ΝΔ: Λήξαν το θέμα με την Ελσα Παπαδημητρίου

ΝΔ: Λήξαν το θέμα με την Ελσα Παπαδημητρίου

Η βουλευτής Αργολίδας συναντήθηκε με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνη Σαμαρά στη Ρηγίλλης και από τις δηλώσεις που έκανε φαίνεται πως το όποιο θέμα θεωρείται για την ώρα λήξαν.

Τέλος το ζήτημα που προέκυψε τις τελευταίες ημέρες με την Έλσα Παπαδημητρίου στη ΝΔ. Η βουλευτής Αργολίδας συναντήθηκε με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνη Σαμαρά στη Ρηγίλλης και από τις δηλώσεις που έκανε φαίνεται πως το όποιο θέμα θεωρείται για την ώρα λήξαν.

Η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία του προέδρου της ΝΔ και η κα Παπαδημητρίου εξερχόμενη της Ρηγίλλης δήλωσε ότι "εγώ αισθάνθηκα ότι δεν είχα ποτέ καμία ένταση με όσα είπα, και απ' ότι προσέλαβα από την κουβέντα που είχα με τον πρόεδρο ούτε εκείνος είχε". Σε ότι αφορά την υποψηφιότητα του κ. Δράκου στην περιφέρεια Πελοποννήσου είπε ότι στηρίζει την κομματική επιλογή "αναγιγνώσκοντας πάντα με ρεαλισμό τα τεκταινόμενα".

"Εγώ είμαι ΝΔ. Νομίζω ότι κανένας δεν θέλει να διώξει εμένα", απάντησε σε ερώτηση αν θα μείνει στη ΝΔ.

 

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

filakes_koridallos_art

Οι φυλακές που βρίσκονται μέσα στον αστικό ιστό και σε απόσταση αναπνοής από σχολεία θα φύγουν από τη Δυτική Αθήνα  - Πέντε εμβληματικά έργα ανάπλασης για Αττική και Θεσσαλονίκη εξήγγειλε ο πρωθυπουργός

157