Η ανάρτηση της Νοτοπούλου για την Πρωτομαγιά που προκάλεσε σχόλια

Η ανάρτηση της Νοτοπούλου για την Πρωτομαγιά που προκάλεσε σχόλια

Είναι πλάνο από το επόμενο σποτ κυβερνητικού έργου, απάντησε μετά το σάλο η διευθύντρια του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη που έβαλε το στεφάνι της και έφαγε «κινηματικά» με φίλους της

notopoulou-insta-exo
Την ευκαιρία να βρεθεί με φίλους και γνωστούς για να γιορτάσει την Πρωτομαγιά βρήκε η διευθύντρια του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Κατερίνα Νοτοπούλου.

Εκμεταλλευόμενη τον καλό καιρό και τις υψηλές θερμοκρασίες η κυρία Νοτοπούλου βρήκε την ευκαιρία - όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που ανήρτησε στο Instagram - για ένα πικ νικ με φίλους της στο στρατόπεδο Καρατάσιου.

Την καλή της διάθεση επιβεβαιώνει και η φωτογραφία της με ένα στεφάνι από λουλούδια στα μαλλιά.

notopoulou-insta-2
notopoulou-insta-3


Κλείσιμο
Ωστόσο τον μεγαλύτερο αντίκτυπο έκανε η φωτογραφία που επέλεξε η κυρία Νοτοπούλου για να πει «ζήτω η εργατική πρωτομαγιά» καθώς σε αυτή πρωταγωνιστεί μια καθαρίστρια το κεφάλι της οποίας βουτάει σε έναν κουβά ένα ανδρικό χέρι.

notopoulou-insta-1


Μετά το σάλο η διευθύντρια του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη εξήγησε μέσω Facebook ότι η επίμαχη φωτογραφία αποτελεί «πλάνο από τα γυρίσματα για το επόμενο σποτ κυβερνητικού έργου».

«Ο αγώνας συνεχίζεται με τη νομοθεσία που έκανε η κυβέρνηση για προσλήψεις των καθαριστριών στα νοσοκομεία και άλλες δημόσιες υπηρεσίες. Πρόκειται απλώς για πλάνο από τα γυρίσματα για το επόμενο σποτ κυβερνητικού έργου», τονίζει η κ. Νοτοπούλου στην ανάρτηση που έφερε στη δημοσιότητα το voria.gr

notopoulou-facebok-nea


Όπως ήταν αναμενόμενο η επιλογή αυτή προκάλεσε σχόλια στο Twitter με τους περισσότερους να προσπαθούν να ερμηνεύσουν την κίνηση της κυρίας Νοτοπούλου.










Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης