Δημήτρης Καμμένος: Στους ΑΝΕΛ συζητήσαμε πρόταση μομφής κατά του Νίκου Κοτζιά

Δημήτρης Καμμένος: Στους ΑΝΕΛ συζητήσαμε πρόταση μομφής κατά του Νίκου Κοτζιά

«Όλοι οι βουλευτές ήταν υπέρ αλλά δεν συγκεντρώθηκαν οι απαιτούμενες υπογραφές, αφού δεν υπήρχε αρκετός χρόνος» αποκάλυψε ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής στον ΘΕΜΑ 104,6

kammenos-ekso
Στην αποκάλυψη ότι είχε συζητηθεί, πριν από τη χθεσινή κρίσιμη ψηφοφορία, στην κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ το ενδεχόμενο κατάθεσης πρότασης μομφής κατά του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά
, προχώρησε σήμερα στο ραδιόφωνο του
ΘΕΜΑ 104,6 ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής,
Δημήτρης Καμμένος.

Κλείσιμο
«Πράγματι συζητήθηκε πρόταση μομφής κατά του κυρίου Κοτζιά στην κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ. Χρειαζόμαστε 50 υπογραφές και δεν είχαμε. Δεν είχαμε τον χρόνο να αναζητήσουμε στηρίγματα σε άλλα κόμματα» ανέφερε ο κ. Καμμένος, ο οποίος διεγράφη εχθές από το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, όταν καταψήφισε την Κυβέρνηση στην κρίση ψηφοφορία στη Βουλή.



Νωρίτερα, σε εκπομπή του ΣΚΑΙ, ο κ. Καμμένος είχε αναφέρει σχετικά με τη συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ: «Αυτό το κείμενο θα έπρεπε να έρθει στη Βουλή. Δεν έπρεπε να δοθεί εξουσιοδότηση στον κύριο Κοτζιά για να το υπογράψει, μετά ίσως είναι αργά για καταψήφιση».

Όπως επισήμανε ο πρωην βουλευτής των ΑΝΕΛ, από εχθές το βράδυ το κινητό του έχει μπλοκάρει από εκατοντάδες μηνύματα ανθρώπων από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο με μηνύματα συμπαράστασης και συγχαρητηρίων. Ωστόσο ο ίδιος θεωρεί ότι δεν πρέπει να αναδειχθεί σε πρώτο θέμα η διαγραφή του, αλλά η σημερινή υπογραφή για τη συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ στις Πρέσπες που πρέπει να αποτραπεί.

«Οι σημαίες της Μακεδονίας πρέπει να κυματίζουν μεσίστιες» τόνισε ο κ. Καμμένος, εξηγωντας ότι σήμερα «πουλιέται η
Μακεδονία» και ανοίγουν οι ασκού του αιόλου για το Αιγαίο και την Θράκη.

Αναφορικά με την ανάρτηση του Πάνου Καμμένου εχθές, μετά την διαγραφή του βουλευτή από τους ΑΝΕΛ, όπου ανέφερε με νόημα «Ακριβοπληρωμένη η μεταγραφή ... κουτσός ο παίχτης...» ο Δημήτρης Καμμένος τόνισε ότι δεν πρόκειται ποτέ να μιλήσει αρνητικά για τον πρόεδρο του κόμματος όπου άνηκε πριν ένα 24ωρο. «Δεν θα μιλήσω ποτέ εναντίον του Καμμένου ούτε θα αποκαλύψω συζητήσεις. Τίμησα τους ΑΝΕΛ και με τίμησαν. Δεν χρειάζονται ακρότητες. Σήμερα αισθάνομαι πραγματικά Ανεξάρτητος Έλληνας. Πολλοί συντονιστές των ΑΝΕΛ δηλώνουν παραίτηση σήμερα. Αυτό το κόμμα ξεκίνησε με πολλή αγάπη για την πατρίδα. Είμαι όμως ενάντια στον διχαστικό λόγο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για όλα όσα ακούγονται περί διαπλοκής, ο κ. Καμμένος υπογράμμισε ότι δεν τον αφορούν: «Εγώ διαπλέκομαι με τον ελληνικό λαό» είπε χαρακτηριστικά. Ερωτηθείς δε για τα άμεσα μελλοντικά του σχέδια, ανέφερε ότι δε σκέφτεται «κανένα άνοιγμα πόρτας σε άλλο κόμμα». «Τώρα πρέπει να συνεχίσω τις διαδικασίες παραίτησης από το πόστο του αντιπροέδρου της Βουλής. Έπειτα θα πάω σε συλλαλητήρια για τη Μακεδονία και θα κάνω διακοπές μετά από τέσσερα χρόνια», συμπλήρωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής.

«Θα απολαύσω στιγμές περισυλλογης με την οικογένειά μου, πάντα στα δύσκολα πρέπει να κάνουμε τον σταυρό μας», τόνισε ο κ. Καμμένος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης