Επιμένει ο Πολάκης για Novartis: Είστε βουτηγμένοι στη διαφθορά

Επιμένει ο Πολάκης για Novartis: Είστε βουτηγμένοι στη διαφθορά

«Θέλει πολύ θράσος να λες ότι δεν ξέρω τίποτα για το φόνο» είπε ο αναπληρωτής υπουργός που αναφέρθηκε και στην έξοδο από το μνημόνιο λέγοντας: «τον Αύγουστο θα κλαίτε με μαύρο δάκρυ»

004462815
Επανέλαβε τις κατηγορίες για την “υπόθεση των δέκα’ της Novartis ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης μιλώντας στη Βουλή και “πέταξε” βέλη κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου για το νόμο περί ευθύνης υπουργών. Δεν παρέλειψε να πει και μία μαντινάδα και είπε ότι “χθες το βράδυ είδα ένα όνειρο…. “. “Είστε αγνοί και αμόλυντοι”, είπε, σε άλλο σημείο, ειρωνικά αναφερόμενος στους εμπλεκόμενους.

“Θέλει πολύ θράσος. Να είστε βουτηγμένοι στη διαφθορά και εδώ να λες ότι δεν ξέρω τίποτα για το φόνο”, είπε ο υπουργός και είπε πως να αλλάξει το Σύνταγμα. Μη δουλευόμαστε, είπε, ο κ. Βενιζέλος και οι προκάτοχοι του έφτιαξαν ένα νόμο για να σας καθαρίζει. Γιατί αυτή τη χώρα τη χρεοκοπήσατε δύο κόμματα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Και αυτό αφορά το μαύρο χρήμα στην Υγεία, όλοι αναγνωρίζετε το σκάνδαλο αλλά όταν προσωποποιείται δεν είναι.

Αναφερόμενος στην έξοδο από το Μνημόνιο, είπε ότι θα γίνει όσο και αν κάποιοι επιθυμούν το αντίθετο. “Τον Αύγουστο θα κλαίτε με μαύρο δάκρυ”, είπε και ανέφερε ότι ξαφνικά έχει πιάσει τα κανάλια που θα μειωθούν οι συντάξεις του χρόνου τον Ιανουάριο…

Είπε επίσης ότι “άκουσα πολλές ψευτιές εδω μέσα, όπως άκουσα και μία ακροδεξιά αντζέντα από τον Σαμαρά. “Δεν φοβόμαστε τίποτα το τέλος του δικό του το αποφάσισε ο ελληνικό λαός”, ανέφερε ο κ Πολάκης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης