Δημήτρης Καμμένος: Εγκληματική μια λύση για το Σκοπιανό με το όνομα «Μακεδονία»

Δημήτρης Καμμένος: Εγκληματική μια λύση για το Σκοπιανό με το όνομα «Μακεδονία»

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ ανέφερε ότι οι βουλευτές του κόμματός του δεν θα στηρίξουν συμφωνία με τα Σκόπια με το όνομα Μακεδονία

DIMITRIS_KAMMENOS_3
«Το 2019 και το 2020 θα είναι 2 πολύ δύσκολες χρονιές. Ο ρόλος του ΔΝΤ μετά το τέλος του προγράμματος θα είναι συμβουλευτικός» τόνισε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος μιλώντας στο epsilontv.

O κ. Καμμένος είπε «ότι στις 22 Ιουνίου θα κριθεί ο ρόλος του ΔΝΤ. Καλό θα ήταν να εγγυηθεί την έξοδο το Eurogroup, χωρίς όμως να υπάρξει πιστοληπτική γραμμή».

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής για το Σκοπιανό έκανε λόγο «ότι οι ΑΝΕΛ δεν θα ψηφίσουν όνομα που θα δoθεί στα Σκόπια με το όνομα «Μακεδονία».Θα είναι εγκληματικό αν έρθει λύση με το όνομα «Μακεδονία».Δεν βλέπω λύση στο Σκοπιανό».

Όσον αφορά για τους 2 Έλληνες στρατιωτικούς που εξακολουθούν να βρίσκονται για 101η μέρα φυλακισμένοι ο κ. Καμμένος είπε «ότι θα τραβήξει πολύ μακριά η βαλίτσα και δεν βλέπω να αποφυλακίζονται μετά τις εκλογές της 24ης Ιουνίου.»

Τέλος για την σημερινή φωταγώγηση της Βουλής για την εκδήλωση των gay pride ο κ.Καμμένος είπε «ότι το άγαλμα του Αγνώστου στρατιώτη δεν πρέπει να το προσβάλλουμε. Είναι προσβολή γιατί έχει χυθεί αίμα στη Βουλή».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης