Κατσίκης στο ΘΕΜΑ 104,6: Απειλούσαν τη ζωή μου αν δεν ψήφιζα να πέσει η κυβέρνηση

Κατσίκης στο ΘΕΜΑ 104,6: Απειλούσαν τη ζωή μου αν δεν ψήφιζα να πέσει η κυβέρνηση

Συνδέω απόλυτα όσα συνέβησαν στο γραφείο μου με τα σενάρια περί αποστασίας - Για μένα είναι τρομοκρατική επίθεση - Πώς έγινε η απόπειρα εισβολής - Πάνος Καμμένος: Θέλουν να ανατρέψουν το πολίτευμα

katsikisss_arthrooos1
Την απόπειρα εισβολής στο γραφείο του το πρωί της Τετάρτης περιέγραψε στο ΘΕΜΑ 104,6 ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κώστας Κατσίκης.

«Δεν κατάφεραν την εισβολή χάρη στις ψύχραιμες αντιδράσεις των συνεργατών μου που αντιλήφθηκαν ότι ήταν κακοποιά στοιχεία από τα καλυμμένα στοιεία των δύο κυρίων αλλά και το καμουφλάζ της κοπέλας που χτύπησε το κουδούνι φορώντας γυαλιά και καπέλο. Όταν άνοιξε η πόρτα, η κυρία έκανε νεύμα στους δύο άλλους που είχαν ανέβει στον επάνω όροφο να μπουν στο γραφείο. Τότε ένας συνεργάτης μου έδρασε άμεσα και έκλεισε και κλείδωσε την πόρτα» είπε χαρακτηριστικά.



Ο ίδιος εκτίμησε ότι «προσωπικά τέτοια συμπεριφορά παραπέμπει ίσως σε τρομοκρατική ενέργεια. Ευτυχώς αμέσως είχαμε παρουσία αστυνομικής δύναμης».

Ο κ. Κατσίκης συνέδεσε την απόπειρα αυτή «απόλυτα με τα σενάρια περί αποστασίας» αποκαλύπτοντας ότι «είχα δεχθεί απειλητικά τηλεφωνήματα κατά της ζωής μου για την ψήφο στην πρόταση δυσπιστίας της αντιπολίτευσης, αν δεν ψηφίσω την πρότασση δυσπιστίας».

Κλείσιμο
Ο ίδιος δήλωσε κατηγορηματικά ότι «θα συνεχίσω να στηρίζω την κυβέρνηση και θα υπηρετώ τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ» προσθέτοντας ότι «το ότι είμαι υποψήφιος να φύγω το ακούω από εσάς».

Ερωτηθείς για το τι ακούει από τους ψηφοφόρους του ο κ. Κατσίκης απάντησε ότι «οι πολίτες μου λένε ότι δεν έχει επιφέρει κανένα νομικό τετελεσμένο το προσύμφωνο που υπεγράφη στις Πρέσπες και ότι όταν και αν έρθει στο κοινοβούλιο για κύρωση η θέση μας η πατριωτική θα αποδειχθεί με καταψήφιση.

Σχολιάζοντας την ανεξαρτητοποίηση του Γιώργου Λαζαρίδη ο βουλευτής των ΑΝΕΛ είπε ότι «ζούμε σε μια εποχή που οι ανήθικοι μιλάνε για ήθος και οι ψεύτες για αλήθεια. Όπως φαίνεται ο σταυρός ήταν πολύ βαρύς για τις πλάτες του Καμμένου και του Λαζαρίδη, τους σταυρούς, όμως, δεν τους σηκώνουν οι μεγάλες πλάτες αλλά οι μεγάλες καρδιές αλλά εμείς τις έχουμε. Εγώ δεν είμαι ούτε λιπόψυχος».

Κατά τον ίδιο «είναι βάσιμα τα όσα λέει το Μαξίου περί αποστασίας γιατί τα γεγονότα το αποδεικνύουν. Δεν μπορείς να είσαι ο εισηγητής που στηρίζει ένθερμα την κυβέρνηση, να πηγαίνεις στο Ζάππειο και να χειροκροτάς και μετά να ανεξαρτητοποιείσαι» καταλήγοντας ότι «αν έχει λίγο πολιτικό ήθος πρέπει να την παραδώσει (σ.σ. τη βουλευτική έδρα ο Γιώργος Λαζαρίδης)».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης