Στήριξη Καρατζαφέρη σε Μαντούβαλο για Πειραιά

Στήριξη  Καρατζαφέρη σε Μαντούβαλο για Πειραιά

Την υποψηφιότητα του Πέτρου Μαντούβαλου για τον δήμο του Πειραιά ανακοίνωσε ότι θα στηρίξει σήμερα ο Προεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης...

Την υποψηφιότητα του Πέτρου Μαντούβαλου για τον δήμο του Πειραιά ανακοίνωσε ότι θα στηρίξει σήμερα ο Προεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, μετά την συνάντηση που είχε με τον υποψήφιο στα γραφεία του κόμματος.

Ο Γ. Καρατζαφερης σε δήλωσή του χαρακτήρισε τον κ. Μαντούβαλο προσωποποίηση του Πειραιά και είπε ότι έχει «τη λεβεντιά και τη μπέσα που έχουν όλοι οι Πειραιώτες».

Εκτίμησε ότι «στο πρόσωπο του ο Πειραιάς θα βρει το δρόμο του, την αξία του και την αναγνώριση η οποία του πρέπει και του ανήκει».

Ο κ. Καρατζαφέρης ανέφερε πως θα στηρίξει την υποψηφιότητα του κ.Μαντούβαλου και εκτίμησε πως την «την επόμενη ημέρα θα έχουμε έναν καλό δήμαρχο στον Πειραιά».

Επίσης εξήρε τους αγώνες που έδωσε ο κ.Μαντούβαλος ως στέλεχος της ΝΔ, όταν το κόμμα - όπως είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ήταν ακόμη στην «άγονη γραμμή».

Ο κ.Μαντούβαλος ευχαρίστησε τον κ. Καρατζαφέρη για την στήριξή του στην υποψηφιότητα του και τόνισε ότι η στήριξη αυτή στον συνδιασμό «Πειραιάς πόλη Θρύλος», είναι πάνω απ’ όλα στήριξη στον Πειραιά.

«Για μένα, το κόμμα μας είναι ένα και έχει ένα μόνο όνομα, τον Πειραιά και τους Πειραιώτες», κατέληξε ο κ Μαντούβαλος.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

statedep0

Υποστηρίζουμε σθεναρά την πλήρη εφαρμογή της Συμφωνίας και προτρέπουμε στους ηγέτες να αρθούν πάνω από τα κομματικά τους συμφέροντα, λέει με... νόημα το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών - Ευχαριστεί τον Νίκο Κοτζιά για τη συμβολή του στην επίτευξη της Συμφωνίας

ntora_mpakogianni_5

«Η σημερινή παραίτηση του Υπουργού Εξωτερικών τη στιγμή που τρέχουν τόσα πολλά θέματα εξωτερικής πολιτικής, δείχνει ότι η κυβέρνηση είναι τελείως διαλυμένη» είπε η πρώην υπουργός Εξωτερικών

1
kyriakos

«Μου δόθηκε η εντύπωση ότι δεν ήταν αποχώρηση του κ. Κοτζιά, αλλά αποπομπή», τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας από τις Βρυξέλλες, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο για κατάθεση νέας πρότασης μομφής κατά της κυβέρνησης μετά τις 17 Δεκεμβρίου

5