ΝΔ: Κωμική η προσπάθεια σύνδεσης της απέλασης των Ρώσων διπλωματών με την αποδοκιμασία της συμφωνίας των Πρεσπών

nd-pireos

Ενημέρωση στη βουλή για την υπόθεση των απελάσεων ζητά η αξιωματική αντιπολίτευση που τονίζει ότι είναι «φαιδρός» ο ισχυρισμός ότι όσοι μετείχαν στα συλλαλητήρια κατά της συμφωνίας έχουν πληρωθεί από ρωσικά συμφέροντα

Ενημέρωση στη βουλή για την υπόθεση της απέλασης των δύο ρώσων διπλωματών ζητά η ΝΔ, σημειώνοντας παράλληλα ότι είναι αυτονόητο πως κάθε απόπειρα εξωτερικής παρέμβασης στις εσωτερικές υποθέσεις της χώρας, πρέπει να αντιμετωπίζεται άμεσα, αυστηρά και αποφασιστικά.

Σε αανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση τονίζει ότι είναι απαράδεκτο σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα η κυβέρνηση να αρκείται σε διαρροές και ταυτόχρονα χαρακτηρίζει ως «τουλάχιστον κωμικό»
«να επιχειρείται από κυβερνητικούς παράγοντες η συσχέτιση της παράνομης δράσης των Ρώσων διπλωματών με την καθολική αποδοκιμασία της συμφωνίας που υπέγραψαν οι Τσίπρας και Ζάεφ. Ακόμη πιο φαιδρό είναι να ισχυρίζονται ότι οι εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες που μετείχαν και μετέχουν στα συλλαλητήρια κατά της συμφωνίας των Πρεσπών έχουν τάχα υποκινηθεί ή και… πληρωθεί από σκοτεινά ρωσικά συμφέροντα».

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης της ΝΔ έχει ως εξής:

«Για τη Νέα Δημοκρατία είναι αυτονόητο ότι κάθε απόπειρα εξωτερικής παρέμβασης στις εσωτερικές υποθέσεις της χώρας πρέπει να αντιμετωπίζεται άμεσα, αυστηρά και αποφασιστικά. Αυτό, προφανώς, ισχύει και για την περίπτωση των Ρώσων διπλωματών, εφόσον προέκυψαν επαρκή στοιχεία που αποδεικνύουν την ανάμειξή τους σε παράνομες δραστηριότητες εντός της ελληνικής επικράτειας.

Είναι, ωστόσο, απαράδεκτο για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα, η κυβέρνηση να αρκείται σε διαρροές και η μόνη πληροφόρηση που έχουν οι πολίτες και τα πολιτικά κόμματα να προκύπτει από πληροφορίες των ΜΜΕ και απροσδιόριστες πηγές. Η ΝΔ έχει ζητήσει από την κυβέρνηση να ενημερώσει τη Βουλή. Πόσο μάλλον όταν ορισμένα από τα πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση είχαν μέχρι πρότινος προνομιακές σχέσεις με στελέχη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Σε κάθε περίπτωση είναι τουλάχιστον κωμικό να επιχειρείται από κυβερνητικούς παράγοντες η συσχέτιση της παράνομης δράσης των Ρώσων διπλωματών με την καθολική αποδοκιμασία της συμφωνίας που υπέγραψαν οι Τσίπρας και Ζάεφ. Ακόμη πιο φαιδρό είναι να ισχυρίζονται ότι οι εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες που μετείχαν και μετέχουν στα συλλαλητήρια κατά της συμφωνίας των Πρεσπών έχουν τάχα υποκινηθεί ή και… πληρωθεί από σκοτεινά ρωσικά συμφέροντα».

ΣΧΟΛΙΑ (27)

αυτος ειναι καφες

μια μερα αφου με αξιωσε να ερθει στην ΑΘΗΝΑ περναω εξω απο ενα δρομο βλεπω αντρες των ματ να καθονται και δεν μπορουσα να καταλαβω περνωντας μπορστα καταλαβα οτι ηταν η κουμουνδουρου τοτε καταλαβα οτι αστυνομια υπαρχει στην ΑΘΗΝΑ

Ειστε κωμικη παραταξη

Με κομικα προσωπα. Γελαει η κοινωνια μαζι σας.

Αγύριγο κεφάλι

H Συμφωνία των Πρεσπών, ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ότι ήταν ΘΕΊΚΗ ΦΩΤΗΣΗ και ΘΕΪΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ, διότι στο ΠΑΡΑ-τρίχα, (στο παρά-πέντε) γλυτώσαμε του να είναι οι Ρώσοι στα Βόρεια Σύνορα μας μέσα στα Σαβερνέικα (πρώην FYROM) με ΓΕΩ-Στρατηγική τους από εκεί ΕΦΟΡΜΗΣΗ προς το Ελληνικό Αιγαίο Πέλαγος!_____________Το Αιγαίο Πέλαγος ΣΗΜΕΡΑ, χάριν στον Μεγάλο Τσίπρα, παραμένει ΕΛΕΥΘΕΡΟ και ΟΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ!_______Έξω από ..."μπλεγμένες δουλειές" με ύπουλους ...τρίτους!.._____________ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ δε ΤΩΡΑ ότι τις Σλάβικες και Βουλγάρικες κατά την Ιστορία ΑΞΙΩΣΕΙΣ "προς ΕΞΟΔΟ των ...Βορείων Γειτόνων μας προς το Αιγαίο" οι ΡΩΣΟΙ (Σλαβογενείς και αυτοί) ότι ΥΠΟΚΙΝΟΥΝΑΝ!________Τώρα ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ αυτό!__________Μωρέ καλά λένε:______"Ουδέν ΚΡΥΠΤΟΝ υπό τον Ήλιον"!.. ______Ή, κατά τον Σοφόν Κύριον Ιησούν Χριστόν και ΘΕΟΝ (Ευαγγέλιο κατά Λουκά):____"Ου γαρ εστιν κρυπτόν, ο, ου φανερόν γενήσεται, ουδέ απόκρυφον, ο, ου γνωσθήσεται και εις φανερόν έλθη"!..

Ριτα

Μη γράφεις τόσο πολλά, με 60 λεπτά δεν θα βγάλεις μεροκάματο.

Σταλινοφασίστες του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Χιτλερ έβλεπε τους Εβραίους σαν πηγή κάθε προβλήματος, ο δε Τσίπρας βλέπει τώρα Ρώσους. Άλλωστε και οι δυο πιστεύουν στην προπαγάνδα του Γκέμπελς, ο Τσίπρας το προχώρησε λίγο περισσοτερο γιατι εχει σταλινικές καταβολές.

Αγύριγο κεφάλι

Εσείς οι πραγματικοί ΦΑΣΙΣΤΕΣ, από ΠΡΙΝ ακόμη Κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, αναμασάγατε την καραμέλα "γιά ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ ο Σύριζα"!________Και έχεις και μιλάς από πάνω ρε ΧΙΤΛΕΡΙΚΕ;

Αγύριγεεεεεεεεεεεεεεε

Μπεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Αγύριγο κεφάλι

Ορθώς ..."μίλησες"!__________Ως ...προβατίνα που είσαι!..

xaxaxaxaaxaxxaax

Μίλησε και η γίδα ο Αγύριγος....χαχαχαχαχαχαχα

@

Εξήγησε μου τις διάφορες Γκέμπελς και Τσίπρα στη μαύρη προπαγάνδα. Διάβασε επίσης τι έγραψε και ο Καζαντζάκης στο Ταξιδεύοντας σελ. 15 « ο μποσελβικισμός και ο φασισμός είναι το ίδιο πράγμα». ΥΓ. Αλβανέ, πόσα βγάζεις με τα σχόλια.

Bp

Εκεί στην ΝΔ είστε πολύ γιδεμπορες

Pb

Εκεί στην Κουμουνδούρου είστε και πολύ μπουρτζόβλαχοι!

Μπεεεε

Καρανικας μπεεε

panos

2.40 μεχρη εδω.....

κα

Εάν θέλουν ντε και καλά να κάνουν δήλωσεις στη ΝΔ για την εμπλοκή ρωσικών μυστικών υπηρεσιών στις εσωτερικές υποθέσεις της πατρίδας μας, ας αφήσουν τις γενικότητες περί δήθεν ελλιπούς ενημέρωσης (για μια υπόθεση που βρίσκεται υπό διερεύνηση από υπηρεσίες εθνικής ασφαλείας της Ελλάδας και άλλων χωρών!) κι ας δηλώσουν δημοσίως ότι η ΝΔ ή στελέχη της δεν έχουν χρηματοδοτηθεί από ρωσικές πηγές. Τολμάνε ή έχουν κάτι να κρύψουν;

XXX

Α ρε Κούλη από την μια μας το παίζεις δυτικοευρωπαίος, φιλελεύθερος, από την άλλη γλείφεις την γραφική φιλορωσική δεξια, του Λιάκο και του Βελόπουλου. Δεν υπάρχει περίπτωση αυτή η χώρα να πάει μπροστά ούτε σε 100 χρόνια.

noldor

Αμερικανόδουλοι του ΣΥΡΙΖΑ Δεν χρειάζεται να τρέχετε εσείς του ΣΥΡΙΖΑ να υπερασπιστείτε τον πατερούλη σας. Πόσο πια Τραμπολάγνοι είσαστε; Απο τον αγραβάτωτο της Κυψέλης και έπειτα προσπαθείτε να μας απομακρύνετε απο το δόγμα του ιδρυτή σας! Ποιός θα το έλεγε ότι ο αριστερός συρφετός που κυβερνά θα υπερασπιζόταν την ΕΟΚ και το ΝΑΤΟ δεχόμενος πόλεμο απο την αντιπολίτευση. Σημεία και τέρατα γίνονται πια στη χώρα.

κατα το

Λύκος μαύρος και λεπτός του πατέρα του καημός. Εχεις εντρυφήσει βλέπω.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

giannis_koutsoukkis

«Το θέμα δεν είναι ο Πολάκης, είναι ο κύριος Τσίπρας που τον ανέχεται και μπορεί κιόλας να τον προτρέπει να φέρεται έτσι», ανέφερε ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής 

1
ollak_arth45oos4

Ως «γραφική φιγούρα» που απασχολεί συνεχώς τα ΜΜΕ, είτε παραβιάζοντας τους νόμους περί καπνίσματος σε δημόσιους χώρους, είτε παραδεχόμενος ότι κρατούσε «διπλά βιβλία» όταν ήταν δήμαρχος, παρουσιάζουν τα διεθνή ΜΜΕ τον αναπληρωτή υπουργό - Δείτε τι γράφουν Financial Times, New York Times και Reuters

20
trump-John-Sullivan-dyo

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ επανέλαβε στον νέο υπουργό Εξωτερικών «την ισχυρή υποστήριξη των ΗΠΑ για τη Συμφωνία, καθώς αποτελεί μια ιστορική ευκαιρία για την προώθηση της ασφάλειας και της ευημερίας σε ολόκληρη την περιοχή»

8
nd-geniko

Δύο μεταγραφές από το Ποτάμι, μια συνεργάτης του Γιάννη Μπουτάρη, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και 11 ακόμη πρόσωπα που δεν είναι πολύ γνωστά στο εθνικό ακροατήριο που απευθύνονται οι ευρωβουλευτές αναμένεται να προστεθούν στους ήδη 7 που έχουν λάβει ήδη το γαλάζιο χρίσμα

18
pollakis_ar

Πήρε πίσω και την ηχογράφηση και τις απειλές - «Υπερηφανεύτηκε» ότι έχει καλό μνημονικό και θυμάται μέχρι και τι… ψάρια έπιανε παλιά! - «Εδά ζορίζομαι, εδά το πήρα το δάνειο» πρόσθεσε

99