Καμμένος στη σύνοδο του ΝΑΤΟ: Ζήτησα εξηγήσεις από τον Τούρκο υπουργό και αυτός «μίλησε για άλλα αντί άλλων»

19617804

Ο Έλληνας υπουργός Άμυνας έθεσε το θέμα των τουρκικών απειλών ότι θα «πακετάρουν τους 8 αξιωματικούς» και το θέμα της συνεχιζόμενης κράτησης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών - «Η Ελλάδα επιδιώκει τις καλές σχέσεις, αλλά δεν πρόκειται να κάνει πίσω στις προκλήσεις» είπε ο Πάνος Καμμένος

Για τις συνεχιζόμενες προκλήσεις της Τουρκίας ενημέρωσε τους ομολόγους του στο ΝΑΤΟ, ο Έλληνας υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο οποίος εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Σύνοδο Υπουργών Άμυνας της Συμμαχίας.

Λίγο μετά τη λήξη των εργασιών της πρώτης ημέρας της υπουργικής συνόδου του ΝΑΤΟ, ο Π. Καμμένος δήλωσε ότι ενημέρωσε τους υπουργούς Άμυνας των χωρών-μελών του ΝΑΤΟ για τη συνεχιζόμενη παράνομη κράτηση των Ελλήνων στρατιωτικών για 99η μέρα. «Ζήτησα από τον Τούρκο ομόλογό μου ενώπιον του Συμβουλίου Υπουργών να δώσει απάντηση και να εξηγήσει τι σήμαινε η δήλωση του αντιπροέδρου της τουρκικής κυβέρνησης, ότι θα "πακετάρουν" τους 8 αξιωματικούς οι οποίοι έχουν αιτηθεί ασύλου στην Ελλάδα», ανέφερε ο Π. Καμμένος. Ο υπουργός Άμυνας ανέφερε επίσης ότι ζήτησε από τον Τούρκο ομόλογό του να διευκρινίσει, ενώπιον των υπουργών του ΝΑΤΟ, αν επιβεβαιώνει και αν στηρίζει τη δήλωση του αναπληρωτή Τούρκου πρωθυπουργού. «Όπως συνήθως κάνει η Τουρκία, ο Τούρκος υπουργός μίλησε για άλλα αντί άλλων», πρόσθεσε ο κ. Καμμένος και πρόσθεσε: «Η απάντηση που έδωσε για τους δύο Έλληνες αξιωματικούς που κρατούνται παράνομα και χωρίς καν να υπάρξουν κατηγορίες, ήταν ότι η Τουρκία εξετάζει τα ψηφιακά δεδομένα».

Ο Π. Καμμένος συνέχισε λέγοντας ότι «τέτοιου είδους παλικαρισμοί ενόψει των εκλογών, τέτοιου είδους ανακοινώσεις για το εσωτερικό, η Τουρκία θα πρέπει να καταλάβει ότι δεν θα πρέπει να συνεχίσουν να γίνονται και όταν έρχεται στις Βρυξέλλες να κάνει τον καλό σύμμαχο». Ο Έλληνας υπουργός επισήμανε ότι οι απειλές για παραβιάσεις του διεθνούς δικαίου και των συνθηκών έχουν το κόστος τους και τόνισε ότι «η Ελλάδα είναι μια χώρα η οποία σέβεται το διεθνές δίκαιο, θέλει καλή γειτονία, επιδιώκει τις καλές σχέσεις, αλλά δεν πρόκειται να κάνει πίσω σε τέτοιου είδους προκλήσεις».

Ο Π. Καμμένος υπογράμμισε ότι τέτοιου είδους πρόκληση είναι και η σημερινή δήλωση Τσαβούσογλου σε σχέση με τη μονομερή κατάργηση της συμφωνίας επανεισδοχής και ανέφερε ότι ενημέρωσε γι' αυτό διμερώς υπουργούς Άμυνας της ΕΕ που είναι και μέλη του ΝΑΤΟ.

ΣΧΟΛΙΑ (10)

Για πες

¨Οταν τα ελεγες αυτα,βουτυρομπεμπε,τι ειχες ντυθεια;Αλικη στο Ναυτικο;

the one

Ο ΦΑΦΛΑΤΑΣ ΜΟΝΤΕΛΑΚΙ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΓΗΣ   ΑΠΛΩΣ ΛΕΕΙ  ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ .Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΩΡΊΣ ΝΑ  ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ..ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΣΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ   ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΧΤΩΡΑ ...  ΝΑΙ ΜΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΧΑΜΗΛΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΜΗΠΩΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΚΟΡΩΝΕΣ.  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΑΡΡΑΛΈΟΙ   ΑΛΛΑ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ.ΩΣΤΕ  ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΚΡΙΖΑΡΟΥΝ  ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ.ΟΙ  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΡΔΙΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ ΘΑΡΡΟΣ ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΥΠΕΡ ΒΩΜΏΝ ΚΑΙ ΕΣΤΙΏΝ ΘΥΣΙΑΖΩΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ  .ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΛΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΠΑΝΕΣ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ...ΔΙΟΤΙ ΜΑΣ ΠΉΡΕ  Η ΜΠΟΧΑ  .

Χαμενος χωρις τσιπα

Η Ανακατανομή κυριαρχικών δικαιωμάτων παγκοσμίως εχει ήδη αρχισει . Η τυχη των Ελληνων σε Κυπρο και Ελλαδα ειναι αλληλενδετη. *********************** Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΠΕΙΛΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ  ΤΗΝ ΑΠΟΔΥΝΆΜΩΣΗ ΤΗΣ ΆΜΥΝΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΆΛΥΣΗ ΤΗΣ ΧΏΡΑΣ. ΑΣ  ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΎΡΚΟΙ ΌΤΙ ΚΆΝΟΥΝ ΤΟ ΚΆΝΟΥΝ ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΆ ΠΥΡΆ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΌ ΈΧΟΥΝ ΝΕΚΡΟΎΣ. ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΕΜΕΙΣ ΚΆΝΟΥΜΕ ΚΆΝΑ ΔΥΟ ΑΣΚΗΣΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΞΑΠΛΑ. ΤΟ ΌΤΙ ΈΧΟΥΜΕ ΑΝΔΡΕΙΑ ΑΥΤΌ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΚΆΠΟΙΟΙ ΕΊΝΑΙ ΜΌΝΟ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΆΡΟΥΝ ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΤΟΝ ΤΆΦΟ ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΔΉ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΚΑΘΉΚΟΝ ΤΟΥΣ.ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ .ΟΙ ΥΠΌΛΟΙΠΟΙ ΘΑ ΚΆΝΟΥΝ ΠΑΡΈΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ  .ΣΚΑΣΙΛΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΊΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΊΚΑΙΟ. ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΌ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. ΈΧΟΥΜΕ ΝΎΧΙΑ ΝΑ ΞΥΣΤΟΥΜΕ? ΑΥΤΉ ΉΤΑΝ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΆΝΤΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΊΑΣ ΝΑ ΠΙΈΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΕΥΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΏΣ .ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟΙ ΚΕΡΔΊΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΕΛΙΚΆ ΧΆΝΟΥΜΕ. .ΣΑΝ ΧΩΡΑ ΌΤΙ ΈΧΟΥΜΕ ΠΆΡΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΕΊΝΑΙ ΌΧΙ ΓΙΑΤΙ ΚΆΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΟΎΝ ΣΑΝ ΉΡΩΕΣ (αυτό δεν χωραει αμφισβήτηση). ΑΠΛΩΣ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΜΆΣ ΈΧΟΥΝ ΕΠΙΤΡΈΨΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΉΣΟΥΜΕ. ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΑ ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΜΕΓΆΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.. ΣΤΟ  ΣΧΈΔΙΟ ΤΟΥΣ Η ΕΛΛΆΔΑ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΤΥΡΆΚΙ ΣΤΗΝ ΦΆΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΟΥΡΑΊΟ ΠΟΥ ΛΈΓΕΤΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ .ΡΩΤΆΝΕ ΜΕ ΑΠΟΡΊΑ ΚΑΠΟΙΟΙ. , ΜΑ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ; Απλο…. ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΔΙΚΑ ΜΟΥ..ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΔΙΚΟ ΣΟΥ.ΚΆΘΕ ΜΈΡΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΓΝΑΝΤΕΎΟΝΤΑΣ  ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΛΈΝΕ..ΠΆΛΙ ΜΕ ΧΡΌΝΙΑ ΜΕ ΚΑΙΡΟΎΣ ΠΆΛΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΘΑΝΑΙ. Ενα να θυμάστε .. Είναι δικό σου ότι μπορείς να κρατήσεις έχοντας την δύναμη και το θάρρος να αμυνθεις εναντίον του  εχθρού για να το υπερασπιστείς ..Αλλιώς @@. Ηταν αναμενομενο οτι μετα το ας πουμε πραξικοπημα εναντιον του Ταγιπ Ο μονοδρομος για να ενωσει ολους τους Τουρκους κατω απο τα @@ του..ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .ΟΜΩΣ ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΕΡΧΕΤΕ Η ΟΡΕΞΗ .ΑΦΟΥ ΕΙΔΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΊΜΩΣ  ΣΤΑ 4 .ΕΙΠΕ .ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΑΡΈΣΕΙ  ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΩ ΜΑΜΙΩΝΤΑΣ .ΕΑΝ ΕΙΧΕ ΣΘΕΝΑΡΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΤΟΥ .

@

Και αφού του τα.... "είπε" του Τούρκου, ο οποίος μαζί με τους άλλους "συμμάχους" τον έγραψε κανονικά, πήγε για μπριζόλες, φιλετάκια, λουκάνικα και τα συναφή...... Καλοταισμένος ο "υπουργός"...... Ζωάρα..........

Καρανικ: Συμβουλος στρατηγικου σχεδιασμου

Μπουλη, καποτε πρεπει να μαθεις πως παιζεται το παιχνιδι στα μεγαλα σαλονια των διεθνων σχεσεων. Επίσης μη ξεχνας οτι ενω ο Τραμπ εβαλε σαν στρατιωτακια στη σειρα μερκελ, μακρον, Μει, Κιμ, και κατι κινεζους, στον Ταγιπ ακομη κανει τα στραβα ματια και τον παρακαλα να γυρισει στο μαντρι. Διδαξου απο τον περιγυρω, και φτιαξτε στρατο που αν χρειαστει θα τον ξαμολυσετε κι ολας. Οχι μονο βιτρινα. Με στολες παραλαγης δεν κερδιζετε πολεμος και με την τουρκια εχουμε ηδη πολεμο. καταλαβε το!!

Alan Dailon

Ενώ εσείς οι Συριζανελ τα λέτε σταράτα....

Tim

O Alvanos sto kentro mazi me ton arkigo veveos veveos !

Ιστορικές αφέλειες

Το ίδιο το Νάτο ετοιμάζει πόλεμο σε βάρος της Ελλάδος. Τι τους είπε ?? Τσ ίδια έλεγε '' του τα είπαμε του Τσώρτσιλ'' και ο Γιώργος Σιάντος τα Χριστούγεννα του 1944 βγαίνοντας απόβτην σύσκεψη με τον Τσώρτσιλ και άλλους , από το ξενοδοχείο γκράν Βτρετάνια στην πλατεία συντάγματος . Ο Τσωρτσιλ ήλθε στην Αθήνα τότε για να οριστικοποιήσει την Εγγλέζικη επέμβαση στην Ελλάδα. Και ο Σιάντος ( αφελής απειλούσε τους Εγγλέζους στο πρόσωπο του Τσώρτσιλ!!! Το νατο δείχνει στην Ελλάδα ότι ''εμείς βάζουμε την Τουρκία να σας κάνει πόλεμο'' , και η Ελλάδα δια του υπουργού ''τους τα λέει. Ιστορικές αφέλειες

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

ΧΟΝΤΡΟΥΛΗ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΑ ΤΡΟΥΑ, ΝΤΕ ! ΣΕ ΤΙ ΓΛΏΣΣΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΛΕΓΕΣ? ΣΕ ΜΟΣΧΑΡΊΣΙΑ, ΑΡΝΊΣΙΑ Ή ΧΟΙΡΙΝΗ?

ΧΧ

ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΟΥΛΗ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΡΕΑΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΑΛΑ, ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΩΝΕΨΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΤΖΕΜ ΠΙΛΑΦΙ ΤΟΥ. ΡΕ ΠΑΣ ΚΑΛΑ ? Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΓΛΩΣΑ ΤΗΣ ΙΣΧΥΟΣ, ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΓΛΥΦΕΙ ΑΝ ΟΧΙ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ .ΧΟΝΤΡΟΥΛΗ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΟΥΤΕ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ(ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ)ΙΔΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ !ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΔΕΙΞΕ ΤΟ ,ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ?ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΚΡΑΝ ΠΡΙ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΕΙΣΑΙ ΥΕΘΑ ΜΟΝΟ ΖΗΜΙΑ ΚΑΝΕΙΣ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης