Γιάννης Τσιρώνης στον «Θέμα 104,6»: Οι «Σαμαροβενιζέλοι» μου έκλεισαν το μαγαζί

Γιάννης Τσιρώνης στον «Θέμα 104,6»: Οι «Σαμαροβενιζέλοι» μου έκλεισαν το μαγαζί

«Έμεινα άνεργος μετά από 30 χρόνια καριέρας στον ιδιωτικό τομέα », ανέφερε στον «Θέμα 104,6» ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, προκειμένου να εξηγήσει ότι παρακολουθεί τα οικονομικά εδώ και χρόνια, καθώς όπως είπε, είναι «άνθρωπος της αγοράς»

tsironis
Στη συμφωνία των Πρεσπών, στην στάση του Πάνου Καμμένου, καθώς και στα θέματα της οικονομίας, αναφέρθηκε μιλώντας στον «Θέμα 104,6» και στους Μάκη Πολλάτο και Γιάννη Μακρυγιάννη, ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Γιάννης Τσιρώνης.

Ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, δικαιολόγησε απόλυτα τον υπουργό Άμυνας για την χθεσινή του απουσία από το υπουργικό συμβούλιο, λέγοντας ότι και εκείνος, αν είχε γίνει νωρίτερα η συνεδρίαση, δεν θα είχε πάει, καθώς είχε μια συνάντηση.

Αναφερόμενος στην διαφορετική άποψη του Πάνου Καμμένου σε σχέση με το Σκοπιανό, ο Γιάννης Τσιρώνης, ανέφερε: «Η προγραμματική συμφωνία της κυβέρνησης είναι να βγάλει τη χώρα από την κρίση. Στα άλλα θέματα, ο κάθε ένας ψηφίζει ότι νομίζει».

«Εγώ είμαι οικολόγος Πράσινος, εγώ θα καταθέσω και την έδρα μου αν έρθει κάτι τόσο κακό για την Οικολογία, γιατί είμαι στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος. Εμμέσως πλην σαφώς, με την αναφορά του αυτή, ο κ. Τσιρώνης αποκάλυψε ότι σε περίπτωση που διαφωνήσουν και αποφασίσουν να καταψηφίσουν, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είναι υποχρεωμένοι να παραιτηθούν από την έδρα που κατέχουν.

Σχολιάζοντας τη συμφωνία των Πρεσπών, ο Γιάννης Τσιρώνης ανέφερε: «Έχω πει επανειλημμένα, ότι σήμερα χωρίς τη συμφωνία των Πρεσπών έχουμε μια χώρα που ονομάζεται Δημοκρατία της Μακεδονίας με μακεδονική γλώσσα. Αυτή είναι η σημερινή πραγματικότητα. Εμένα με τρομάζει αυτή η πραγματικότητα, να λέει ο Γκρουέφσκι, ότι είναι απόγονος του Μ. Αλεξάνδρου... αν αυτό σας αρέσει, μην υπογράψετε την συμφωνία».

Ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Γιάννης Τσιρώνης, αναφερόμενος στα θέματα της οικονομίας και συγκεκριμένα στα Spreads, είπε ότι αυτά έχουν μειωθεί και σχολίασε ότι: «Από τότε που είχα δική μου επιχείρηση και μου την έκλεισαν οι ''Σαμαροβενιζέλοι'' και έμεινα άνεργος μετά από 30 χρόνια καριέρας στον ιδιωτικό τομέα τα παρακολουθούσα, από τότε που άνοιξα δικό μου μαγαζί τα Spreads. Ήμουν μέλος του ΕΒΕΑ, ήμουν άνθρωπος της αγοράς».

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη του Γιάννη Τσιρώνη 
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης