Στήριξη Καρατζαφέρη σε Μαντούβαλο για Πειραιά

Στήριξη  Καρατζαφέρη σε Μαντούβαλο για Πειραιά

Την υποψηφιότητα του Πέτρου Μαντούβαλου για τον δήμο του Πειραιά ανακοίνωσε ότι θα στηρίξει σήμερα ο Προεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης...

Την υποψηφιότητα του Πέτρου Μαντούβαλου για τον δήμο του Πειραιά ανακοίνωσε ότι θα στηρίξει σήμερα ο Προεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, μετά την συνάντηση που είχε με τον υποψήφιο στα γραφεία του κόμματος.

Ο Γ. Καρατζαφερης σε δήλωσή του χαρακτήρισε τον κ. Μαντούβαλο προσωποποίηση του Πειραιά και είπε ότι έχει «τη λεβεντιά και τη μπέσα που έχουν όλοι οι Πειραιώτες».

Εκτίμησε ότι «στο πρόσωπο του ο Πειραιάς θα βρει το δρόμο του, την αξία του και την αναγνώριση η οποία του πρέπει και του ανήκει».

Ο κ. Καρατζαφέρης ανέφερε πως θα στηρίξει την υποψηφιότητα του κ.Μαντούβαλου και εκτίμησε πως την «την επόμενη ημέρα θα έχουμε έναν καλό δήμαρχο στον Πειραιά».

Επίσης εξήρε τους αγώνες που έδωσε ο κ.Μαντούβαλος ως στέλεχος της ΝΔ, όταν το κόμμα - όπως είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ήταν ακόμη στην «άγονη γραμμή».

Ο κ.Μαντούβαλος ευχαρίστησε τον κ. Καρατζαφέρη για την στήριξή του στην υποψηφιότητα του και τόνισε ότι η στήριξη αυτή στον συνδιασμό «Πειραιάς πόλη Θρύλος», είναι πάνω απ’ όλα στήριξη στον Πειραιά.

«Για μένα, το κόμμα μας είναι ένα και έχει ένα μόνο όνομα, τον Πειραιά και τους Πειραιώτες», κατέληξε ο κ Μαντούβαλος.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

butarisnotopoulou0

«Πήρε δέκα μέρες στον δήμαρχο, από τη συνάντησή του με τον Νίκο Ταχιάο, για να καταλάβει πόσο θλιβερές είναι οι κομματικές υποψηφιότητες;» λέει η υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης, που πήρε από τον Αλέξη Τσίπρα το «χρίσμα» για τη διεκδίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης - Χθες, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης είχε «φωτογραφίσει» την κυρία Νοτοπούλου, εκφράζοντας λύπη για τα κομματικά χρίσματα

48
paris_lafazanis

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας συμμετείχε στις κινητοποιήσεις του Σαββάτου, στο Παρίσι, απευθύνοντας και χαιρετισμό στην Πλατεία Δημοκρατίας και την Κυριακή επέστρεψε στην Ελλάδα

7