Σύσκεψη στο υπουργείο Υγείας για τον ιό του Δυτικού Νείλου

Σύσκεψη στο υπουργείο Υγείας για τον ιό του Δυτικού Νείλου

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη  η τακτική εβδομαδιαία σύσκεψη για τον Ιό του Δυτ. Νείλου στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΚΜ)...

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη  η τακτική εβδομαδιαία σύσκεψη για τον Ιό του Δυτ. Νείλου στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΚΜ).

Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν η αξιολόγηση των μέτρων και δράσεων που έχουν ληφθεί μέχρι σήμερα για την αντιμετώπιση του Ιού του Δυτ. Νείλου, αναλύθηκαν τα αποτελέσματα και παρουσιάστηκαν τα νέα δεδομένα. Μετά την ενημέρωση και σχετική εισήγηση από την Ομάδα Διαχείρισης Κρίσης, κρίθηκε αναγκαίο να επεκταθούν τα προγράμματα καταπολέμησης των κουνουπιών στο αστικό περιβάλλον και συγκεκριμένα σε Δήμους του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης, κατόπιν και αιτήματος του Δήμου και σε συνεργασία με την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Θεσσαλονίκης.

Ο Γ.Γ. Δημόσιας Υγείας κ. Δημόπουλος συμφώνησε να επεκταθούν οι ψεκασμοί και η Γ.Γ. κ. Λιονή δεσμεύτηκε να εξασφαλιστεί πρόσθετη χρηματοδότηση. Από την Π.Κ.Μ., έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες για την εκταμίευση των ήδη εγκεκριμένων πιστώσεων, από τα αρμόδια Υπουργεία για την κάλυψη των μέχρι τώρα δαπανών.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

mitsotakis_main2

Δριμύ κατηγορώ στον Τσίπρα - «Δίχασε τον ελληνικό λαό - Ναι, αντάλλαξε τις συντάξεις με μια μείζονα εθνική υποχώρηση - Χρέος μας να τελειώσει η παρακμή - Απεχθάνονται τη μεσαία τάξη - Ο νόμος για το άσυλο δεν τροποποιείται, καταργείται» - Δεσμεύθηκε για κατάργηση του υποκατώτατου μισθού και αύξηση του κατώτατου σταδιακά στα 703 ευρώ - Βοήθεια 2.000 ευρώ στις νέες οικογένειες για κάθε νέο παιδί που θα γεννιέται

76