ό,τι αφορά το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, είπε «πόσο παράλογο είναι να χαρακτηρίζονται ακροδεξιοί οκτώ στους δέκα Έλληνες που έχουν ευαισθησία για το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ» και συμπλήρωσε: «Αρκετά πια με αυτήν την καραμέλα, προσβάλλετε τους Έλληνες κ. Τσίπρα».

Δεσμεύθηκε, δε, για τη χορήγηση δυνατότητας ψήφου στους απόδημους Έλληνες στον τόπο κατοικίας τους, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι «φοβάται την κρίση των νέων που ζουν στο εξωτερικό». Υπογράμμισε επίσης πως η Ελλάδα σήμερα παρέχει στους πολίτες της χαμηλότερης ποιότητας υπηρεσίες απ' αυτές που θα έπρεπε να αντιστοιχούν στους φόρους που πληρώνουν.

ΣΧΟΛΙΑ (113)

Γ

Ο λαός δεν ξέχνα..συριζανελ και κέντρο δεξιά.. Ακόμη σας ταιζουν σανό καί ακόμα πεινάτε για περισσότερο..χαφτε τα παραμύθια κάθε κόμματος ενώ ξέρετε ότι το αποτέλεσμα είναι τό ίδιο.. άλλωστε μαζί τα ψηφίζουν καί χωρίζουν τους χρήσιμους ηλίθιους σε ομάδες για να βγάζουν τα μάτια τους, όσο αυτοί κάνουν την δουλειά τους... Όσοι δεν καταλαβαίνετε το παραμύθι ακόμη και τώρα λυπάμαι αλλά δεν θα το καταλάβετε πότε.. Ένα να ξέρετε ότι με τόσους ηλίθιους καί μέτριος να είσαι θα υπερησχυσεις..Μην περιμένετε προκοπή,οι λογικοί καί έξυπνοι θα πατήσουν πάνω σε πτώματα ηλίθιων γιατί αυτό είναι το ευκολότερο και ποιο ανώδυνο μέσο κυριαρχίας... Ευτυχώς πού υπάρχετε για να κάνετε κάποιους μάγκες.... ΈΤΣΙ ΘΑ ΓΊΝΩ ΜΆΓΚΑΣ ΚΑΙ ΓΩ..

αριστερά για πάντα

Κάτω τα χέρια από την αριστερά και τον πραγματικό ηγέτη πρωθυπουργό μας!! Που θα βρούμε άλλους σαν και αυτούς να ψηφίζουν δύο δύο τα μνημόνια, να πετσοκόβουν μισθούς και συντάξεις κάθε τρεις και λίγο, να ρίχνουν το αφορολόγητο στα τάρταρα, να βάζουν φόρους ακόμα και στον καφέ και το ηλεκτρονικό τσιγάρο, να δίνουν τα πάντα σε σκοπιανούς και τούρκους και γενικά να είναι μονίμως στα τέσσερα; Ζήτω η αριστερά!! Φασίστες δεν θα σας περάσει θα κυβερνάμε για πάντα!!

ΝΔ τέλος

Το αμέρικαν γκάιμ ξεπούλησε Κυριάκο-Σώρρα η καρπαζιά θα πάει σύννεφο στο ΕΛΚ.

Ακριβώς !

Το επόμενο καλοκαίρι θα το περάσουμε με το κυβερνητικό δίδυμο έκπληξη : ''Αλέξη - Κούλη'' . Ο Καμμένος πάει, κάηκε εντελώς .

Πετρογιαννης

Αν οι παοκτσηδες (το ρεζίλι από την συνθήκη των Πρεσπών-θα λέγεστε μόνο Έλληνες και όχι και Μακεδόνες!) και οι λοιποί Έλληνες δεν μπορέσουμε να ρίξουμε την Συριζανελ κυβέρνηση στην επόμενη ΔΕΘ, τότε θα δικαιωθεί η Περιστέρα και θα αποκτήσουν και την εξουσία, αφού αυτή η χούντα θα είναι πιο σκληρή και από τον μαδουρισμο που γουσταρει ο Μηταφιδης και οι άλλοι "μπαλαουρες"! Το τρίγωνο Τσίπρας- Καμμενος - Κοτζιάς θα ενώσει ακόμη και τους Ρώσους με την Ουκρανία, αλλά θα έχουμε μια Ελλάδα μέχρι την πατρίδα του Αχιλλέα!

Βαγγέλας Πειραιάς

Όσο το δυνατόν γρηγορότερα φύγουν οι Τσιπροκαμμένοι, τόσο γρηγορότερα θα ξεμπλέξει ο κουμπάρος με την δικαιοσύνη. Μπεεεε!!!

Ευρωλαγνος

Δηλαδή όλα τα επόμενα υπονοεις ότι θα έχουμε εσένα?Μπα σε καλό σου νυχτιατικα με έκανες και γέλασα.Ποιος σοβαρός άνθρωπος θα σε ψηφίσει.Πραγματικα απορώ.

Montazieros

Αν βρεθεί κάποιος να σου βγάλει τα καλώδια από το Matrix που σε έχει βάλει ο Αλέξης με τον Πολάκη θα δεις και ποιοι θα ψηφίσουν τον Κυριάκο. Είναι πάρα πολλοί. Δεν φαντάζεσαι πόσοι. Απλά πάρε το μπλε χάπι γιατί με το κόκκινο που παίρνεις συνέχεια, θα σου μείνει κουσούρι και θα βλέπεις συνέχεια καθαρή έξοδο από τα μνημόνια γελώντας. Κρίμα είναι!

Εγώ θα τον ψηφίσω...

και 4.000.000 λογικών Ελλήνων!

Τ. Α

Φαηλος δαγκωτο

τοτος

ο κουλης εχει μεταπτυχιακο από το καλυτερο πανεπιστημιο του κοσμου και μιλα 3 ξενες γλωσσες αγραμματο δεν τον λες σαν τον αλεξη που δεν ξερει ουτε ελληνικα και κανει στροφη 360 μοιρων χο χο χο ενώ θεωρει την μυτιληνη νησι , χα χα χα ρε κατι νουμερα που πειθουν τους χαζοελληναραδες .

''Ο Κούλης έχει αγορασμένο μεταπτυχιακό''.

Θα ταίριαζε καλύτερα.Πάντως τα γερμανικά ομολογώ ότι τα μιλάει άπταιστα,σε επίπεδο μητρικής γλώσσας.Λογικό.Όλοι οι τοποτηρητές της γερμανικής πολιτικής στην Ελλάδα πρέπει να μιλάνε καλά τη γερμανική.

Efstathios Efstathios

Φυσικά!!! Για αυτή τη σαιζόν!!! Διότι με εσένα στην αντιπολίτευση, μάλλον θα επανέλθει όπως και τα σήριαλ στην Τηλεόραση!!! Η Ντορίτσα κάνει το παν να σε ρίξει και εσύ το χαβάς σου!!!

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

3m18CMQknUFbA85ZhLXb

«Η Άγκυρα ζητά να φτιάξουμε τη βαλίτσα με τρόπο που είναι αδύνατο να δεχτεί η Ελλάδα» τονίζει σε ανάρτησή του ο ΓΓ της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας αναφερόμενος στο συνυποσχετικό που πρέπει να συντάξουν οι δύο χώρες για την προσφυγή τους στο Διεθνές Δικαστήριο

1
xrisoxoidis_mak2

Δείτε την ανάρτηση στο Twitter του υπουργού Προστασίας του Πολίτη για την υπόθεση βιαιοπραγίας από αστυνομικό εις βάρος 11χρονου στο Μενίδι - Δείτε το επίμαχο βίντεο που καταγράφει το περιστατικό - Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν σήμερα οι αστυνομικοί που εμπλέκονται ενώ διατάχθηκε ΕΔΕ

215