Στήριξη Καρατζαφέρη σε Μαντούβαλο για Πειραιά

Στήριξη  Καρατζαφέρη σε Μαντούβαλο για Πειραιά

Την υποψηφιότητα του Πέτρου Μαντούβαλου για τον δήμο του Πειραιά ανακοίνωσε ότι θα στηρίξει σήμερα ο Προεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης...

Την υποψηφιότητα του Πέτρου Μαντούβαλου για τον δήμο του Πειραιά ανακοίνωσε ότι θα στηρίξει σήμερα ο Προεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, μετά την συνάντηση που είχε με τον υποψήφιο στα γραφεία του κόμματος.

Ο Γ. Καρατζαφερης σε δήλωσή του χαρακτήρισε τον κ. Μαντούβαλο προσωποποίηση του Πειραιά και είπε ότι έχει «τη λεβεντιά και τη μπέσα που έχουν όλοι οι Πειραιώτες».

Εκτίμησε ότι «στο πρόσωπο του ο Πειραιάς θα βρει το δρόμο του, την αξία του και την αναγνώριση η οποία του πρέπει και του ανήκει».

Ο κ. Καρατζαφέρης ανέφερε πως θα στηρίξει την υποψηφιότητα του κ.Μαντούβαλου και εκτίμησε πως την «την επόμενη ημέρα θα έχουμε έναν καλό δήμαρχο στον Πειραιά».

Επίσης εξήρε τους αγώνες που έδωσε ο κ.Μαντούβαλος ως στέλεχος της ΝΔ, όταν το κόμμα - όπως είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ήταν ακόμη στην «άγονη γραμμή».

Ο κ.Μαντούβαλος ευχαρίστησε τον κ. Καρατζαφέρη για την στήριξή του στην υποψηφιότητα του και τόνισε ότι η στήριξη αυτή στον συνδιασμό «Πειραιάς πόλη Θρύλος», είναι πάνω απ’ όλα στήριξη στον Πειραιά.

«Για μένα, το κόμμα μας είναι ένα και έχει ένα μόνο όνομα, τον Πειραιά και τους Πειραιώτες», κατέληξε ο κ Μαντούβαλος.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

4859218

"Με πυξίδα το δημόσιο και κοινωνικό συμφέρον και την εμπιστοσύνη της Βουλής των Ελλήνων, προχωράμε ώστε όλοι οι συμπολίτες μας να έχουν στη διάθεσή τους ένα σύγχρονο, δημόσιο, δίκαιο και αποτελεσματικό σύστημα υγείας"

4859113

Για το Σκοπιανό, υπογράμμισε ότι το κόμμα του «ούτε στα συλλαλητήρια κατέβηκε, ούτε για συμψηφισμό του μακεδονικού με την μη περικοπή των συντάξεων μίλησε» ενώ κατηγόρησε τη ΝΔ ότι εγκατέλειψε τη θέση που είχε ως αντιπολίτευση

2
4859198

Πρόληψη, περίθαλψη, φροντίδα στις ευάλωτες ομάδες πληθυσμού και σύγχρονη διοίκηση του συστήματος υγείας, είναι οι πυλώνες, μέσω των οποίων θα εξασφαλιστεί όπως είπε ο κ. Κικίλιας, μια ποιοτική δημόσια υγεία για όλους τους πολίτες

2