Σύσκεψη στο υπουργείο Υγείας για τον ιό του Δυτικού Νείλου

Σύσκεψη στο υπουργείο Υγείας για τον ιό του Δυτικού Νείλου

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη  η τακτική εβδομαδιαία σύσκεψη για τον Ιό του Δυτ. Νείλου στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΚΜ)...

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη  η τακτική εβδομαδιαία σύσκεψη για τον Ιό του Δυτ. Νείλου στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΚΜ).

Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν η αξιολόγηση των μέτρων και δράσεων που έχουν ληφθεί μέχρι σήμερα για την αντιμετώπιση του Ιού του Δυτ. Νείλου, αναλύθηκαν τα αποτελέσματα και παρουσιάστηκαν τα νέα δεδομένα. Μετά την ενημέρωση και σχετική εισήγηση από την Ομάδα Διαχείρισης Κρίσης, κρίθηκε αναγκαίο να επεκταθούν τα προγράμματα καταπολέμησης των κουνουπιών στο αστικό περιβάλλον και συγκεκριμένα σε Δήμους του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης, κατόπιν και αιτήματος του Δήμου και σε συνεργασία με την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Θεσσαλονίκης.

Ο Γ.Γ. Δημόσιας Υγείας κ. Δημόπουλος συμφώνησε να επεκταθούν οι ψεκασμοί και η Γ.Γ. κ. Λιονή δεσμεύτηκε να εξασφαλιστεί πρόσθετη χρηματοδότηση. Από την Π.Κ.Μ., έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες για την εκταμίευση των ήδη εγκεκριμένων πιστώσεων, από τα αρμόδια Υπουργεία για την κάλυψη των μέχρι τώρα δαπανών.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

dimitrif_kotzias

«Νίκο, σου εύχομαι υγεία καλή επιτυχία σε όλες τις μελλοντικές προκλήσεις - Θα συνεχίσουμε με μια ισχυρή δέσμευση να ολοκληρώσουμε αυτή την ιστορική λύση», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter